• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istemeye gelecekler derken bugün gelen mesaj

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
Nerden baslasam nasil toparlasam bilmiyorum. Daha once de iliskim hakkinda yazdim, bu adamla ömür gecer mi demistim, cevanini bildiğim sorular sormustum, siz de geçmez dediniz.

2.5 yil boyunca devam etmistik duse kalka, tum sorunlara ragmen, o kadar ayril barisa ragmen, benim cabamla tekrar baslayip adini koymak icin adim attik. Ikimiz de biliyorduk icimize sinmeye cok sey vardi. Evlensek bosaniriz diye korkumuz hep oldu. Anlasamiyorduk. Ama sevgi var sandik. Ben seviyor muydum bundan da emin degilim. Cok alismistik. Bagimli kisilik ozelligi gosteriyorum. Bundan hic ayrilamadim sanirim.

Cunku bu iliskiye basladigimda bile hemen isinamamistim, hep ayrilmayi dusunuyordum. Sonralari alistim ama mutlu olamiyoruz diye hep ayrilmayi dusunuyordum. Eve gelince icimde bi agirlik oluyordu. Onunla konustugumda bulustugumda mis gibi yapmaya devam ediyordum. Hislerimi tanimlayamiyorum. Ne hissetnistim gercekten bilmiyorum. Hala da bilmiyorum.

Neyse en son 2 bucuk ay ayri kaldik. Ben dayanamadim adim attim. Belki de keske dememek icin bu son hamleyi yapmaliydim. Pisman degilim. Sonra o da hemen dondu zaten. Biz ani kararla artik adini koyalım dedik. Bayramda aileleri tanistirdik. Ailem ailesini begendi ama bu kisiyi hic begenemedi. Dış görünüş olarak asla yakistirmadilar bana. Anlasamadigimiz cok nokta var desem zaten niye evlenmeyi dusunuyosunuz derdi babam. Tum sorunlari gizledim ama, ailemin de icine sinmeyerek sen istiyorsan tamam demeleri korkularimi daha da arttirdi. Kendi ellerimle kendimi mi mahvediyordum. Geceleri uykum bolunuyor, annemin huzursuzlugu ruyalarima giriyordu. Eylul sonunda gelsinler dediler ailem ama ben hala dusunuyodum. Ta ki bu sabaha kadar.

Dun kucucuk bi gerginlik yasadik ve ben surat biraz yaptim. Sabah ise bana yapamayacagiz, ailelerimize mahcup olacagiz, cok kotu gunler gecirecegiz, bu sacmaligi bir daha acmamak uzere kapayalim diye mesaj yazmis. Sacmalik demis. Delilik daha uygundu. Agladim zirladim ama olmasi gereken buydu ben de biliyorum.

Oluru yok artik. Biliyorum. Ama en sonki 2.5 aylik ayriligimiz doneme donmek istemiyorum. Uzulmek yipranmak hakkim degil artik. Olgun bir insan gibi davranmaliyim. Bosluktan surekli dusunmek istemiyorum. Kendimi isime vermeliyim, yeni ugraslar bulmaliyim. Ama diyorum ya bagimli kisilik ozelligim var. Tek basima bisey yapasim gelmiyor. Ben de sariyorum düşünmeye...

Uyusam uyansam ve bu gunleri hakkaten ne sacmalamisim diye hayal meyal hatirlasam...

Destege tecrubelerinize cok ihtiyacim var

Benımde buna benzer 2,5 senelık bır ılıskım oldu , yarı küs yarı barısık aylarca konuşmadan gecen .. Giden hep bızden gıdıyor bunun farkına varın boslugu o kısıyle degıl de hoslandıgınız baska hobılerle doldurun..Sonuc olarak ayrıldık 5 aydır yenı bır ılıskım var sorunlar olsada hıc kus kalmadık cozum odaklı bırbırımızı kırmadan orta yolu bulmayı secıyoruz .Hayatın sonu degıl hıcbırsey bu ayrılık son olsun kurtarın kendınızı bu hastalıklı ılıskıden .

Benımde buna benzer 2,5 senelık bır ılıskım oldu , yarı küs yarı barısık aylarca konuşmadan gecen .. Giden hep bızden gıdıyor bunun farkına varın boslugu o kısıyle degıl de hoslandıgınız baska hobılerle doldurun..Sonuc olarak ayrıldık 5 aydır yenı bır ılıskım var sorunlar olsada hıc kus kalmadık cozum odaklı bırbırımızı kırmadan orta yolu bulmayı secıyoruz .Hayatın sonu degıl hıcbırsey bu ayrılık son olsun kurtarın kendınızı bu hastalıklı ılıskıden .

