İstemeye gelicekler diye nasıl derim :/

canım ya mesaj yazamıyorum ben sana daha yeni üye olduğum için 50 adet yorum yapmam lazımmışş

anladım canım msj sayını doldurmayı denedinmi yorum degil tatlım msj hakkını geyk sohbeti var oraya git son sayfalara dogru orda msj sayısını doldurmak isteyenler için biyer var istersen orda doldurablirsin

anladım canım msj sayını doldurmayı denedinmi yorum degil tatlım msj hakkını geyk sohbeti var oraya git son sayfalara dogru orda msj sayısını doldurmak isteyenler için biyer var istersen orda doldurablirsin

arıyorum da bulamadım

günaydın canım mizah+görseller diye yazıyo son sayfalarda bende çok aramıştım ilk başta ama şimdi alıştım geyik sohbeti var orda yazıyo msj sayısını doldurmk için diye =)

sana da günaydın canım sendromsuz bi pazartesi olsu inşaah tekrar bi bakim son 2-3 gün yoğunluk vardı işyerinde girip bakamadım doğru dürüst

sana da günaydın canım sendromsuz bi pazartesi olsu inşaah tekrar bi bakim son 2-3 gün yoğunluk vardı işyerinde girip bakamadım doğru dürüst

ayyyy amin inşallah tatlım hiçiş yapasım yok varya eve gidip uyusam yeridir yaani canım haftasonu zaten çalışmıyorum ccanım haftaiçi girebiliyorum neyse ki evdeki nette açılıcak şu 2 veya 3 gün içerisinde=)

ah bende cumartesileri çalışmasam ne güzel olurdu ya pazar günleri bende giremiyorum pc başına oturmak istemiyorum aslında zaten bigünlük izin vaktimi orda öldüremem

ah bende cumartesileri çalışmasam ne güzel olurdu ya pazar günleri bende giremiyorum pc başına oturmak istemiyorum aslında zaten bigünlük izin vaktimi orda öldüremem

aynen öyle zaten haftaiçi beşgün sabahtan akşama kadar burdayız bide haftasonu düşünemiyorum artık canım ayrıca sevdicegimde kızar zaten niye bu kadar çok pcde takılıyosun diye =) onuda üzmek istemem =)

Ülkemizdeki kızların evlenme sebepleri içinde "özgür olmak" ve "evdeki baskıdan kaçmak" başı çekiyor maalesef. Sen de evdeki hırgürden bıkmışsın, haklısın, sana sabır diliyorum. İnşallah atlatırsınız bu günleri. Evde yaşadığın her sorun sana evliliği daha cazip gösteriyor şu anda. Ama bu sebeple evlenmek inan hiçbir şeye çözüm değil. Henüz yaşın da evlilik için biraz küçük. Bunu yapamazsın anlamında söylemiyorum, yapabilirsin belki ama biraz daha beklemek daha hayırlı olur diye düşünüyorum. Zamana yayar, ailelerinizle de güzellikle halledebilirseniz ömür boyu rahat edersiniz. Biraz daha sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…