kızardım.tamam basit bi konu gibi görünüyor ama cidden tartışmalar çıkıyorsa yapmamalı.bizde de buna benzer konu oldu.ben bikaç kere yusuf güneyden bahsetmiştim kızmıştı şaka gbi yapmıştı ama cidden kızmıştı.bende dememeye dikkat ediyorum.bence abartmamalı
açıkçası sanatçı değil ama oyuncu beren saatten bana öyle bir anlatışı var ki resmen içine düşücek kadının çok sexsi bayılıyorum ona falan bende dedim git onunla ol o zaman benim için çaba sarfetme emek verme onu bu kadar düşüneceğine hiç olmazsa karşında olur bu sefer haddini aştın seni kaç kere uyardım ama yine yapıyordun tamam beren saat güzel kadın ama bana yapmacık geliyor anlamadığım banane ondan ben sevmek zorundamıyım yha bende onun bana yaptığını yaptım bir kere sevdiğim oyuncudan bahsettim ilker kızmaz çok tatlı falan dedim trip attı ama o defalarca yapıyor yha birde üstüne şaka yapıyorum diyor kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor asıl onun dedikleri bana kırıcı kötü oluyor kötükedihüso
açıkçası sanatçı değil ama oyuncu beren saatten bana öyle bir anlatışı var ki resmen içine düşücek kadının çok sexsi bayılıyorum ona falan bende dedim git onunla ol o zaman benim için çaba sarfetme emek verme onu bu kadar düşüneceğine hiç olmazsa karşında olur bu sefer haddini aştın seni kaç kere uyardım ama yine yapıyorsun tamam beren saat güzel kadın ama bana yapmacık geliyor anlamadığım banane ondan ben sevmek zorundamıyım yha bende onun bana yaptığını yaptım bir kere sevdiğim oyuncudan bahsettim ilker kızmaz çok tatlı falan dedim trip attı ama o defalarca yapıyor yha birde üstüne şaka yapıyorum diyor kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor asıl onun dedikleri bana kırıcı kötü oluyor kötükedihüso
Bir erkeğe en az yer yer çıkmış oje kadar itici gelir bir kadının hemcinsi için olumsuz sözleri... :umursamaz:
Bahsettiği ister sanatçı, ister manken isterse ortak tanıdığınız bir hanım olsun, tepki gösterdiğinizi belli etmeniz size bir şey kazandırmaz. Aksine onun bu davranışını daha da körüklemiş olursunuz. (Nitekim öyle de olmuş abarttıkça abartmış adam.) Siz aksini söyleyip olumsuz konuştukça (yapmacık, vs.) onun beğenisine karşı gelmiş oluyorsunuz, o da içgüdüsel olarak kendi zevkini (doğal olarak Beren Saat'i) savunuyor. Oysa siz onu beğendiğini söylediğinde konuyu "Hıı, güzel kadın, evet" diyerek geçiştirseniz hatta genel kanıya hoş gelen özelliklerini sıralasanız konu kapanır; hem huysuz, güzelliklerden hoşnutsuz kadın konumunda olmazsınız hem de kendinize duyduğunuz güveni bilinçaltına kazırsınız onun... (Evet, Beren Saat güzel, ne olmuş yani demek bir bakıma...) ("Öyle diyerek geçiştirdim, onu övmeye devam etti demeyin", bunu gayet umursamaz bir şekilde yapacaksınız ki adam tavan yapan kendinize güveninizi hissedecek...) sengözlerimebaksanab
Oysa siz "Git onunla ol, benim için çaba sarf etme" diyerek açık açık "Evet, güzel kadın, benden daha güzel..." diye dövünmüşsünüz... Adamın egosunu şişiriyorsunuz, kadını kendinize rakip görüyor, içten içe "Vay be, beni Beren Saat'ten bile kıskanıyor, ben neymişim!" dedirtiyorsunuz... Siz böyle dedikçe mümkün olsa sizin için çaba sarf etmez, ona giderdi sahiden... Biz hanımlar öyle olgun, aklı başında, kendine güvenli olmalıyız ki erkekler dünya güzelini bile bizim karakterimize, iç güzelliğimize, hanımlığımıza değişmemeli... (Ki biz de bundan emin olalım da sanatçılardan bile rahatsız olur hale gelmeyelim...) Elbette bunu onlar için değil, kendimize duyduğumuz saygıdan ve gerçekten böyle hissederek yapabiliriz...
