istemeye haftalar kala aldatıldım :(

madem nişanı atmıştın kalsaydı öle dönmeseydin.ama bak şu yönden düşün evlenmeden gördün yüzünü yine..

Canim cok zor bir sey bu yasadigin ama zararin neresinden donersen kardir. Evlenmeden cocugun olmadan öğrenmissin en azindan bu yanindan bak ise. Cok zor eve t ama biran önce ailene soyle. Sakin geri donme geriye adim atma nasil bir insanmis yaa...nasil bir vicdan nasul bir mide. Ayrica o gorustugu kizin kim oldugunu biliyosan ona da kendini belli et onun da huzurunu boz .

Biliyorum kim olduğu ayrica kizda herseyi biliyor benim cektiklerimn bi kisminin sorumlusuda o ..ama onlar kadar aşalik olamam gerek yok. Ben bu günleri rabbimin izniyle atlaticam o zamam ben mutlu huzurlu olucam o benim peşimde köpek olucak ama bu kez onun karşısında her zamanki aptal kız olmicak..

Son düzenleme:

dediğin gibi ikiside layığını bulmuş işte sen ondan kurtulduğun için dua et canım

Zaten sizi aldatan birine ikinci şans vererek 2. kez aldatılmışsınız. Büyük hata. Bir söz var da şimdi yazmayacağım.

Son düzenleme:

Eden bulur her zaman icin rahat olsun canim...

Hazmedemiyorum unutamiyorm gece bile rüyamda benim 4 senemi yedi 4 senemi verdim. Hakkımı helâl etmiyorum.

Şuan bu duyguları yaşamanız çok doğal. Henüz acınız taze üstelik çok alçak bir şekilde aldatılmışsınız, mutlu bir günü beklerken hayalleriniz yıkılmış... Zaman herşeyin ilacı... Düşünün ki, 4 değil 30 senemi bu adama verdim de diyor olabilirdiniz... Burada evliyken, hamileyken aldatılan, üstüne şiddet gören vb korkunç şeyler yaşayan insanları okuyoruz. Evli değilsiniz ve çocuklarınız yok... En azından şuanda gerçekten geçmişe bir sünger çekip yepyeni bir hayata atılma ve birgün karşınıza çıkacak olan doğru insanı değerlendirme şansına sahipsiniz.

Olumsuz duygularınızı kabullenin ancak onlara yenilip sadece hazmedemediğiniz için sizin 1 dk.nızı bile haketmeyen bir insanla tekrar iletişime geçmeyin.

bu erkekler iyice hayvanlaştı yaa allahım çok sinirlendim

hepiniz buyrun gelin kızlar misafir başımın tacıdır :))
sende gel beraber kızımızı üzülmeye değmiyceni gösteririz

kız senden ayrılmasını bekliyo yani:26:

biz daha orta bir yol bulamadık ama sende gel :) bu aralar konaşabilcek arkadaşa çok ihtiyacım var

benide alın yetim muamelesi yapmayın

Kendinizi bu kadar yıpratmaya değmez.
Unutup önünüze bakacaksınız artık.

sen utanılacak bişey yapmadın. Evli iken olmamış buna dua edeceksin. Hayirlisi böyle imiş. Allaha Sığın sosyal faaliyetler yap gez dolaş biraz. Yakın dostun varsa onunla sıkıntıni Paylaş. Geçer. Zamana ihtiyacın var.sabret......

Hepinize desteğiniz yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim ama atlatamiyorum unutamiyorum. Onunla gelecek hayalleri kurarken bu denli iğrenç kötü birşey yaşamam beni bitirdi. Belki kiminiz kızacaksiniz kiminiz aptal diyeceksiniz ama hala aramasini bekliyorum... Bu denli canımı Yaktın allahın cezası ara bi açıklama yap Özür dile. Bi kız bu kadar aklını başından alabilir mi bi insanin. 4 senesini ömrünü canını verdiği bi insani bi kalemde silebilirmi????

Neden kimsenin yüzüne bakamiyosun ?
Herkes kendine baksin , lütfen böyle kimsenin yüzüne felan bakamiyorum deme...
Sanki cok kötu birsey yapmis gibi , Sen Sevdin Guvendin ama karsindaki insan Adam degilse , Bunda senin ne sucun var!

Iyiki simdi gostermis gercek yuzunu evlenip bosansaydin dahami iyi olurdu? HAYIR !!
Yasandi ve Bitti , anlat Ailene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…