istememki ben muhtelif zamanlarda benim olan sevgili:((((

aydan__22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2010
524
4
118
Hatay
kızlar gerçekten merak ettiğim bir şey erkek arkadaşımla buluştuktan sonra beni tekrar aramasını yada güzel bir mesaj çekmesini istiyorum fakat yapmıyo uyuz:((( hatta ve hatta ertesi gün bütün gün msn de oluyo yazmıyo bekliyorum belki yazar diye tık yok bende inat ediyorum yazmıyorum..taki diğer buluşmaya kadar sanki iki yabancı gibi oluyoruz:((( aradan iki hafta falan geçiyo hadi buluşalım görüşelim diyo.soruyorum neden böyle diye telde konuşmayı pek sevmezmiş gün içerisindede işyerinde yoğun oluyomuş bu gibi bahaneler napıcam bilemiyorum ben böyle muhtelif zamanlarda olan sevgili istemiyorum ki bu durumun önüne nasıl geçicem????

yaw olmazki öyle şey,konuşmak içinden gelmesi lazım.ama çoğu öyle benim eski erkek arkadaşımda buluştuğumuz zaman doyar bi daha keyfi gelene kadar alakadar olmazdı.sonra özlediğini farkedip yine ilgili davranmaya başlardı.erkek nesli bi garip:)

iyide canım çok saçma bir durum değil mi bu :44: buluşunca artık bir daha ki buluşmaya kadar konuşulmaz diye bişey mi var ya. ne güzel. Ben olsam bende kabul etmem bunu. Canı konuşmak istemiyorsa bundan sonra hiç aramasın beyefendi:19:

Buda ilginç.
Acaba omu sizden bekliyor arasın güzel bir msj çeksin gibisinden

valla benden ne kadar bekliyo bilemicemde şimdi yine fırçaladım zaten diyo düşündüğüm zaman görüşüyoruz zaten ay nasıl sinirlendim gerzek şey yaa ya bu erkkler neden bu kadar kazma:(((:59:

Erkeklerin hepsi böyle değilde sen şansına küs kazması çatmış
Olurmu öyle şey sevgili dediğin her sabah bir günaydın der gün içinde hal hatır sorar.

sıra anca sana gelıyordur :1:

boş ver gitsınn. Boş zamanlarında senınle değerlendırıyorsa

boş vereceksın böyle boş insanları :33::57:

ne kadar zamandır birliktesiniz?
uzun süreli beraberliklerde, bu tür şeyler olabiliyor.. adamlara bi rahatlık geliyo nedense..
ama eğer çıkmaya başladığınızdan beri böyleyse hiç uğraşmaya değmez.. kendini üzdüğünle kalırsın...:19:

en başından beri böyleydi malesef:((( bilenler bilir ayrılmıştık araya başkaları girdi onun tarafından sonra köpek gibi döndü kabul etmedim etmedim son dört aydır tekrar görüşmeye başladık yeniden başlayalım dedi herşey farklı olucak dedi bir sürü hikaye yani şans verdim tekrar ama yine aynı ben buyum diyo ayrılalım dedim zaten bugün olmuyo dedim bende yoluma bakıyım anlaşılan senin kafa başka yerlerde falan dedim baya bi sumsukladım anlıcanız yok saçmalama nerden uyduruyosun filan diyo ama hiç inandırıcı değil zaten sildim msnden filan artık 15 gün sonra fark eder görüşmek için yazınca:9:

bende bulmuyorum kaç defa söyledim sevmiyosan pişman olduysan başladığına bitsin yol yakınkınken bende yoluma bakıyım diye yok öyle bişey iyice saçmalıyosun artık falan diyo ama yok ben kararıı verdim bitiricem:58:

en başından beri böyleydi malesef:((( bilenler bilir ayrılmıştık araya başkaları girdi onun tarafından sonra köpek gibi döndü kabul etmedim etmedim son dört aydır tekrar görüşmeye başladık

bende bulmuyorum kaç defa söyledim sevmiyosan pişman olduysan başladığına bitsin yol yakınkınken bende yoluma bakıyım diye yok öyle bişey iyice saçmalıyosun artık falan diyo ama yok ben kararıı verdim bitiricem:58:

Bir söz var; "Tavırlar sözlerden daha yüksek sesle konuşur" diye sizinki de o hesap... Adam sevmediğini, sizinle ciddi bir ilişki düşünmediğini her hareketiyle belli etmiş, "sevmiyorsan ben de yoluma bakayım" dediğinde "sevmiyorum" demesini beklemişsiniz... Gerek var mı söylemesine?

