Aranızda başka sorun yokmuş, "böyle basit bir konu çıkana kadar"...
Ne yapacaksınız, bu basit, küçük kıvılcımı büyük yangınlara döndürmeyeceksiniz, bakın konuyu o kapatmış "çünkü olmak istediğim kişiyle konuşuyorum ve bir hayat düşünüyorum" diyerek, hıncınızı almak için abartırsanız, bu sözleri bir daha duyamayabilirsiniz...
Erkekler küçük çocuklar gibidir, siz de öğretmenmişsiniz, pedagojik bir örnek verebilirim o halde... Öğrenci derste arkadaşını konuşarak rahatsız ediyorsa ve bu durum tüm sınıfın dikkatini dağıtmıyorsa bir süre çocuğu görmezden geliriz, "sönme" davranışı bekleriz... Öyle yapmaz da ilk fark ettiğimizde bağırıp çağırırsak çocuğun bu yaptığını alışkanlık haline getirme olasılığı artar... Oysa yapmamız gereken, "Kontrol bende, seni gördüm, istesem seni engellerim ama hatanı kendi kendine anlayıp vazgeçmen için sana şans verdim" demiş oluruz... Siz de tepkilerinizi ölçülü hale getirin ki şu an rahatsız olduğunuz küçük hareketler abesle iştigale dönüşmesin... şakkıdı
Erkekler örneklendirdiğim küçük çocuklar gibi, basit, kontrolü gayet basit ve kullanım kılavuzu biz kadınlar kadar karmaşık olmayan yaratıklardır. Şu an "Başka sorunumuz yok, bir tek bu var..." dediğiniz mesele, ciddi ilişkilerde gündeme alınmayacak kadar sığ bir konu. Mesele bu kadar küçük, ilerde "Bu da dert miymiş!" diyecekken ve erkekler bu denli düz mantıkta varlıklarken kendinizi ve ilişkinizi neden yıpratasınız? sengözlerimebaksanab