- 25 Ekim 2014
- 610
- 599
- 103
- Konu Sahibi Selcuksassa
-
anladığım kadarıyla şu an sevgiliniz var zaten? siz onunla mutlu olmaya bakın.
yanınıza falan gelemez. velev ki geldi, o zaman kendisi ayvayı yedi yani
bence cevap yazdığınız için devam ediyor. böle gerizekalılar laftan anlamıyo, ve biz onlara sırf vicdanımızdan ötürü insaniyet namına cevap verdikçe kendilerini bişi sanıolar.
aynısını ben de yaşadım.. üstelik sevgi de yok, kendini aşık sanan şizofrenik takıntılı bi insan işte
cidden zor.. ben de yaşadığım her kötü şeyi ondan "ah" almış olabilmeye bağlıyorum, herşeyim ters gidio falan filan..
bence cevap yazdığınız için devam ediyor. böle gerizekalılar laftan anlamıyo, ve biz onlara sırf vicdanımızdan ötürü insaniyet namına cevap verdikçe kendilerini bişi sanıolar.
aynısını ben de yaşadım.. üstelik sevgi de yok, kendini aşık sanan şizofrenik takıntılı bi insan işte
cidden zor.. ben de yaşadığım her kötü şeyi ondan "ah" almış olabilmeye bağlıyorum, herşeyim ters gidio falan filan..
hanımlar bence ah almak falan değil bu gerçekten. dediğim gibi ben de aynı sizler gibiyim,bu tür durumlar yaşadım.şuanki sevgilimle geçen hafta çok şiddetli kavga ettik ve tarihe baktığımda bu adamın bana yine mesaj attığı dönemlere geliyor. ah falan almıyorumdur umarım diyorum ama işte adamı umutlandırıp yarı yolda da bırakmadım ki :S
hanımlar bence ah almak falan değil bu gerçekten. dediğim gibi ben de aynı sizler gibiyim,bu tür durumlar yaşadım.
ama ah almak için kullanıp atmış olmak,duygularıyla oynamış olmak gerekiyor bence.
yoksa her şizofrenin sıkıntısı 'ah' olsaydı napardık biz
konu sahibesi siz de öyle düşünmeyin,tesadüf olabilir,ya da o size yazdığında gerildiğiniz için sevgilinizle olan iletişiminizi de etkilemiş olabilir.fisfis 'ın da dediği gibi. cevap verip durmayın. ondan hala devam ediyor.
hem sonra bu , ileride sevgilinizle aranızda sıkıntı yaratabilir. sevgiliniz öğrenirse yanlış anlayıp size kızabilir. şu saatten sonra hiç bulaşmayın derim
cevap yazma bu kadar basit, bir süre sonra vazgeçecektir.kızlar, 2 sene önce peşimde koşan biri vardı geçen yaz şans verdim, başlarda güzeldi ama karakterlerimiz uyuşmadı ve ilişki yaşamayı bilen biri değil. yürümedi ayrıldık ve aylar sonra tekrar aramaya başladı. her yerden engelledim hem sosyal medyadan hem de telefondan ama hala yeni yeni hesaplar açıp gelip musallat oluyor. ve çok rahatsız oluyorum, bin kere söyledim tersledim yeri geldi soğusun diye hakaret bile ettim anlamıyor. benimle ilgili kendince evlilik hayalleri kuruyor. en son yine engelledim ve istemiyorum. nasıl kurtulabilirim bu kişiden artık iğreniyorum yüzsüzlük geliyor bu yaptığı
Ona başkasını ayarlayın genelde işe yarıyor
cevap yazma bu kadar basit, bir süre sonra vazgeçecektir.
kabul et ve günde 100 msj at nerdesin kimlesin kimleydin diye. arkasına bakmadan gider
Biraz egonuzu okşamış bu durum sanki. İnsanlar cevaplamayın dedikçe "ama öyle de yazdı şöyle de buldu" diye karşılıyorsunuz. "İş buldum geliyorum" mu dedi, cevap bile vermeyin Ankara'ya gittiğinizi de söylemeyin. Manyak değilse gelmez, gelse zaten bulamaz. Ama adama Ankara meselesini açınca oraya da gelirim demesine ortam hazırlıyorsunuz.
Adamın duygularından besleniyorsunuz gibi görünüyor anlatış tarzınızdan.
hah işte benim psikolojim bozuldu dediğiniz gibi, mesela işlerim ters gidiyor asıl sevdiğim adamla ayrılıyorum kavga ediyorum tarihlere dikkat ediyorum hep bunun musallat olduğu zamanlar. resmen karmama giriyor adam. bu sefer benim psikolojim bozuluyor kısırdöngü gibi oldu
Benimde başımda var böyle bi ruh hastası. O kadar güzel tatlı dille akıllıca anlatmaya çalıştım, yok, kavga ettim küfür ettim yine yok, Nuh diyor peygamber demiyor. En sonunda tamamen kestim her türlü iletişimi. Çok tahrik edici şeyler yaptı, çok çok ileri gitti sırf tekrar bağlantı kurabilmek için ama tuttum kendimi, artık hiç bir şekilde cevap vermiyorum, ölü taklidi yapıyorum. Bir süredir ses yok maaşallah aman diyim de.
Bi yerde okumuştum "rus kız arkadaşınız varsa tanıştırın, emin olun kesin çözüm" diye :)) Öyle mi yapsak naapsak:)
inşallah kurtulmuşsunuzdur siz de ve umarım ben de kurtulurum :) ilk zamanlar güzelce anlatıp engelledim, 1 ay sonra yine çıktı geldi konuşmadım ölü taklidi yaptım en sonunda küfür, hakaret ağzıma ne geldiyse saydım vicdan yapmamı falan istiyor sanırım ama vicdan yapılacak bir durum da yok. yine de kendince planlar, hayaller kurmaya devam etti tamam konuşma ama nolur engelleme diye yalvarıyordu ama ondan bile rahatsız oluyordum. boşuna laf anlatma gereği duymadan engelledim artık.allah iki tarafın da başına böyle bir şey vermesin, takan için de takılan için de çok kötü bir durummuş meğer
Öyle tabi. Yani takan da gerçekten mi takıyor yoksa yokluktan mı ya da boşluktan mı bize bu ızdırabı çektiriyorlar bilemiyorum. Psikoloğa gitmeye de yanaşmıyorlar, sağlıklı davranmadıklarının farkında bile değiller, onlara göre anormal davranan biziz...
Benimki takmıştı beni kırmızı kurdelayla evden çıkarmaya hahhahhaha :))) Hediye paketi gibi görüyo beni zaar.
Eminim ki elde etseler zaten sıkılıp bırakacaklar akabinde ama işi inada bindirmek ve sözde erkeklik gururu var ya...
Bi de ben kafayı sıyırıyordum resmen, o kadar çok psikolojik baskıya uğradım ki onun tarafından ve gerçekten tehlikeli bir durumdayım, benimle ilgili pek çok şeyi bilen biriyle karşı karşıyayım. Yani öyle telden, sosyal medyadan engellemekle halledilecek bir mesele de değil benimki.
Amaan neyse hatırlamak istemiyorum.
Siz engellemeye ve susmaya devam edin, size ulaşabilecek başka bir yolu yoksa elbet bıkar zamanla eminim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?