Bir erkeğe en az yer yer çıkmış oje kadar itici gelir bir kadının hemcinsi için olumsuz sözleri... :umursamaz:
Bahsettiği ister sanatçı, ister manken isterse ortak tanıdığınız bir hanım olsun, tepki gösterdiğinizi belli etmeniz size bir şey kazandırmaz. Aksine onun bu davranışını daha da körüklemiş olursunuz. (Nitekim öyle de olmuş abarttıkça abartmış adam.) Siz aksini söyleyip olumsuz konuştukça (yapmacık, vs.) onun beğenisine karşı gelmiş oluyorsunuz, o da içgüdüsel olarak kendi zevkini (doğal olarak Beren Saat'i) savunuyor. Oysa siz onu beğendiğini söylediğinde konuyu "Hıı, güzel kadın, evet" diyerek geçiştirseniz hatta genel kanıya hoş gelen özelliklerini sıralasanız konu kapanır; hem huysuz, güzelliklerden hoşnutsuz kadın konumunda olmazsınız hem de kendinize duyduğunuz güveni bilinçaltına kazırsınız onun... (Evet, Beren Saat güzel, ne olmuş yani demek bir bakıma...) ("Öyle diyerek geçiştirdim, onu övmeye devam etti demeyin", bunu gayet umursamaz bir şekilde yapacaksınız ki adam tavan yapan kendinize güveninizi hissedecek...) sengözlerimebaksanab
Oysa siz "Git onunla ol, benim için çaba sarf etme" diyerek açık açık "Evet, güzel kadın, benden daha güzel..." diye dövünmüşsünüz... Adamın egosunu şişiriyorsunuz, kadını kendinize rakip görüyor, içten içe "Vay be, beni Beren Saat'ten bile kıskanıyor, ben neymişim!" dedirtiyorsunuz... Siz böyle dedikçe mümkün olsa sizin için çaba sarf etmez, ona giderdi sahiden... Biz hanımlar öyle olgun, aklı başında, kendine güvenli olmalıyız ki erkekler dünya güzelini bile bizim karakterimize, iç güzelliğimize, hanımlığımıza değişmemeli... (Ki biz de bundan emin olalım da sanatçılardan bile rahatsız olur hale gelmeyelim...) Elbette bunu onlar için değil, kendimize duyduğumuz saygıdan ve gerçekten böyle hissederek yapabiliriz...
açıkçası sanatçı değil ama oyuncu beren saatten bana öyle bir anlatışı var ki resmen içine düşücek kadının çok sexsi bayılıyorum ona falan bende dedim git onunla ol o zaman benim için çaba sarfetme emek verme onu bu kadar düşüneceğine hiç olmazsa karşında olur bu sefer haddini aştın seni kaç kere uyardım ama yine yapıyorsun tamam beren saat güzel kadın ama bana yapmacık geliyor anlamadığım banane ondan ben sevmek zorundamıyım yha bende onun bana yaptığını yaptım bir kere sevdiğim oyuncudan bahsettim ilker kızmaz çok tatlı falan dedim trip attı ama o defalarca yapıyor yha birde üstüne şaka yapıyorum diyor kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor asıl onun dedikleri bana kırıcı kötü oluyor kötükedihüso
canım dediklerinde haklısın sonuna kadar ama onun karşısında sevgilisi var yha biraz kurduğu cümlelerini özenle seçmesi gerekmez mi bunu kaç kere tartıştık onunla off sinir oluyorum bu erkeklere biz yapınca böyle bir şey onlar kızıyor ama onlar yapınca biz kızarsak suç oluyo
Siz yapınca kızmaması için o yapınca da sizin kızmamanız lazım... Bu kısırdöngü aslında... sengözlerimebaksanab
Evet karşısında kız arkadaşı var, "Benim için çaba sarf etme..." diyerek öfkeyle sevgilisini paketleyip Beren Saat'e (ya da başka kimleri beğeniyorsa) yollayacak sevgilisi... (Böyle basit mevzularda büyük tepkiler verirseniz,tartışır, öfkelenirseniz ciddi meselelerde atacağınız adımların kıymeti kalmaz aman ha...) Kadın kollarını açmış da erkek arkadaşınızı mı bekliyor, hayaller kurdurmayın adamcağıza...
Her şeyin bir yolu yordamı var, arsızca, abartarak yahut sizi sinirlendirerek ısrarla onu beğendiğini, cinsel çekim hissettiğini söylüyorsa ve siz beğenmiyorsanız o hanımı, bunu "Hakikaten seviliyor, ama ben .... özelliklerini pek beğenmiyorum" hatta "Kadın gerçekten güzel, ona layık birini bulmak zordur ama X (bir aktör, manken...) de oldukça yakışıklı, karizmatik ikisi beraber olsa ne güzel olur değil mi?" vs. diyebilirsiniz bu sizi rahatlatacaksa... Oysa tersine beğenmediğinizi, "Çok beğendiysen ona git..." tarzı cümlelerle söylerseniz olayı ego savaşına döndürürsünüz. Dik durun ki Beren Saat,Angelina Jolie vb. ünlüleri beğenen adam etrafta yüzlerce kız varken sizi seçtiğini, sizinle beraber olmak istediğini unutmasın... yerimseniben
canım benim mesela bende dedim ki engin akyürek pek yakışıklı biri değil keşke daha iyi bir partner bulsalar dedim oda demez mi ilgilenmyiroum o daha jönünü tanımıyor tanısa kimseyi görmez dedi ben işte bu sırada sinirlerim bu laflarından sonra yani iyi git ona o zaman nasıl olsa imkanların var dedim oda kızdı kıskançlıkların kırıcı ve kötü oluyor sen bende ki yerini unutmuşsun olmak istediklerinle ol dedim oda bu lafı sana fazlasıyla ödeticem çünkü olmak istediğim kişiyle konuşuyorum ve bir hayat düşünüyorum dedi iyi güzelde neden illa o oyuncudan bahsediyor kaç kere tartışmamız oldu anlasın artık belli çok hoşuna gidiyor onun böyle davranmam ama engel olamıyorum söylediği sözlere bak yha bu sözler karşısında haddini aştın dedim yaklaşık 1 sene olucak beraberiz aramızda başka bir sorun yok her şey çok güzel gidiyordu taki böyle çok basit bir konu çıkıncaya kadar şimdi ben ne yapıyım sizce...
misilleme yapıyodum kuduruyodu..sonra da vazgeçti kıskandırmaktan benim misilleme yaptığımı gördükten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?