- Konu Sahibi bestemyildiz
-
Merhaba konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum ama daha önceki konularımdada bahsetmiştim evimizdeki aile yasantmı hakaretler falan tacizler havada ucusuyor bi sürü seyler bunu erkek arkadasımda bılıyo oda senın orda yasamanı ıstemıyorum diyo halıyle sana bişi yapmya kalkssalar dyo kaç diyo bende annem yüzndn duruyorum ona diyorum amcamlarla evleri ayrlm onlardn cesaretmi edemiyo blmyorum erkek arkadsmda o zaman erknden isteme falan olsun diyolar bende erken olsun bitsin taraftarym kurtlrm bu evden sevdgme gderm ama aileme yani anneme bunu dedğimde ananem köyden gelmeden olmaz gelsn daha 2 ay var gelmesine bu evde artık dayanamıyorum ya kacım dyrm ya ölym gdym diyorum ama olmuyo bi trlu ve düğün istemiyorum ben nişanda niye miş olmazmıs oyle ben niye borca harca giriyim kı bosuna yani anlamıylr beni hiç erkenmiş daha yok böyle bahaneler falan kmsden 5 kurus ıstemyrm dyrm anlamıyolr beni napmam lazım cok sıkıldım ruhenn gerçekten
Bir başka konunuzda kayınpederim "sözlümle" daha seyrek görüşmemizi söyledi deyip veryansın ediyorsunuz. Sözlünüzse neden istemeye geliyor,ikinci kez mi istemeye geliyor,istemeye daha yeni geliyorsa nasıl sözlünüz ve kayınpederiniz oluyor?
valla kuzum istiyosan seviyosan erkek arkadaşını söylüceksin açık açık annene annen de babana söylücek yada amcalarına artık evde kim büyükse yani tatlım kaçmak hibişeyin çözümü degil canım güzel güzel al anneni karşına konuş deki ben bu insanı istiyorum seviyorum vs. evlenmek istiyoruz nişan yapmazsın ama dügün olması gerekiyo illla çalgılı dügün olmasına gerek yok nikahta yapbibilrisiniz tatlım kaç yaşındasın sen canım rabbim herşeyin hayırlısını versin kuzum ama sana bi arkadaş tavsiyesi asla kaçmayı düşünme egerki anneni düşünüyosan sevgiler tatlım =)
20 yasndydm 21 e giryrm canm 1 ay snra
20 yasndydm 21 e giryrm canm 1 ay snra
Canım o söz olayı söyle biz taktık ailelrmz biliyolar ama istmye benm ailem erken dyp drdular
1- Pastane sözü yani kısaca... Ona sözlüm denmez "canım", onun babasına da kayınpederim denmez.
2- Karşındaki insan siz diye hitap ederken, senin her önüne gelene "canım" dememeni öneririm.
tatlım daha küçüksün 20 yaşındasın evlenmeyi bu yükü kaldırabilcekmisin belki bunu tek çözüm olarak görüyosun ama degil kuzum bi abla tavsiyesi ben daha evli bile degilim canım sevdigin insanı çok sevebilirsin canım ama sakın kaçmayı yada evlenmeyi çözüm olarak düşünme şimdi mutlu olmaya bilirsin ama gelirler isterler 1 sene falan sözlü yada nişanlı kalırsınız sonra evlenmeyi düşün ölç bi tart canım yaa ben çalışıyorum kuzum ama şu aşamada evlilik bana uzak kalıyo tmm her genç kız ister evlenip yuva kurmayı ama zamanı var kaçmayı düşünüpte sakın yola girme anneni perişan edersin =)
Zaten benim kocaya kacma gibi pek bi niyetim yok he evlenmeye gelince yasımın kucuk oldugunu dusunmuyorum 30da da evlensem yine aynı olucak yani karşımdaki kişinin hal ve hareketlerini onla beraber yasadıkca öğrenebilirim ama yinede teşekkür ederim sizede bneim düşündüğüm kendim ayrı eve cıkmak ama annem bunada üzülür yani kurtuluş arıyorum kendimce aıle durumumu yasamayan bilemez ama bunada sukur demeyi öğrendim
seni çok iyi anlıyorum evdeki huzursuzluk kadar kötü bişey yok ama sabır, sabredeceksin.. bende şuan nişanlıyım ve sevdiğim insan için 5 yıl mücadele verdim ailemle istemiyorlar diye.. kavgalarla oldu isteme olayımızı anneme söylemem onun babama abime söylemesi konuşmadılar benle küs kaldık yalnız kaldım ama Rabbim'e çookk şükür şimdi iyiyiz. 5 sene önce bende 22 yaşındaydım o zamanlar problemler gözünde daha büyük görünüyor ama seneler geçtikçe daha bi güçleniyorsun.. bana da herkes kaç diyordu tabi ben ailemi kaybetmeyi göze almadım almazdım da ayrıca nişanlım hayır kaçma herşey düzelecek ve güzel olacak diyordu bu yüzden bekledi beni 5 sene.. çok uzattım sanırımo yüzden biraz sabret derim ben bu da benim imtihanımış de ve sabret inan daha güzel olacak... Rabbim yardımcın olsun.. :116::116::116:
evettt çok haklısın canım bende arkadaşa izah etmeye çalıştım ama sanırım yanlış anlaşıldım hayırlısı olsun herşeyin herkesin hakkında ben 20 yaşındayken birisi geldi beni istedi annemde hayatta vermemem benim kızım daha küçük dedi ama şimdi olduk 25 yaşında sevdicegim var rabbime her zaman dua ediyorum biliyorum bizdede herşeyin güzeli olcak hayırlısını ver diye dua ediyorum tatlım her zmaan ne güzel bak siz nişanlanmışsınız ve o seneleri atlattıktan sonra ama o seneleri atlatmayan çok kişi var ayrılan vs.
Rabbim de seni inşAllah sevdiğine kavuşturur canım ya.. Sen yeterki dualarını kesme Yaradan dan hayırlısı elbette olacaktır..:13:
amin inşallah canım benim saolll allah razı olsun dualarımı eksik etmiyorum canım hayırlısıysa olsun hayatımda büyük konuşmak gibi olmasın kesinlikle kaçma olayını düşünmedim tabiki zorluk çekiceksin herşey dört dörtlük olcak diye bişey yok dimi canım
Tabiki de canım Allah o duruma düşürmesin kimseyi ne kadar seversen sev güvenirsen güven yinede kaçarsan kaybeden olursun ömür boyu bir yük bi tartışma olsa ben seni zorla getirmedim sen kendin gedin derse nolcak? büyük bi haya kırıklığı Allah kimseyi dara sokmasın inşAllah
aynen öyle canım evettt bütün erkekler öyle k zaten büyük tartışmada yada ufak bile olsa tatışma hemen yuzune vurur yanı amin canım gerçekten hayal kırıklıgına ugrak çok kötü bişey canım rabbim bütün herkesi mutluluklaa sınasın canım aminnnn=)
aynen öyle canım evettt bütün erkekler öyle k zaten büyük tartışmada yada ufak bile olsa tatışma hemen yuzune vurur yanı amin canım gerçekten hayal kırıklıgına ugrak çok kötü bişey canım rabbim bütün herkesi mutluluklaa sınasın canım aminnnn=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?