- Konu Sahibi EMiNEveAYDIN
2 yıldır bir birlikyteliğim var. çok seviyorum. ilk zamanlardan beri planımız okulumun bitmesine yakın söz yapılır atandıktan sonra da düğünü yaparız. ilk zamanlar böyle konuşması kolaydı.
şimdi okulum bitmek üzere. sevgilim hakkaride uzman jandarma . nisan ayında izne geldiğinde beni istemeye gelecekler. önümüzdeki ay da ailesi gelip ailemle tanışmak istiyor.
ama babama söylemek okadar zor ki
çok sinirli ve inat birisidir. annem söyleyemez asla. söyleyemem diyor zaten. babam bugüne kadar hep atanırsın atandığın yere ben de gelirim birlikte kalırız diye hayaller kuruyordu. şimdi ben kalkıp naasıl söyleyecem.
öyle hatrını sayabileceği bir büyüğümüz olsa ona söylerim o babamı ikna ederdi ama öyle bi tanıdığımız da yok hiç.
aa anlaması lazım. 4.sınıftayım şuan. haziranda mezun olacam. sonrasındada inşallah atanıp öğretmen olacam. 22yaşındayım. artık okadarda erken değilki. ya var ya strese girdim. nasıl ikna edecem bilmiyorum
aklımda sürekli cümleleri topralamaya çalışıyorum şöyle başlayım filan diye.
şimdi okulum bitmek üzere. sevgilim hakkaride uzman jandarma . nisan ayında izne geldiğinde beni istemeye gelecekler. önümüzdeki ay da ailesi gelip ailemle tanışmak istiyor.
ama babama söylemek okadar zor ki

öyle hatrını sayabileceği bir büyüğümüz olsa ona söylerim o babamı ikna ederdi ama öyle bi tanıdığımız da yok hiç.
aa anlaması lazım. 4.sınıftayım şuan. haziranda mezun olacam. sonrasındada inşallah atanıp öğretmen olacam. 22yaşındayım. artık okadarda erken değilki. ya var ya strese girdim. nasıl ikna edecem bilmiyorum
aklımda sürekli cümleleri topralamaya çalışıyorum şöyle başlayım filan diye.