Gercekten hastalikli bi hal aldi. Ben iyilesmek istiyorum ama ozguvenim zaten yok, zaten tek basima var olabilen bir insan olmadim hicbir zaman. Simdi daha cok korkuyorum

Gercekten hastalikli bi hal aldi. Ben iyilesmek istiyorum ama ozguvenim zaten yok, zaten tek basima var olabilen bir insan olmadim hicbir zaman. Simdi daha cok korkuyorum
Herşey gerçekten karar vermekle baslıyor.Ben de hıc ayrılamayacagımı onsuz olamayacagımı fılan dusunuyordum, ama hateketlerı cok uzuyordu benı sınırlenıyordum kendı kendımı yıyıp bıktırıyordum herseyı baktım zararı kendıme vazgectım

Şu anda farkında değilsiniz ama en hayırlısı olmuş hakkınızda. Birbirinizi sevmiyorsunuz, sırf bir yola girdiniz diye mutsuz bir evliliğiniz olacaktı. Çok doğru yapmış. Sizde artık önünüze bakın,bu kafadan sıyrılın. İlla birileri olması gerekmiyor etrafınızda,kendi kendinize de yetebilirsiniz.

sorunun, "ayrılık" tan daha büyük
bence kesinlikle bir uzmandan destek almalısın
kendinde olan sorunun bu kadar farkındayken, bunun çözümünü araman lazım
ne zaman özgüvenini kazanırsan o zaman ilişkideki sorunun da çözülür zaten

bir de ne yaparsan yap, sürekli çabalayan taraf sen olma bundan sonra

Şu anda farkında değilsiniz ama en hayırlısı olmuş hakkınızda. Birbirinizi sevmiyorsunuz, sırf bir yola girdiniz diye mutsuz bir evliliğiniz olacaktı. Çok doğru yapmış. Sizde artık önünüze bakın,bu kafadan sıyrılın. İlla birileri olması gerekmiyor etrafınızda,kendi kendinize de yetebilirsiniz.

Bu haftasonu ben konuscaktim zaten. O hamle yapti. Dun de cok icten dua etmistim. Allah im ben bilemiyorum nolur karsima bisey cikar hayirli degilse diye. Sabah da mesaji gördüm.

sorunun, "ayrılık" tan daha büyük
bence kesinlikle bir uzmandan destek almalısın
kendinde olan sorunun bu kadar farkındayken, bunun çözümünü araman lazım
ne zaman özgüvenini kazanırsan o zaman ilişkideki sorunun da çözülür zaten

bir de ne yaparsan yap, sürekli çabalayan taraf sen olma bundan sonra

Kesinlikle. Sorunun artik ayriliktan ote oldugunu ben de biliyorum. Zaten sorunumu cozsem daha guclu duracagimi da biliyorum. Ama cozum icin adim atamiyorum. Atsam bile faydali olacak mi kaygim var. Hemen yarin gitmek istiyorum hatta

bağımlı kişilik özelliğin için yardım alabilirsin.

madem içinize sinmiyordu hayırlısı olmuş o zaman ilerde umarım en kısa zamanda bay doğrunuzu bulursunuz.

Verilmiş sadakam var deyip yoluna bak. Rabbimin sevilen kulusun ki sana gösteriyor gerçeği adim atmaman icin.
Zamaninda bana da oldu ben anlamadım evlendimm.
Sonra her gun ağlarsın simdi 1. 2 ay ağlarsın.

Nerden baslasam nasil toparlasam bilmiyorum. Daha once de iliskim hakkinda yazdim, bu adamla ömür gecer mi demistim, cevanini bildiğim sorular sormustum, siz de geçmez dediniz.

2.5 yil boyunca devam etmistik duse kalka, tum sorunlara ragmen, o kadar ayril barisa ragmen, benim cabamla tekrar baslayip adini koymak icin adim attik. Ikimiz de biliyorduk icimize sinmeye cok sey vardi. Evlensek bosaniriz diye korkumuz hep oldu. Anlasamiyorduk. Ama sevgi var sandik. Ben seviyor muydum bundan da emin degilim. Cok alismistik. Bagimli kisilik ozelligi gosteriyorum. Bundan hic ayrilamadim sanirim.

Cunku bu iliskiye basladigimda bile hemen isinamamistim, hep ayrilmayi dusunuyordum. Sonralari alistim ama mutlu olamiyoruz diye hep ayrilmayi dusunuyordum. Eve gelince icimde bi agirlik oluyordu. Onunla konustugumda bulustugumda mis gibi yapmaya devam ediyordum. Hislerimi tanimlayamiyorum. Ne hissetnistim gercekten bilmiyorum. Hala da bilmiyorum.

Neyse en son 2 bucuk ay ayri kaldik. Ben dayanamadim adim attim. Belki de keske dememek icin bu son hamleyi yapmaliydim. Pisman degilim. Sonra o da hemen dondu zaten. Biz ani kararla artik adini koyalım dedik. Bayramda aileleri tanistirdik. Ailem ailesini begendi ama bu kisiyi hic begenemedi. Dış görünüş olarak asla yakistirmadilar bana. Anlasamadigimiz cok nokta var desem zaten niye evlenmeyi dusunuyosunuz derdi babam. Tum sorunlari gizledim ama, ailemin de icine sinmeyerek sen istiyorsan tamam demeleri korkularimi daha da arttirdi. Kendi ellerimle kendimi mi mahvediyordum. Geceleri uykum bolunuyor, annemin huzursuzlugu ruyalarima giriyordu. Eylul sonunda gelsinler dediler ailem ama ben hala dusunuyodum. Ta ki bu sabaha kadar.

