istemediğin birinden kurtulmaya çalışmak

bence cevap yazdığınız için devam ediyor. böle gerizekalılar laftan anlamıyo, ve biz onlara sırf vicdanımızdan ötürü insaniyet namına cevap verdikçe kendilerini bişi sanıolar.
aynısını ben de yaşadım.. üstelik sevgi de yok, kendini aşık sanan şizofrenik takıntılı bi insan işte
cidden zor.. ben de yaşadığım her kötü şeyi ondan "ah" almış olabilmeye bağlıyorum, herşeyim ters gidio falan filan..

anladığım kadarıyla şu an sevgiliniz var zaten? siz onunla mutlu olmaya bakın.
yanınıza falan gelemez. velev ki geldi, o zaman kendisi ayvayı yedi yani

şuanki sevgilimle geçen hafta çok şiddetli kavga ettik ve tarihe baktığımda bu adamın bana yine mesaj attığı dönemlere geliyor. ah falan almıyorumdur umarım diyorum ama işte adamı umutlandırıp yarı yolda da bırakmadım ki :S

tam da altına 'ah' almakla alakalı bir şey yazdım sonra da bunu okudum. aynı şeyi yaşamışız sanırım, insan gibi istemiyorum lafından anlamamayı geçtim üstüne daha da yüz bulup ikidebir sanki sevgiliymişiz gibi aramalar falan vardı. ve dediğiniz gibi sevgi, aşk yok sadece takıntı. kendi asosyal biri olduğu için çevresinde bulamadığına veriyorum da bunun suçlusu ben miyim diyorum. adam ne zaman mesaj atsa, ben terslesem, engellesem aynen yolunda giden her şey ters gitmeye başlıyor. asıl takıntım da bu oldu sanırım, başka birini bulsa en çok ben sevinecek duruma geldim

hanımlar bence ah almak falan değil bu gerçekten. dediğim gibi ben de aynı sizler gibiyim,bu tür durumlar yaşadım.
ama ah almak için kullanıp atmış olmak,duygularıyla oynamış olmak gerekiyor bence.
yoksa her şizofrenin sıkıntısı 'ah' olsaydı napardık biz
konu sahibesi siz de öyle düşünmeyin,tesadüf olabilir,ya da o size yazdığında gerildiğiniz için sevgilinizle olan iletişiminizi de etkilemiş olabilir. fisfis 'ın da dediği gibi. cevap verip durmayın. ondan hala devam ediyor.
hem sonra bu , ileride sevgilinizle aranızda sıkıntı yaratabilir. sevgiliniz öğrenirse yanlış anlayıp size kızabilir. şu saatten sonra hiç bulaşmayın derim

yok aman aman ne bulaşması artık yine yeni hesaplar açıp gelirse tek kelime etmeden engellerim. dayanamazsam kendi hesabımı silerim, dediğiniz gibi savcılığa verme durumu da olabilir. ama son kez insan gibi yazayım artık anlar dedim de yok cidden piskopat birine ne desek anlamazmış en iyisi direk madalyonun öteki yüzünü göstermek :)

cevap yazma bu kadar basit, bir süre sonra vazgeçecektir.

Biraz egonuzu okşamış bu durum sanki. İnsanlar cevaplamayın dedikçe "ama öyle de yazdı şöyle de buldu" diye karşılıyorsunuz. "İş buldum geliyorum" mu dedi, cevap bile vermeyin Ankara'ya gittiğinizi de söylemeyin. Manyak değilse gelmez, gelse zaten bulamaz. Ama adama Ankara meselesini açınca oraya da gelirim demesine ortam hazırlıyorsunuz.

Adamın duygularından besleniyorsunuz gibi görünüyor anlatış tarzınızdan.

egomu okşayacak bir durum yok tersine midem bulanıyor. hoş zaten ankara'ya da gitmeyeceğim o öyle sansın yeter ki uzak olsun. cevaplamadıkça hatta engelledikçe yeni hesap yeni numaralar alıp gelen birinden bahsediyorum ki kimsenin duygusundan beslenecek biri de değilim, tersine ah almaktan da korkarım. insan gibi uzak dur, istemiyorum boşuna hayal kurma dedim biraz insansa anlar diye ama ondan da anlamadı o saatten sonra da sadece engelledim zaten ben de. ama napıp edip 1 ay sonra 2 ay sonra tekrar geliyor.