Daha evvelki bitiş nedeni "sizi ne kadar sevdiğini" ortaya koyuyor... Zaten "sizinle aynı yolda yürümek istese" başkasını sokmazdı hayatına... Şimdi sizin "Sevmiyorsan söyle" demenize lüzum var mı? Sizi üzmekten, kırmaktan, vaktinizi çalmaktan korkan bir adam olsa önceki seferde öyle biter miydi ilişkiniz? Sonra kaldığı yerden başlar mıydı?

Aslında her kadın biliyor sevilip sevilmediğini, istenip istenmediğini... Devam etmeyecek ilişkiyi, yola gelmeyecek adamı gözünden tanıyor... Tanıyor da "uzatmaları oynamadan" kendi canını sıkıp boş hayaller kurmadan, ham malzemeyi "işlemeye uğraşmadan" bırakmıyor... Değer mi bu zahmete, hayattan çalmaya?... Görünen o ki değmiyor... :51:

Bir zamanlar aynı derttem muzdariptim... Sevgi var sanırdım karşı tarafta kendimce bahaneler uydururdum.. Günde 1 kere msj atıyor.. uzak duruyor.. sevmese şöyle dermiydi.. sevmese böyle yapardı...

Belkide bahane değildi..
Sadece uygun kişi değildi.. beklerdim ne zaman olacak ne zaman fark edecek diye... ama fark etmedi elinde mücevherin değerini... Fark edenler olmadı mı?
:69: :69: :69: her zaman vardı fark eden.. ama benim aradığım farklıydı herzaman...

Seven insan sevdiğini ihmal etmez. Her an aklındadır. bahanesi olmaz...Sevdiğini incitmez...her an her dakika ilgilenir... sana olan sevgisini hissettir... :69: :31:

Gerçek olan sevgi karşına çıkınca anlarsın sadece.. Sevildiğini ...
Şİimdi anlıyorum aradaki farkı... bir tarafta gerçeklik var ve benim istediğim insan..
diğer tarafta unutulup giden bir yabancı...

eskiye ait aklımda yada gönlümde tek kalan şey... bana farklı bir heycandı... yalnızlığama ortak oldu ...şimdi ise herşeyiyle tanımlayamadığım Yabancı...

Son düzenleme:
Bir söz var; "Tavırlar sözlerden daha yüksek sesle konuşur" diye sizinki de o hesap... Adam sevmediğini, sizinle ciddi bir ilişki düşünmediğini her hareketiyle belli etmiş, "sevmiyorsan ben de yoluma bakayım" dediğinde "sevmiyorum" demesini beklemişsiniz... Gerek var mı söylemesine?

Daha evvelki bitiş nedeni "sizi ne kadar sevdiğini" ortaya koyuyor... Zaten "sizinle aynı yolda yürümek istese" başkasını sokmazdı hayatına... Şimdi sizin "Sevmiyorsan söyle" demenize lüzum var mı? Sizi üzmekten, kırmaktan, vaktinizi çalmaktan korkan bir adam olsa önceki seferde öyle biter miydi ilişkiniz? Sonra kaldığı yerden başlar mıydı?

Aslında her kadın biliyor sevilip sevilmediğini, istenip istenmediğini... Devam etmeyecek ilişkiyi, yola gelmeyecek adamı gözünden tanıyor... Tanıyor da "uzatmaları oynamadan" kendi canını sıkıp boş hayaller kurmadan, ham malzemeyi "işlemeye uğraşmadan" bırakmıyor... Değer mi bu zahmete, hayattan çalmaya?... Görünen o ki değmiyor... :51:

evt aslında biliyoruzda kabullenmek zor geliyo işte insan gururuna yediremiyo sevilmediğini bilmek acı verdiği için kabullenmek istemiyo çünkü sen onu herşeyiyle kabullenmiş ve sevmişsin.bu sevgi bitse sorunda ortadan kalkıcak aslında:59:

Back
X