Dun kucucuk bi gerginlik yasadik ve ben surat biraz yaptim. Sabah ise bana yapamayacagiz, ailelerimize mahcup olacagiz, cok kotu gunler gecirecegiz, bu sacmaligi bir daha acmamak uzere kapayalim diye mesaj yazmis. Sacmalik demis. Delilik daha uygundu. Agladim zirladim ama olmasi gereken buydu ben de biliyorum.

Oluru yok artik. Biliyorum. Ama en sonki 2.5 aylik ayriligimiz doneme donmek istemiyorum. Uzulmek yipranmak hakkim degil artik. Olgun bir insan gibi davranmaliyim. Bosluktan surekli dusunmek istemiyorum. Kendimi isime vermeliyim, yeni ugraslar bulmaliyim. Ama diyorum ya bagimli kisilik ozelligim var. Tek basima bisey yapasim gelmiyor. Ben de sariyorum düşünmeye...

Uyusam uyansam ve bu gunleri hakkaten ne sacmalamisim diye hayal meyal hatirlasam...

Destege tecrubelerinize cok ihtiyacim var

Bizde geçtik hiç kapanmayacak gibi olan aşk acılarının içinden
Herşey unutuluyor yeter ki sabredin
Öyle yada böyle İnanın geçiyor
arkadaşlarınızla görüşün
Annenizle varsa kardeşlerinizle dışarı çıkın
Tek başınıza alışveriş yapın
Şarkılarda ağlayın
Film izleyin
Kitap okuyun
İçinize atmayın
Aşk acınızı yaşayın
Ama zamanı gelince de arkanızda bırakmasını bilin

Abartmayin... Su ask acisi icindeyken sanki buyuk biseymis gibi gorunuyor ama buyuten abartan sizsiniz. Lise arkadaslarimin hemen hemen hepsi evli, bazilarinin cocugu bile var. Nerde kaldi o ask acilari, bidaha kimseyi sevememler filan??? Yok. Unutulmayan hicbisey yok. Benimde 3 senelik iliskim berbat sekilde bitmisti ama 1-2 ay agladim topladim gecti, gitti. Sıfır his.
Simdi bende evliyim. Hayatta hickimse ama hickimse unutulmaz, vazgecilmez, farkli degil. O kisiye bu anlamlari veren, abartan sizsiniz. Istediginizde o kisi "hiçkimse" oluverir.

Verilmiş sadakam var deyip yoluna bak. Rabbimin sevilen kulusun ki sana gösteriyor gerçeği adim atmaman icin.
Zamaninda bana da oldu ben anlamadım evlendimm.
Sonra her gun ağlarsın simdi 1. 2 ay ağlarsın.

Biliyorum defalarca gosterdi hatta. Ama ben anlamazliktan geldim. Gozumu kapadim. Gonlumdekini bana hayirli eyle diye dua ediyordum. Gonlumde bile degilmis demekki. Zaten hic hayirli degilmis. Yine kapamistim ki Bi vesile istedim cok sukur verdi. Suan sadece nasil iyilesicem diye dusunuyorum.

Bizde geçtik hiç kapanmayacak gibi olan aşk acılarının içinden
Herşey unutuluyor yeter ki sabredin
Öyle yada böyle İnanın geçiyor
arkadaşlarınızla görüşün
Annenizle varsa kardeşlerinizle dışarı çıkın
Tek başınıza alışveriş yapın
Şarkılarda ağlayın
Film izleyin
Kitap okuyun
İçinize atmayın
Aşk acınızı yaşayın
Ama zamanı gelince de arkanızda bırakmasını bilin

Kendimi o kadar idare edemiyorum kafami dagitmakta o kadar basarisizim ki saplantili gibi dusunmekten korkuyorum yine. Yazdiklarinizi okuyunca bile ferahladim. Insallah yapabilirim. Yapmak zorundayim

Kendimi o kadar idare edemiyorum kafami dagitmakta o kadar basarisizim ki saplantili gibi dusunmekten korkuyorum yine. Yazdiklarinizi okuyunca bile ferahladim. Insallah yapabilirim. Yapmak zorundayim

Ben ayrıldığım sevgilimin kapısının önünde sabahladığım günleri bilirim :eğlence:
Saplantıyı gel sen bana sor
Geçip gidiyor
Onsuz yaşayamam diyorsun
Hayatının en güzel günlerini onsuz yaşıyorsun
Sorunlarla dolu bir evliliktense
Mutlu bir yalnızlık emin ol daha iyi
En kısa zamanda seveceğin başka biri çıkar karşına
Umutsuzluğa kapılma

Kendini eve kapatma sakın.duygusal şarkılar dinleme.gez dolaş spora git arkadaşlarınla görüş hobi edinecek bişeyler bul kısacası vaktini dolu dolu geçirki boşluktan ona sarma

Back
X