Boyleleri var muska yapiyorlar isleri rast gitmesin die sen sadece umursama ilgilenme elbet birgin bikacak

Benimde başımda var böyle bi ruh hastası. O kadar güzel tatlı dille akıllıca anlatmaya çalıştım, yok, kavga ettim küfür ettim yine yok, Nuh diyor peygamber demiyor. En sonunda tamamen kestim her türlü iletişimi. Çok tahrik edici şeyler yaptı, çok çok ileri gitti sırf tekrar bağlantı kurabilmek için ama tuttum kendimi, artık hiç bir şekilde cevap vermiyorum, ölü taklidi yapıyorum. Bir süredir ses yok maaşallah aman diyim de.
Bi yerde okumuştum "rus kız arkadaşınız varsa tanıştırın, emin olun kesin çözüm" diye :)) Öyle mi yapsak naapsak:)

inşallah kurtulmuşsunuzdur siz de ve umarım ben de kurtulurum :) ilk zamanlar güzelce anlatıp engelledim, 1 ay sonra yine çıktı geldi konuşmadım ölü taklidi yaptım en sonunda küfür, hakaret ağzıma ne geldiyse saydım vicdan yapmamı falan istiyor sanırım ama vicdan yapılacak bir durum da yok. yine de kendince planlar, hayaller kurmaya devam etti tamam konuşma ama nolur engelleme diye yalvarıyordu ama ondan bile rahatsız oluyordum. boşuna laf anlatma gereği duymadan engelledim artık.allah iki tarafın da başına böyle bir şey vermesin, takan için de takılan için de çok kötü bir durummuş meğer

Öyle tabi. Yani takan da gerçekten mi takıyor yoksa yokluktan mı ya da boşluktan mı bize bu ızdırabı çektiriyorlar bilemiyorum. Psikoloğa gitmeye de yanaşmıyorlar, sağlıklı davranmadıklarının farkında bile değiller, onlara göre anormal davranan biziz...
Benimki takmıştı beni kırmızı kurdelayla evden çıkarmaya hahhahhaha :))) Hediye paketi gibi görüyo beni zaar.
Eminim ki elde etseler zaten sıkılıp bırakacaklar akabinde ama işi inada bindirmek ve sözde erkeklik gururu var ya...

aynen o inada bindirmek olayı aslında onları daha da itici yapıyor farkında değiller. ve dediğin gibi onlara göre de günah keçisi biziz. diyor ki "ben seni bu kadar sevdim yalvardım hala nasıl sevemezsin". sevmek zorunda mıyım? ki ben ona şans da vermiştim, ama olmadı. böyle peşimden koşarkenki gibi değil ilişkide, sürekli onun istediği olsun, kimse onunla iddialaşmasın falan. zaten ilişki yaşamayı da bilmiyor. ne bileyim bence sevmek bu değil. sevdiğini de sanmıyorum bu sadece takıntı ama sevse bile insan sevdiğinden vazgeçmeyi de bilmeli bence.. inşallah kurtuluruz ve böyle hasta ruhlu insanlarla da karşılaşmayız hayatta :S

Bi de ben kafayı sıyırıyordum resmen, o kadar çok psikolojik baskıya uğradım ki onun tarafından ve gerçekten tehlikeli bir durumdayım, benimle ilgili pek çok şeyi bilen biriyle karşı karşıyayım. Yani öyle telden, sosyal medyadan engellemekle halledilecek bir mesele de değil benimki.
Amaan neyse hatırlamak istemiyorum.

Siz engellemeye ve susmaya devam edin, size ulaşabilecek başka bir yolu yoksa elbet bıkar zamanla eminim ki.

aslında benim de öyle bir sorunum vardı işte. hakkımda kimsenin bilmediği bir durumu biliyordu ve kalkıp da inadından bunu kullanmasından korktum başta. ilk ayrıldığımızda beni bununla tehdit etmişti, zaten orda midem bulandı bir daha da olamazdı ne yapsa da.. aklıma bu konu geliyor bu yüzden iyice sinirleniyorum. o psikolojik baskının ne demek olduğunu bilirim, umarım elinde kanıtı yoktur sizin durumunuzla alakalı yoksa gerçekten insan içinden çıkamıyor. hani kurtuldum diyorsun sesi çıkmayınca ama bir yandan da işkilleniyorsun.. inşallah tez zamanda yeni birini bulurlar da saçma sapan takıntılarından kurtulurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…