Istemedigim evlilik zorla sahip oldu ne yapcam ben arkadaslar?

Şu anki durumunuz epey saçma duruyor. Tecavüze uğrayan biri yeni evlilik düşünmezdi. Zar derdine düşmezdi. Belki de aklınızda başkası vardı onun için yapıyorsunuz bunları.

Evlilik içi tecavüz ve şiddetten şikayetçi olup boşanabilirdiniz. Ailenizin yanına dönmek yerine de kendinize ev tutup, çalışarak yalnız yaşayabilirdiniz. Bence bunları yaşayan insan böyle davranırdı. Sizin gibi yalanla evine dönüp sonra da başka adamları kandırma planları yapmazdı.

Yukarıda bir üye daha demiş. Bence de siz isteyerek ilişkiye girdiniz ama zarı diktirip kurtulmak istiyorsunuz. Ailenize de diyemiyorsunuz çünkü adam sizi yalanlayacak. Eğer tecavüz olsaydı bunu kanıtlamak dahi sizin elinizdeydi.

Bence biraz dürüst olun ve ayaklarınız üstünde durmayı bilin.

Ya ne ayrı eve cikmasi ne calismasi!Ne kadar kolay dusunmeden yazabiliyosunuz bu kadar kolaymı ya hersey ben burda kime neyi inandiryimki!yasadigim travmayi paylasiyirum belki benm yasadiklarimi yaşayanlar vardir diye ama insanlar çok acimasiz olabiliyo malasef sizin gibi!

Nedense çalışıp kendinizi geçindirmek zor geliyor ama zarı diktirmek zor gelmiyor. Başka adamı kandırmak da zor gelmiyor hiç! Çok güzel bunların hayallerini kurabiliyorsunuz. Kim size ne yardımı edecek? "Diktir zarı, yeni kocişi bekle." Oldu mu ? Hadi kolay gelsin.

Sende yasarsan bir gün beni ozaman anlarsın şimdi böle konuşmak çok kolayy yazma mumkunse yorumlarin kendinde kalsin

Ne demek namusunla gittin namusunla geldin???öyle veya böyle kocanla ilişkiye girmişsin kocayla ilişkiye girince namussuz mu oluyoruz.bu arada ailene yalan söylemişsin ileride evlenmeyi düşündüğün adamı kandırmayı düşünüyorsun.ailen yobaz sende yalancı bir insansın.ben şahsen tecavüz olayına da inanmadım.

Sen o zarı diktirsende kimse sana inanmaz karşıdaki insanın gerçekten ya saf olması lazım ya da yutmuş gibi yapması lazım.
Durumun senin açından bakınca zor çünkü yalan söylemişsin ve durumu toparlamaktan ziyade zora sokmuşsun. Hakkında hayırlısı.

Ailemle konuştum anlattım herseyi anneme zaten artık bu saatten sora nolursa olur

Ailemle konuştum anlattım herseyi anneme zaten artık bu saatten sora nolursa olur

Hakkınızda hayırlısı olsun,doğru olanı yapmışsınız ilk adım olarak aileniz umarım ilk başta şok yaşasalarda sonrasında doğru olanı yaparlar.
Canınızı sıkmayın üzmeyin can çıkmadıkça herşeyin yolu çözümü vardır.Şuan zor günler olsa da bu da geçecektir Allahın izniyle.

Doğru olanı yapmışsınız.
Namusunla gidip namusunla geldin diye sevinen çevrede "dul" kadın olarak ezilip büzüleceğinize bir an önce iş bulun. Benzer baskılar, zoraki evliliği tekrar yaşamanız çok olası bence. Bunları istemiyorsanız "ayaklarının üzerinde dur" önerisine kızmayın, o öneriyi ciddiye alın, yaşam düsturunuz yapın derim.

Bekaret zarı iki bacak arasında değildir. Herşey beyninde biter. Bir psikoloğa görünün.
Öle diyosunyzda turkiyede bu konu yüzünden ne kadar çok sknti yasayan kizlar var malaseff sırf evlenip bosandi diye erkek ailesi istemiyo ne yazıkki orneklerini görüyoruz

Öle diyosunyzda turkiyede bu konu yüzünden ne kadar çok sknti yasayan kizlar var malaseff sırf evlenip bosandi diye erkek ailesi istemiyo ne yazıkki orneklerini görüyoruz

Siz bokunuyu kendiniz aşabilirsiniZ. Boşverin. Daha çok kitap okuyup daha çok kendinize zaman ayırın. Sizi seven kişi sizi olduğunuz gibi kabul etsin. Bunlar çok geride kaldı artık. Evlendiniz olmadı boşandınız bitti gitti. Sizin hayatınızı başkaları yönlendirmemeli siz yönlendirmelisiniz. Sevdiğiniz bir işte çalışın, kendi ayaklarınız üstünde durun. Siz bir bireysiniz sizin en çok kendinize ihtiyacınız var

Bana çok saçma geldi. Neden yalan ? Evlisin sonuçta birliktelik çok normal şiddet tecavüz vs olduğunu söylesen ailen zaten onun yanında bırakmaz seni hayal ürünü gibi doğru diyelim o olayın sende etkisi büyük olurdu ve yeni bir eşi düşünemezdin bile

Bunların hiç biri önemli değil çok takılma zar mevzusuna. çocuk olmadıktan sonra ikinci evliliklerde çok problem yaşanmaz. Ama ikinci evliliğini iyi seçmelisin. ZAr konusunu açan ve sıkıntı yaşayan bir zihniyetle kesin evlenme. Yine aynı problemi yaşarsın. Zihniyetler böyle düşünce yapılarında kendini gösterir. Baskı ve kuralın şekli ve derecesi farklı olsa da aynıdır. Zaten karşına normal biri de çıkarsa sormaz. Çocuğun olmadığı için şükret. Bence ailene söyleme konusunda biraz daha bekle. ve söylemek zorunda da değilsin. Evleneceğin adam zaten anlayışlı biriyse bunu ona anlatırsın. Ailene de söyleme çünkü bu mevzu sen ve eşin ile ilgili bir mevzu. Söylemediğini de çok iyi etmişsin. Bunu öğrenmeleri imkansız hatta yeni evleneceğin kişi bunu sadece kendisi bildiğini bilmesi daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…