• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemedigim sevmediğim ile evlenmek

Bağırsın küfür etsin vursun ne olacak? Yarın bir gün çocuğun altına yatıp çocuğunu doğurunca kocanız olunca daha kötü olmayacak mı? Bana gerçek gelmedi bu kadar olmaz yani.
Gercekten var böyle seyler ablam da böyle bir sey yasadı 25 sene önce. Adam istenmediğini vs biliyor ama inatla evlenmek istedi babam annem ablamın arkasında durmamıs yuvayı yıkmakla tehdit etmis ablamda evlenmis mecburen. Kesinlikle adam narsist hastası enistem de öyle ordan biliyorum sevmiyor zehir ediyor hayatı pis insanlar

Sakın evlenme sen daha değerlisin belki çok kötü dönemden geciceksin bir süre ama inan buna değecek

Neden aileniz bu kadar ısrarcı bu kişiyle mutlaka evlen diye..vazgecilmez ne gibi vasıfları bu adamın
Bilmiyorum ki yani sanki ben evde kalmışım da artık evleniyim diye ilk buldukları adama hemen verelim diye cabaliyorlar işte ne desem ne yapsam nafile

Gercekten var böyle seyler ablam da böyle bir sey yasadı 25 sene önce. Adam istenmediğini vs biliyor ama inatla evlenmek istedi babam annem ablamın arkasında durmamıs yuvayı yıkmakla tehdit etmis ablamda evlenmis mecburen. Kesinlikle adam narsist hastası enistem de öyle ordan biliyorum sevmiyor zehir ediyor hayatı pis insanlar
Var dolu bu tarz olaylar mesela ben evet oda biliyor sevilmedigini bile bile evlenmek istiyor kendisini düşünmüyor ikimizede hayat zehir olacak ailemde bana diyor sev sevmeye çalış evlenince mutsuz olursun eee ozaman ben sevmiyorum sevemiyorum istemiyorum amaa yine aynı yine aynı

Sakın evlenme sen daha değerlisin belki çok kötü dönemden geciceksin bir süre ama inan buna değecek
Konuştum daha önce istemediyimi onu sevmediyimi söyledim sonra herkes bir oldu üstüme geldi tehtitle onunla bununla beni geri döndürdüler hevesim yok bisiye heveslen biraz diyorlar ama nasıl hevesleneyim ki ben bu durumuma istemeden olan bir şeye

Konuştum daha önce istemediyimi onu sevmediyimi söyledim sonra herkes bir oldu üstüme geldi tehtitle onunla bununla beni geri döndürdüler hevesim yok bisiye heveslen biraz diyorlar ama nasıl hevesleneyim ki ben bu durumuma istemeden olan bir şeye

Bu pislik adam seni beğenmiştir. Böyleleri memur da olsa kimse yüzüne bakmaz gider köylerinden sesini geçirecekleri zavallı ararlar.

Tehdit etseler dövseler ne olacak? Ne yani? Annemi 40 sene önce kaçırmışlar annem karşısına çıkan adamı devirmiş gitmiş. Aileler toplanmış kızın gönlü var mektup yazdı diye annem yıkmış ortalığı. Ben hayvan değilim istemediğim kişiyle beni evlendiremezsiniz diye. Bir bağırın bakalım böyle ne olacak? Sevmiyorum seni kardeş gibi gördüm istemiyorum rezil ederim sizi de bunu da de bakalım. Dövebilirler ancak. Ele güne rezil olmayalım derdindeler hala korkuyorsunuz. İstemem yan cebime koy gibi tanımaya çalışmışsınız. Ne alaka? Herif güzelsiniz seni beğenmiştir olay odur. Oluyor her ailede oluyor. Sustukça korktukça başka bir gün mutsuz olduğunda suçlayacak kişi ararsın. Annenin babanın değil senin suçun. Şu an kendini kurtaracak olan sensin. Evlendiğinde ailen mutsuz olsan arkanda durmayacak. Bu pislik de istediği gibi ezecek. Hiç evlenme daha iyi

Evlenme sakın.Bosansan da ailen yone sana sahip çıkmayacak.Her türlü bu hayatta tek başınasın.Sevmedigin bir adamın sana her gece dokunması işkence.olur.Yoluna bak

Inandirici gelmedi bana cok sacma kışın 9 da nişan..onu geç istemediğiniz biri bile olsa kk da olmazdiniz suan birazdan nişan var surekli onlinesiniz
Neresi inandiri gelmiyor ki acaba istemiyorum evet doğru ben bu odada oturum burda bisilerw bakıp kahkaha atmıyorum burda yazılanları okuyorum gelip giden yok mu var belki elli defa kapıyı çaldılar benim dururum bu ister inanın ister inanmayın kimseyi inandırmak zorunda değilim ben...

Hadi artık nişan olursa olurda evlenme ya evlenme.

Neresi inandiri gelmiyor ki acaba istemiyorum evet doğru ben bu odada oturum burda bisilerw bakıp kahkaha atmıyorum burda yazılanları okuyorum gelip giden yok mu var belki elli defa kapıyı çaldılar benim dururum bu ister inanın ister inanmayın kimseyi inandırmak zorunda değilim ben...
Saat 10'a geliyor neler oldu?

