istemeye haftalar kala aldatıldım :(

sen bunu nasıl öğrendin canım ? öğrenince konuşmadınmı ne dedi sana :26:

ben aldattığı kıza ulaştım asla yapmayacağım birşey ama birşey dürttü faceinde o kadar kız içinde bi tek o kıza msj attm ve doğru insan çıktı.. bana hep inkar etti kötü bime konuştu kızla ilgili yalan dolan . kızın yanındayken bile bana seni çok seviyorm die msj attı .. bu kadar basit biri

Son düzenleme:
intihar etti derken ?? naptı kendimi kestii ilaç mı içti.... bide siz intihar bile eden ruh hastası birini tekrardan mı affettiniz?? önce bi tedavi ettirseydiniz karşınızdaki saglıklı düşünne bir degil ki zaten herseyi yapar... sizde altadır yeri gelir size zarar bile verir fiziksel olarak... zaten ruhsal olarak baya zararı dokunmuşşş delinin.......

Aldatan birine tekrar şans vererek hatalısınız.
Evlenmeden karşınıza çıkmış ne mutlu.
Bir daha bu pisliğe niye bulaştınız ki?
İntihar mı etti geber deyip geçeceksin böylesine..

İnsanlara affettim yine aldatıldım demek de zor geliyor haliyle..

ruh hastası olduğuna eminim zaten.. sağlıklı bi insan bu kadar aidilk yapmaz, benle olan ilişkini bitir defol git ne halt yiyosan kimle ye

Ailene sizin istememenz beni dusundurdu vazgectim diyin ve asla uzulmeyin erkeklere asla guven olmaz uzulmeyin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

heleki bu ailen ve çevrense.. herkese mutluluk oyunu oynamak kadar kötü birşy yok

oncelıkle buyuk gecmıs olsun. bu olayın ıyı yonlerını gormeye calısın evlenıp bosanmak cok daha yıpratıcı olurdu sımdıden gormuşsunuz ve mazıyı gerıde bırakıp, ınsanlara kulak tıkayıp yolunuza bakın. o sızın mutlu mesut oldugunuzu duyup kahrolsun burda magdur olan sızken uzgunde olmayın. Allah yardımcınız olsun ınsallah atlatırsınız bu surecı.

offf ya böyle konu oku oku yemin ediyorum insanlardan bıktım madem niyetin evlenmek değil neden birisinin kalbini kırarsın ki :113::113:
canım sakın ama sakın kendini üzmeye değmez böyle biri için.emin ol yaptıkları yarına kalır ama yanına kalmaz.ilahi adalet var bu dünyada ve eden buluyo gerçekten de.
sen sadece dua et bol bol.biraz ruh halini düzeltmeye çalış.sakın ama sakın kendini kasma.ağla ağlayabildiğin kadar.boşalt içini.deşarz ol biraz.

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
ağlamaktan şiş bi surtla geziyorm zaten. bi şarkı çalıyo bi şiy çıkıyo ağlıyrm. ya insan geln arabasını görünce ağlarmı iş yermde bile işlrm o kadr etkilndiki insanlar izin verdi artk kendini tpla gel diye

gerçekten ama gerçekten değmez bu kadar kendini yıpratmaya.dua et sadece hem için ferahlar.şimdi sanki kalbin sıkışıyo gibi gelir sana.dua edersen kalbin ferahlar.

Canım Allah yardımcın olsun, 1 gün 1 ay üzülürsün sonra unutursun. Ailenden sakın çekinme ve ne yapacağım diye düşünme hemen ayrıl. Şimdiden yapan evlenince de yapar, o zaman çoluk çocuk dersin hiç ayrılamazsın. Gençliğine yazık etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aldatan birine ikinci şans vermekle hata yapmışsın bence..kurtuldun yine daha da üzülme boşver

utanması gereken o sensin o değilsin sen sevdiğin için affetmişsin ama o sana nankörlük yapmış. kaybeden o olur sen değil. bence böyle bi insandan kurtulduğun için sevinmelisin

Daha önce aldatmış, affedip ikinci bir şans vermişsiniz ama yine aldatmış. Bundan sonra size tekrar geri dönse de, dönmese de artık onu hayatınızdan tamamen çıkarın bence. İlk zamanlar zor geçecektir; ancak zamanla ailenizin, arkadaşlarınızın desteğini alarak kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın. Telefonunuzu değiştirin, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz hobiler bulun, spor olmuyorsa uzun yürüyüşler yapın, çalışmıyorsanız çalışın, okuyorsanız geleceğinizle ilgili olumlu etkileri olacak kurslara gidin.
Dua edin ki, evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz. Evlenip boşanmak hem sizin için daha zor hem de daha utanç verici olurdu ailenize karşı. (Evlenip boşanmak utanc verici demiyorum yanlıs anlasılmasın, ailem istemiyordu haklı çıktılar, yüzlerine nasıl bakarım dediğiniz için söyledim.) Aileniz her zaman yanınızda olacaklardır, onlar da evliliğe varmadan nişanlınızı. gerçek yüzünü gördüğünüz için sevineceklerdir...

gerçekten ama gerçekten değmez bu kadar kendini yıpratmaya.dua et sadece hem için ferahlar.şimdi sanki kalbin sıkışıyo gibi gelir sana.dua edersen kalbin ferahlar.

Kalbim sıkışsa iyi 1 haftada 5 kilo verdim. Uyku yemek hiçbirşey yok rabbime havale ettim ikisinide. Tek huzursuzluğm o iki insan evlenirse işleri ciddiye binerse o zaman yıkılırm ben..

Kalbim sıkışsa iyi 1 haftada 5 kilo verdim. Uyku yemek hiçbirşey yok rabbime havale ettim ikisinide. Tek huzursuzluğm o iki insan evlenirse işleri ciddiye binerse o zaman yıkılırm ben..

kızın belki bundan haberi yoktur bile.sen ne kadar suçsuzsan o da o kadar suçsuz
burda tek suçlu da herkese ümit veren o yaratık

Hazmedemiyorum unutamiyorm gece bile rüyamda benim 4 senemi yedi 4 senemi verdim. Hakkımı helâl etmiyorum.

kızın belki bundan haberi yoktur bile.sen ne kadar suçsuzsan o da o kadar suçsuz
burda tek suçlu da herkese ümit veren o yaratık

Ewet o yaratık suçlu ama kızla konuştum anlattım kız herşeyi biliyor bile bile beraberler yetmiyoms gbi kız beni ona karşı iyice kiskirtiyo. Bana hakaret ediyo sayiyo edepsz yasida küçük . 2 pislik buldu birbirini allahma güzel rabbme havale ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…