istememki ben muhtelif zamanlarda benim olan sevgili:((((

Bir zamanlar aynı derttem muzdariptim... Sevgi var sanırdım karşı tarafta kendimce bahaneler uydururdum.. Günde 1 kere msj atıyor.. uzak duruyor.. sevmese şöyle dermiydi.. sevmese böyle yapardı...

Belkide bahane değildi..
Sadece uygun kişi değildi.. beklerdim ne zaman olacak ne zaman fark edecek diye... ama fark etmedi elinde mücevherin değerini... Fark edenler olmadı mı?
:69: :69: :69: her zaman vardı fark eden.. ama benim aradığım farklıydı herzaman...

Seven insan sevdiğini ihmal etmez. Her an aklındadır. bahanesi olmaz...Sevdiğini incitmez...her an her dakika ilgilenir... sana olan sevgisini hissettir... :69: :31:

Gerçek olan sevgi karşına çıkınca anlarsın sadece.. Sevildiğini ...
Şİimdi anlıyorum aradaki farkı... bir tarafta gerçeklik var ve benim istediğim insan..
diğer tarafta unutulup giden bir yabancı...

eskiye ait aklımda yada gönlümde tek kalan şey... bana farklı bir heycandı... yalnızlığama ortak oldu ...şimdi ise herşeyiyle tanımlayamadığım Yabancı...

ne güzel artık onun senin için bi yabancı olduğunu düşünebilmen keşke benim içinde öyle olsa :59:

valla canım seni en iyi anlayacak olanlardan biri benim; ama konuna dalmayayım diye de anlatmadım burda sıkıntımı :( benimki öyle, azıcık daha değişik; ama insan karar veremiyor değil mi neden yaptığına? hani sevmese şöyle, sevmese böyle yapmaz deyip kapatıyorsun konuyu bazen kendi içinde. hele ki empati yapmayı çok iyi bilen bir insansan daha da tolere edilebilir geliyor her şey :( uff anlayamadım gitti ben de ne ypaılması gerek.

off valla cnm bilemiyorum napıcamı başka isteyenlerde var beni oda evlenmeyi düşünmüyo daha neden böyle yapıyo bilmiyorum kafam allak bullak hatta birazdan teyzem birini bulmuş onunal görüşücem sinirlerim çok bozuk :(((ömür boyuda onu beklemek istemiyorum ama çokda seviyorum allahım ben napıcam yaa:59:

canım bence şu an daha fazla yorma kendini. ancak kafanı daha da çok karıştırmış olursun böyle. bir süre dinlen, kendini dinle, onun da hareketlerinde değişiklik olacak mı ona bak. bazen hayt çok fazla üstüne geldiğinde insanların, saçmalayabiliyorlar, saçmalayabiliyoruz biliyorsun. belki sadece bir dönemdir bu da :( sen gerçekten ona sırtını döndüğünde belki tamamen anlar. aman ne bileyim bilemedim ben de :((( hayırlısı olsun canım yaa

off valla cnm bilemiyorum napıcamı başka isteyenlerde var beni oda evlenmeyi düşünmüyo daha neden böyle yapıyo bilmiyorum kafam allak bullak hatta birazdan teyzem birini bulmuş onunal görüşücem sinirlerim çok bozuk :(((ömür boyuda onu beklemek istemiyorum ama çokda seviyorum allahım ben napıcam yaa:59:

Demek oluyor ki bu işareti göz ardı etme.. O adamdan sana hayır yok...
Belkide doğru insan yeni tanıştığın insan...

günde bir iki saat konusp 100 200 tane mesajlasmamıza ragmen ben benimkini ilgisiz diodum bencillik yapıyormusum demekki:1::1:

Bu yazdıklarınızın konu sahibine ne faydası olacak anlamadım... Fakat madem yazdınız, hiç mesajlaşmamakla günde 100-200 kere mesajlaşmak arasında fark görmüyorum: İkisi de normal değil... :kkk:

canım bence şu an daha fazla yorma kendini. ancak kafanı daha da çok karıştırmış olursun böyle. bir süre dinlen, kendini dinle, onun da hareketlerinde değişiklik olacak mı ona bak. bazen hayt çok fazla üstüne geldiğinde insanların, saçmalayabiliyorlar, saçmalayabiliyoruz biliyorsun. belki sadece bir dönemdir bu da :( sen gerçekten ona sırtını döndüğünde belki tamamen anlar. aman ne bileyim bilemedim ben de :((( hayırlısı olsun canım yaa

cnm ben hepsini denedim bildiği için onu gerçekten sevdiğimi ne yapsam faydasız ancak şunu anlıyorum ki beni gerçekten kaybettiği zaman anlıcak onuniçinde gerçekten tamamen kaybetmesi lazım ve ben bu yeni tnıştığım kişiye şans vericem başka çare göremiyorum:25:

Demek oluyor ki bu işareti göz ardı etme.. O adamdan sana hayır yok...
Belkide doğru insan yeni tanıştığın insan...

bide cnm bu nasıl oldu biliyomusun çocukla tanışmadan birgün önce rüyamda tekta taktığımı görüyorum ve ertesi gün bu haber geldi o nedenle bende bunu bi işaret olarak kabul ediyorum sanki öbüründen kurtulam içinde bir fırsat :59:

hiç zaman kaybetme bence resti çek çık kenara kendince bi zaman ver kendiniz düzeltip dönerse döner dönmezsede kur hayatını... cbnm bende tanıyorum bu erkekleri düzelmiyorlar sen yolun başındasın ben 3 yılımı harcadım öle bi insan uğruna değdi mi değmedi... çok iyi insanlar çıktı karşıma gözümü kırpmadan reddettim düzelecek diye düzelmedi şimdi ne mi oldu olan bana olduuu...

hiç zaman kaybetme bence resti çek çık kenara kendince bi zaman ver kendiniz düzeltip dönerse döner dönmezsede kur hayatını... cbnm bende tanıyorum bu erkekleri düzelmiyorlar sen yolun başındasın ben 3 yılımı harcadım öle bi insan uğruna değdi mi değmedi... çok iyi insanlar çıktı karşıma gözümü kırpmadan reddettim düzelecek diye düzelmedi şimdi ne mi oldu olan bana olduuu...

işte bende bundan korkuyorum cnm düzelmicek ve ben her karşıma çıkanı onun için reddedicem sonra nolucak terkedicek gidicek beni başkasıyla evlenicek olan bana olucak:(( daha öncede kaç kişiyi reddettim onun yüzünden.ama bu defa öyle olmıcak değerlendiricem karşıma çıkanları şu saatten sonra kendisi bilir artık:63:

Siz sevgili olduğunuzu filanmı sanıyorsun:26:
Yani beyefendi arıyacak hadi buluşalım diyecekte
Buluşacaksınız , ararsa arıyacaksınız
Ooooo , eğer sevgili olduğunuzu düşünüyorsanız
Gerçekten ilginç bir çiftsiniz demektir.

Siz sevgili olduğunuzu filanmı sanıyorsun:26:
Yani beyefendi arıyacak hadi buluşalım diyecekte
Buluşacaksınız , ararsa arıyacaksınız
Ooooo , eğer sevgili olduğunuzu düşünüyorsanız
Gerçekten ilginç bir çiftsiniz demektir.

geç oldu ama anladım değilmişiz canım o nişanlandı bitti zaten:43:

Back
X