- 27 Temmuz 2015
- 1.365
- 2.176
- 133
- Konu Sahibi Selcuksassa
-
devam edersen savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diyin
'yaptığın şeyin cezası hakkında hiçbir fikrin yok değil mi? bu zamana kadar iyi niyetimden sabrettim ama sen iyice coşmaya başladın güzel de eğlendin kafa buldun aferin sana, ama bir kez daha rahatsız edersen beni savcılığa şikayette bulunacağım. artık keyfin bilir ben uyardım seni' vb bir şeyler söyleyin.aynı şeyi düşündüm aslında ailemde savcı da var bu onu korkutur ama pskopatlık derecesine vardı. ve işin garibi adam ne zaman mesaj atsa konuşmaya çalışsa işlerim ters gidiyor. sevdiği falan da yok sırf takıntı hırs
'yaptığın şeyin cezası hakkında hiçbir fikrin yok değil mi? bu zamana kadar iyi niyetimden sabrettim ama sen iyice coşmaya başladın güzel de eğlendin kafa buldun aferin sana, ama bir kez daha rahatsız edersen beni savcılığa şikayette bulunacağım. artık keyfin bilir ben uyardım seni' vb bir şeyler söyleyin.
bence eğleniyor aklınca,biraz korkutun aklı başına gelsin dangalak herifin.
sakız gibi yapışmış resmen iğrenç
Delimine normal bi insan yapmaz ilgilenme zamanla bikar belkim
işte bence can sıkıntısından size sarmış, siz de iyi bir şekilde halletmeye çalışınca iyice kudurmuş,cesaret bulmuş.güzel olmuş teşekkür ederim eğer yine aynı şeyleri yaparsa bunun gibi şeyler söyleyeceğim, gözü korksun en azından. ya hayatında doğru düzgün ilişki yaşamamış, okuduğu yerlerde doğru düzgü kız arkadaşı da olmamış gelip bana bela oldu resmen. bir de 8 sene sonrasının hayallerini kuruyor. yaşadığım şehire yerleşme planları yapıyor. kaç kere istemiyorum diye engelledim gerçekten insanda biraz gurur olur..
bence de normal değil. yaptığı şey sevgiden de değil ya sırf takıntı. gel sana ben birini bulayım diyorum, insan bunu duyunca biraz utanır da aramaz bir daha ama yok sapık gibi resmen
işte bence can sıkıntısından size sarmış, siz de iyi bir şekilde halletmeye çalışınca iyice kudurmuş,cesaret bulmuş.
gerçekten eğlenmeye çalışıyor bence. elin psikopatının psikolojisini düzeltmek sizin işiniz değil, hiç de çekmek zorunda değilsiniz. lütfen tavrınızı koyun. @Esmakizz 'ın da dediği gibi ilgilenmeyin kendi kendine çalsın oynasın.
siz iyi niyetle ona dil döktükçe iyice eğleniyor ve cesaret buluyor. tavrınızı ortaya koyun bir daha da cevap vermeyin asla
Ya seversin istersin iknada edrsin ama usulunce hayır cevabini aliyorsan israrla o erkek o zaman unutucak daha rahatsiz etmicek bu gercektende normal degil..insallah kurtulursun
inşallah kurtulurum canım ve gerçekten Allah hiçbirimizin başına böyle birini vermesin. bir insanı da zorla sevemezsin ki. üstelik zamanında şans da verdim ama olmadı. yarın ne olacağını bilemezken 8 sene sonrasının hayalini kurmak nedir ya
ben de önceden sizin gibiydim. üzülürdüm böyle durumlarda,onun üzüntüsü için kendimi suçlardım. acı çekmemesi için elimden geleni yapmaya çalışırdım ama artık daha farklı düşünüyorum.aynen ben de sizin gibi düşünüyorum. aklınca ne kadar çok uğraşırsa beni ikna eder diye düşünüyor sanırım. en sinir olduğum kendini aşık zannetmesi, 2 saatte bir profillerime bakıyor ne yapmışım, ne yazmışım diye. iyi niyetle anlatmaya çalıştım biraz susar gibi oldu 2 gün sonra tekrar bahane bulup yazmış. böylelerine insanlık yapılmazmış anladım ben de dün tek kelime etmeden engelledim. aklı ve gururu olan bir insan eninde sonunda anlar gibime geliyor bilmiyorum :/
amin insallah gercektn Allah sabir versin boyle delilerle ugrasmak insanin psikolojisini bozuyo..
ben de önceden sizin gibiydim. üzülürdüm böyle durumlarda,onun üzüntüsü için kendimi suçlardım. acı çekmemesi için elimden geleni yapmaya çalışırdım ama artık daha farklı düşünüyorum.
siz denemişsiniz olmamış işte nedir yani sanki evlilik sözü verdiniz de ortada bıraktınız ya da duygularıyla oynayıp bir kenara attınız.
dediğim gibi elinizden geleni yapmışsınız ama anlamamış arkadaş. kimsenin psikolojisini düzeltmek sizin işiniz değil. zorunda da değilsiniz böyle bir şeye.
lütfen artık kendinizden taviz vermeyin
Senin şehrine gelmesi filan hikaye iş ciddiye bindi mi kaçacak yer arar shjshjgüzel olmuş teşekkür ederim eğer yine aynı şeyleri yaparsa bunun gibi şeyler söyleyeceğim, gözü korksun en azından. ya hayatında doğru düzgün ilişki yaşamamış, okuduğu yerlerde doğru düzgü kız arkadaşı da olmamış gelip bana bela oldu resmen. bir de 8 sene sonrasının hayallerini kuruyor. yaşadığım şehire yerleşme planları yapıyor. kaç kere istemiyorum diye engelledim gerçekten insanda biraz gurur olur..
ay ne demek canımcımçook haklısınız, kimsenin psikolojisini düzeltmek egosunu tatmin etmek bizim görevimiz değil. ki deneyip de ayrıldığımız zaman baya üzülmüştüm ama zaman geçince iyki öyle olmuş dedim. olmamışsa olmamıştır bu kadar zamandır zorlamak nedir bilmem yüz vermiş, umut bağlamış olsam kendimi suçlayacağım da yok söylediği her lafı sırf soğusun diye hakaretle cevap verdim olmadıkendimi suçlamamam konusunda çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim :)
ay ne demek canımcım
aslında sevinin hala vicdanınızı kaybetmediğiniz için. bencil olmayıp başkalarını da umursadığınız için.
malesef günümüzde bu tarz insanlardan çok kalmadı
Senin şehrine gelmesi filan hikaye iş ciddiye bindi mi kaçacak yer arar shjshj
anladığım kadarıyla şu an sevgiliniz var zaten? siz onunla mutlu olmaya bakın.ama keşke bu kadar umursamasakbiz onla ayrıldığımızda beni her yerden engelleyen oydu, şimdi ben aynı şeyi yaptığım için intikam aldığımı düşünüyor. halbuki üstünden ne sular aktı rahatsız oluyorum diyorum da inanmıyor. ne diyeyim Allah akıl fikir versin, bizi de iyi insanlarla karşılaştırsın böyle piskopat olmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?