istemeye gelecekler ama babama bunu nasıl diyeceğim?

Bir ihtimal de görevine başladıktan sonra senin yanında kalmayı istemesi filan senden birazcık dahi olsa maddi bir beklentisi var mı? Belki durumunuz iyidir öyle bir şey düşünmüyor olabilir de tanıdıklar var babaları kızlarını sırf öğretmenler maaşllarını başkası almasın diye evlenmelerine izin vermedi. Kaç yaşına geldi kızlar kırklarını devirdiler. Bu da bir faktör eğer maddi beklentisi yoksa çok sorun edeceğini de sanmam.

maddi bi beklentisi yok. ama bazen tabi "emine öğretmen olursa rahatlarız " dediğide oluyor. ama evleniyorum diye onların kızı olmaktan çıkıyor değilim ya..

haftaya annem söylemeye çalışacak. bakalım hayırlısı:18:

babana söylediğinde önce atan der........ (benim durumum da seninkine çok yakın) babam atanırsam gelip benimle uzuuuuuuuuun yıllar yaşamak istiyor. ben ise 2012 yazında evlenmek

annem "babam kızar" diye tamam ben söylerim önce dedi. şimdi niye başkalarınıda karıştırdınız bu işe diye sorun çıkarmassından korkuyoruz:(

babamda benle bikaç yıl kalmak istiyor. evlenene kadar yanında ben kalrım diyordu. bu haftasonu sınavım geçsin.ç haftaya bigün artık annem söyleyecek . ne dicek bilmiyorum:59:

annem "babam kızar" diye tamam ben söylerim önce dedi. şimdi niye başkalarınıda karıştırdınız bu işe diye sorun çıkarmassından korkuyoruz:(

babamda benle bikaç yıl kalmak istiyor. evlenene kadar yanında ben kalrım diyordu. bu haftasonu sınavım geçsin.ç haftaya bigün artık annem söyleyecek . ne dicek bilmiyorum:59:

cnm sonuçta bu çok doğal bişey belliki baban sana çok düşkün bence sen konuşmalsın gözlerinin içine bakarak söylemelisn ki senin buna hazır olduğunu anlayıp inansın babanın en duygusal yerinden vur herzaman işe yarar :34::34: şimdiden sana kolay gelsin inş istediğin herşey olurr:nazar:

Bizimkiler de aynı fikirdeydi, öce atanmamı yanımda kalmayı istiyorlardı, ama yazın konu açıldı, bir dahaki yaza evlendim. Evlendikten sonra da atandım. Çeyizin var mı? Çeyiz hazırlıkları varsa biraz da aşinadır baban konuya. Aslında atanıp kendi paranla çeyizini düzmen daha iyi olur.

ben babanın sizi şaşırtıp sakin karşılayacağını düşünüyorum eminecim..
sana defalarca söyledim..
sen en büyük kızısın tabi tepki verir ama bu düşündüğün gibi değil sadece senin yuvadan uçmanı istemediği , ağır geleceği içindir..
babam 5 ay mı kaldı şimdi diyip arada hüzünlenir mesela..
bak belki bu durum babanı daha duygusal ve yumuşak başlı yapacak..
senin evden ayrılacak olman onu sakinleştirir...
eminim iyi şeyler olcak sen hak ediyorsun canım benimmm ... :69:

biZİM TAM ANLAMIYLA OLMASA DA bunA BENZER bi DURUM OLDU. EŞİM EvLENMEK İSTİORUM BEN SENLE DEMİŞTİ: EN AZINDAN aİLELER TANIŞSIN DA RAhat GÖRÜŞÜR bİRBİRİMİZİ TANIRIZ DEMİŞTİ: KURSTA TANIŞMIŞTIK BİZ DE. BENİM EŞİM ENİŞTEme ULAŞI ONUNLA KONUŞMuŞtU: BEN de EŞİMİ KUZENİMLE TANIŞTIRMIŞTIM: O DA ABLAMa bAHSETMİŞTİ: BENİM GENE KİMSE BİLMİYORDu YANİ: SENİN EN AZINDAN ANNEN BİLİyoMUŞ: BENCE İŞe YArar mI bİLMİyORUM AMa Bi YaKININlA SEVGİLİN TANIŞsın: ONLA KAYNAŞSIN ÖNCe. YA DA SEVGİLİn ASKERDE MADEM ONUN YAkınLARINDAN BİRi TANIŞSIN SİZDEN BİRİYLE: ÖYLE BÖYLE ONLAR KARARLAŞTIRSINLAR BABANA nasıl aÇACAğINI: ZATEN SONRA KENDİLİğİNDEN GElİŞiR: BABANA GİDER MEVZUU: SEN DE ÜZGÖZ OLMAMIŞ OLURSUN: TABİİ BENMKİ SADEce BİR fikİR: bANA SORARSAN ANNENİn KONUŞMASI EN DOĞRUSU AMA YOK YapamıYORUZ DERSEN dEdİĞİmi dene bi bence.

söyleme işi birazcık kaldı. bu hafta geçsin. önümüzdeki hafta söyleyecek annem.

kuzenim doğum yapı ve bebeğimnnde sorun varç öldü çlecek diye bekleniyor:( oyüzden şimdi söylemek uygun olmaz diye düşünüyor annem. bide pazartesi günü teyzemin eşi öldü. şimdi sanki bunun derdine düşmüş gibi oluruz diye söyleyemiyor annem.

hayırlısıyla kavgasız belasız bi atlatılsaydı şu anlar... şöyle kayınvalidem kayınbabam evde babamla oturup sohbet ediyorlar olsa. ne güzel olur.:2:

dün akşam babama söyledim. ben açtım direk konuyu:(

dün gönülsüz gönülsüz evet demişti ama sabah vazgeçti.:43: daha sevgilime söyleyemedim. sevgilimin ailesi biliyor ama. vazgeçtiğini. ikna etmeye çalışacam.

ama napacam ben. çok kötü bi durum:43:

İyi ama neden vazgeçmiş olabilir. Anen girsin devreye, o yumuşatır belki babanı.

ya görücü gelse surat yapıyo ya... nişanlandım bana yapmadığını bırakmadı işinin sonu yok dedi markettte çalıştığı için..şimdi 7 aydır görüştüğüm biri var bugün istemeye gelcekler yine aynı tavır yaşım 24yırt etme gücüm var..buna ne bahane bulcak buda memur çok miii bi insan offf napıcam ya yine bana aynı şeyleri yaşatıcak diye korkuyorum

Back
X