İki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ? Mutlu olmadığımi istemediğimi onu sevmediğimi bildikleri halde yinede vazgeçmiyorlar:)
Adama üzüldüm

Bu ailenin istedigi kisi ile evlenme olayi niye ozellikle bizim ulkemizde var, bilen var mi? Evliliklerde karsilikli begeni ve sevgi olmayinca onun adi evlilik mi olur, evlenince ciftler yerine aileler mi nikah kiyacak? Ailelerin istedikleri kisiyle evlendirmeye calismalarindaki cikar ne? (Para tirtiklama gibi durumlarin haricindekileri sorguluyorum) Genel olarak sorguluyorum bunlari.. Bilen cikar mi acaba..

İki yıl önce annem üstümde fazla baskı yapmıştı birisini bulduk onunla evlendirelim seni diye dayanamayıp kabul etmiştim sonradan pişman oldum.yarin nişanım var kendisini sevmiyorum ondan hoşlanmıyorum aileme kaç defa söyledim vazgemediler zorladılar iyice.Ne yapsam işin içinden çıkamadım sevmediğim halde nisanlanicam kafam çok karışık ne yapacağımı hiç bilmiyorum ilerde severmiyim evlenince severmiyim diyorum ama herşeyi batıyor bana yanıma yaklasiyor tiksiniyorum işin içinden çıkamaz hale geldim. Sevmeden evlenmek mutlu edermi insanı ? Mutlu olmadığımi istemediğimi onu sevmediğimi bildikleri halde yinede vazgeçmiyorlar:)
Bunu kendine neden yapıyorsun hayatını mahveden insanlardan kurtulmak için zamanın var

İstemiyorum de kopart kıyameti ortalık elbet durulacak ama kazanan sen olacaksın

Bu ailenin istedigi kisi ile evlenme olayi niye ozellikle bizim ulkemizde var, bilen var mi? Evliliklerde karsilikli begeni ve sevgi olmayinca onun adi evlilik mi olur, evlenince ciftler yerine aileler mi nikah kiyacak? Ailelerin istedikleri kisiyle evlendirmeye calismalarindaki cikar ne? (Para tirtiklama gibi durumlarin haricindekileri sorguluyorum) Genel olarak sorguluyorum bunlari.. Bilen cikar mi acaba..
Arap ülkelerinde ve Hindistan’da da var malesef Avrupa ve batı ülkelerinde yok çünkü oradaki insanlar doğurdukları çocukların bir hayatı kararı beyni olduğunu bir birey olduğunu anlamışlar ama gelgelelim bizim ülkeye ve benzerlerine

Biz doğurduklarımızın bizim istediğimiz yolda bizim kararlarımızla bizim yarattığımız kalıplarda yaşamasını istiyoruz bu yanlış çok yanlış

Anne babalar bir çoğu kendi yaşadıkları tecrübelerden ve yaptıkları hataları yapmasın diye bir baskı uyguluyor kimisine kızım evlensin gitsin kapımdan bana laf söz getirmesin diye bir an önce kurtulmaya bakıyor

Ne yazık 😒

Arap ülkelerinde ve Hindistan’da da var malesef Avrupa ve batı ülkelerinde yok çünkü oradaki insanlar doğurdukları çocukların bir hayatı kararı beyni olduğunu bir birey olduğunu anlamışlar ama gelgelelim bizim ülkeye ve benzerlerine

Biz doğurduklarımızın bizim istediğimiz yolda bizim kararlarımızla bizim yarattığımız kalıplarda yaşamasını istiyoruz bu yanlış çok yanlış

Anne babalar bir çoğu kendi yaşadıkları tecrübelerden ve yaptıkları hataları yapmasın diye bir baskı uyguluyor kimisine kızım evlensin gitsin kapımdan bana laf söz getirmesin diye bir an önce kurtulmaya bakıyor

Ne yazık 😒
Cok haklisiniz.. Ne kadar cahilce.. Mesela gecenlerde duydum: bir erkek ailesi, ogullarinin kiz arkadasini, yasi cocuktan birkac yas buyuk diye 'istemiyormus' Bakin kilit kelime bu aslinda.. Istememek ne demek? Bana gore istememek dedigin sadece kendinle ilgili konularda olur, ha mesela mazallah cocugun gider hirsizin biriyle evlenmeye kalkar diyelim, onda istemiyorum diyebilirsin.. Ama bu tur konularin disinda, boyle bir seyi terbiyesizlik olarak goruyorum ben.. Ustelik o cocuga da, anneni babani dinle demisler.. Bilmiyorum ama bana cok sacma geliyor.. Ama bir de su var: Bizim gibi ulkelerde, aileler de evleniyor, koloni halinde yasiyoruz.. Bu yuzden aileler de evlendigi icin, karisma hakkini kendilerinde buluyorlar. Cunku evlilikler iki kisi degil ki, ulkenin dogusunda da ayni bu, batisinda da ayni.. Istisnalar var tabi, ama genel olarak boyle. Yanlis mi dusunuyorum

Back
X