• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istemeye gelecekler ama..

zor bir durum ama sen yinede çok kararli oldugunu belli etki biraz çaba gösterip i$ bulsunlar kendilerine, hani yeni bir durum olsa bu i$sizlik hadi neyse dicem ama bir yilda ne i$ler bulunurdu..

evlenmeyi bilen kadın boşanınca da babasının evi yerine kendi evine gideceğini bilir kısacası baba evıne neden dönsün

boşandım babamın evine dönmeliyim param var işim var neden kiraya kendi evime çıkmayayım yalnız yaşamayayım ki diye düşünüyorum ben de...

ve evet asgari ücret dahi olsa bir işe girmiyorsa o ana baba bencilin dik alasıdır...kızım bize baksın...oldu.

Genelde boyle olmuyor . Cocuklu dul kadinlar baba evlerine geri donuyor. Ben genel icin konustum. Ki bu kizimiz donmese de kismen bencillik. Ben annemi temizlige gonderip evlenemem. O kadar rahat biri degilim.

Genelde boyle olmuyor . Cocuklu dul kadinlar baba evlerine geri donuyor. Ben genel icin konustum. Ki bu kizimiz donmese de kismen bencillik. Ben annemi temizlige gonderip evlenemem. O kadar rahat biri degilim.

anneniz nasıl olsa kızım çalışıyor kocamla yan gelip yatayım o bize baksın hatta evlenmesin bize baksın derse de bu bencillik değil mi

iş batar parasızlık olur bir ekmeğe muhtaç günler gelir fakat 3 senedir iş bulma girişiminde bulunmayan ebeveyne de rest çekilir

buda sömürmektir çünkü..

her anne sizinki gibi fedakar değildir onun için acıların kadını gibi düşünmemek lazım 3 yıl az değil.

anneniz nasıl olsa kızım çalışıyor kocamla yan gelip yatayım o bize baksın hatta evlenmesin bize baksın derse de bu bencillik değil mi

iş batar parasızlık olur bir ekmeğe muhtaç günler gelir fakat 3 senedir iş bulma girişiminde bulunmayan ebeveyne de rest çekilir

buda sömürmektir çünkü..

her anne sizinki gibi fedakar değildir onun için acıların kadını gibi düşünmemek lazım 3 yıl az değil.

Neyse, ikili polemige girmek istemiyorum. Benim gozumde ben, senin gozunde sen haklisindir. Iyi gunler.

Son düzenleme:
Back
X