- Konu Sahibi kremsanti_7
-
beni neden çağırmıyosun
sen bunu nasıl öğrendin canım ? öğrenince konuşmadınmı ne dedi sana :26:
beni neden çağırmıyosun
o mu benden intikam almış.. intikamlık bu durum yokki nişanımız beni aldattığını öğrendiğim için bitti.. kimsenin yüzüne bakamıyorm çünkü herkese defalarca bitti dedim geri barıştm. şimdi kime bu pisliğini nasıl anlatırım
intihar etti derken ?? naptı kendimi kestii ilaç mı içti.... bide siz intihar bile eden ruh hastası birini tekrardan mı affettiniz?? önce bi tedavi ettirseydiniz karşınızdaki saglıklı düşünne bir degil ki zaten herseyi yapar... sizde altadır yeri gelir size zarar bile verir fiziksel olarak... zaten ruhsal olarak baya zararı dokunmuşşş delinin.......
Aldatan birine tekrar şans vererek hatalısınız.
Evlenmeden karşınıza çıkmış ne mutlu.
Bir daha bu pisliğe niye bulaştınız ki?
İntihar mı etti geber deyip geçeceksin böylesine..
İnsanlara affettim yine aldatıldım demek de zor geliyor haliyle..
offf ya böyle konu oku oku yemin ediyorum insanlardan bıktım madem niyetin evlenmek değil neden birisinin kalbini kırarsın ki :113::113:
canım sakın ama sakın kendini üzmeye değmez böyle biri için.emin ol yaptıkları yarına kalır ama yanına kalmaz.ilahi adalet var bu dünyada ve eden buluyo gerçekten de.
sen sadece dua et bol bol.biraz ruh halini düzeltmeye çalış.sakın ama sakın kendini kasma.ağla ağlayabildiğin kadar.boşalt içini.deşarz ol biraz.
[SUP][/SUP]
ağlamaktan şiş bi surtla geziyorm zaten. bi şarkı çalıyo bi şiy çıkıyo ağlıyrm. ya insan geln arabasını görünce ağlarmıiş yermde bile işlrm o kadr etkilndiki insanlar izin verdi artk kendini tpla gel diye
o mu benden intikam almış.. intikamlık bu durum yokki nişanımız beni aldattığını öğrendiğim için bitti.. kimsenin yüzüne bakamıyorm çünkü herkese defalarca bitti dedim geri barıştm. şimdi kime bu pisliğini nasıl anlatırım
mrba kızlar. çok bunaldım konuşabileceğim kimse yok üye olup sizlerle dertleşmeye , akıl almaya karar verdim. 4 senelik bi ilişkim vardı bu insanla 2012 kasımında nişanlandm bitakm sorunlar yüzünden 2013 hazirannda bitirdim. bana ulaştı özürler diledi intihar bile etti. affettim barıştm ailemden gizli ocak ayına kadar görüştüm soonunda ailem öğrendi . kötü günler yaşadım . en sonunda babam ben seviyorum die tekrar kabul etti. arayıp adama babam ikna oldu gelin diyorm bana "babamn kredi borcunu bitirip öyle gelelim aşkım" diyor. ben para pul istemyorm ucuzndan bir alyans alırız saçımı evde yaparm masraf çıkarmam diyorm başlama gene diip beni tersliyor. sonradan sonraya öğrendimki adam ist başka bir kızla görüşüyor hafta sonları ben onu evinde sanarken o kızla beraber istblrda çıktı. yetmide salak ben burda onu beklerken o kıza orda evlenme teklif ediyor.. şuan arada ben kötüyüm kızla gayet mutlu. ben ne olucam kızlar akıl verin yardım edin tam 2 haftadr ilçla serumla ayaktaym ailem haber beklerkn ben onlara tekrar nasl bitti derim. bu kadar çok severkn niye yaptı bana başkası var dese ne yapabilirm. napıcam nasıl düzelicm??
gerçekten ama gerçekten değmez bu kadar kendini yıpratmaya.dua et sadece hem için ferahlar.şimdi sanki kalbin sıkışıyo gibi gelir sana.dua edersen kalbin ferahlar.
Kalbim sıkışsa iyi 1 haftada 5 kilo verdim. Uyku yemek hiçbirşey yok rabbime havale ettim ikisinide. Tek huzursuzluğm o iki insan evlenirse işleri ciddiye binerse o zaman yıkılırm ben..
Daha önce aldatmış, affedip ikinci bir şans vermişsiniz ama yine aldatmış. Bundan sonra size tekrar geri dönse de, dönmese de artık onu hayatınızdan tamamen çıkarın bence. İlk zamanlar zor geçecektir; ancak zamanla ailenizin, arkadaşlarınızın desteğini alarak kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın. Telefonunuzu değiştirin, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz hobiler bulun, spor olmuyorsa uzun yürüyüşler yapın, çalışmıyorsanız çalışın, okuyorsanız geleceğinizle ilgili olumlu etkileri olacak kurslara gidin.
Dua edin ki, evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz. Evlenip boşanmak hem sizin için daha zor hem de daha utanç verici olurdu ailenize karşı. (Evlenip boşanmak utanc verici demiyorum yanlıs anlasılmasın, ailem istemiyordu haklı çıktılar, yüzlerine nasıl bakarım dediğiniz için söyledim.) Aileniz her zaman yanınızda olacaklardır, onlar da evliliğe varmadan nişanlınızı. gerçek yüzünü gördüğünüz için sevineceklerdir...
Daha önce aldatmış, affedip ikinci bir şans vermişsiniz ama yine aldatmış. Bundan sonra size tekrar geri dönse de, dönmese de artık onu hayatınızdan tamamen çıkarın bence. İlk zamanlar zor geçecektir; ancak zamanla ailenizin, arkadaşlarınızın desteğini alarak kendinize yeni bir hayat kurmaya çalışın. Telefonunuzu değiştirin, yeni arkadaşlar edinebileceğiniz hobiler bulun, spor olmuyorsa uzun yürüyüşler yapın, çalışmıyorsanız çalışın, okuyorsanız geleceğinizle ilgili olumlu etkileri olacak kurslara gidin.
Dua edin ki, evlenmeden gerçek yüzünü görmüşsünüz. Evlenip boşanmak hem sizin için daha zor hem de daha utanç verici olurdu ailenize karşı. (Evlenip boşanmak utanc verici demiyorum yanlıs anlasılmasın, ailem istemiyordu haklı çıktılar, yüzlerine nasıl bakarım dediğiniz için söyledim.) Aileniz her zaman yanınızda olacaklardır, onlar da evliliğe varmadan nişanlınızı. gerçek yüzünü gördüğünüz için sevineceklerdir...
kızın belki bundan haberi yoktur bile.sen ne kadar suçsuzsan o da o kadar suçsuz
burda tek suçlu da herkese ümit veren o yaratık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?