- Konu Sahibi kremsanti_7
-
o mu benden intikam almış.. intikamlık bu durum yokki nişanımız beni aldattığını öğrendiğim için bitti.. kimsenin yüzüne bakamıyorm çünkü herkese defalarca bitti dedim geri barıştm. şimdi kime bu pisliğini nasıl anlatırım
mrba kızlar. çok bunaldım konuşabileceğim kimse yok üye olup sizlerle dertleşmeye , akıl almaya karar verdim. 4 senelik bi ilişkim vardı bu insanla 2012 kasımında nişanlandm bitakm sorunlar yüzünden 2013 hazirannda bitirdim. bana ulaştı özürler diledi intihar bile etti. affettim barıştm ailemden gizli ocak ayına kadar görüştüm soonunda ailem öğrendi . kötü günler yaşadım . en sonunda babam ben seviyorum die tekrar kabul etti. arayıp adama babam ikna oldu gelin diyorm bana "babamn kredi borcunu bitirip öyle gelelim aşkım" diyor. ben para pul istemyorm ucuzndan bir alyans alırız saçımı evde yaparm masraf çıkarmam diyorm başlama gene diip beni tersliyor. sonradan sonraya öğrendimki adam ist başka bir kızla görüşüyor hafta sonları ben onu evinde sanarken o kızla beraber istblrda çıktı. yetmide salak ben burda onu beklerken o kıza orda evlenme teklif ediyor.. şuan arada ben kötüyüm kızla gayet mutlu. ben ne olucam kızlar akıl verin yardım edin tam 2 haftadr ilçla serumla ayaktaym ailem haber beklerkn ben onlara tekrar nasl bitti derim. bu kadar çok severkn niye yaptı bana başkası var dese ne yapabilirm. napıcam nasıl düzelicm??
Canim cok zor bir sey bu yasadigin ama zararin neresinden donersen kardir. Evlenmeden cocugun olmadan öğrenmissin en azindan bu yanindan bak ise. Cok zor eve t ama biran önce ailene soyle. Sakin geri donme geriye adim atma nasil bir insanmis yaa...nasil bir vicdan nasul bir mide. Ayrica o gorustugu kizin kim oldugunu biliyosan ona da kendini belli et onun da huzurunu boz .
Ewet o yaratık suçlu ama kızla konuştum anlattım kız herşeyi biliyor bile bile beraberler yetmiyoms gbi kız beni ona karşı iyice kiskirtiyo. Bana hakaret ediyo sayiyo edepsz yasida küçük . 2 pislik buldu birbirini allahma güzel rabbme havale ettim
Biliyorum kim olduğu ayrica kizda herseyi biliyor benim cektiklerimn bi kisminin sorumlusuda o ..ama onlar kadar aşalik olamam gerek yok. Ben bu günleri rabbimin izniyle atlaticam o zamam ben mutlu huzurlu olucam o benim peşimde köpek olucak ama bu kez onun karşısında her zamanki aptal kız olmicak..
Hazmedemiyorum unutamiyorm gece bile rüyamda benim 4 senemi yedi 4 senemi verdim. Hakkımı helâl etmiyorum.
hepiniz buyrun gelin kızlar misafir başımın tacıdır :))
sende gel beraber kızımızı üzülmeye değmiyceni gösteririz
ben aldattığı kıza ulaştımasla yapmayacağım birşey ama birşey dürttü faceinde o kadar kız içinde bi tek o kıza msj attm ve doğru insan çıktı.. bana hep inkar etti kötü bime konuştu kızla ilgili yalan dolan . kızın yanındayken bile bana seni çok seviyorm die msj attı .. bu kadar basit biri
biz daha orta bir yol bulamadık ama sende gel :) bu aralar konaşabilcek arkadaşa çok ihtiyacım var
sen utanılacak bişey yapmadın. Evli iken olmamış buna dua edeceksin. Hayirlisi böyle imiş. Allaha Sığın sosyal faaliyetler yap gez dolaş biraz. Yakın dostun varsa onunla sıkıntıni Paylaş. Geçer. Zamana ihtiyacın var.sabret......mrba kızlar. çok bunaldım konuşabileceğim kimse yok üye olup sizlerle dertleşmeye , akıl almaya karar verdim. 4 senelik bi ilişkim vardı bu insanla 2012 kasımında nişanlandm bitakm sorunlar yüzünden 2013 hazirannda bitirdim. bana ulaştı özürler diledi intihar bile etti. affettim barıştm ailemden gizli ocak ayına kadar görüştüm soonunda ailem öğrendi . kötü günler yaşadım . en sonunda babam ben seviyorum die tekrar kabul etti. arayıp adama babam ikna oldu gelin diyorm bana "babamn kredi borcunu bitirip öyle gelelim aşkım" diyor. ben para pul istemyorm ucuzndan bir alyans alırız saçımı evde yaparm masraf çıkarmam diyorm başlama gene diip beni tersliyor. sonradan sonraya öğrendimki adam ist başka bir kızla görüşüyor hafta sonları ben onu evinde sanarken o kızla beraber istblrda çıktı. yetmide salak ben burda onu beklerken o kıza orda evlenme teklif ediyor.. şuan arada ben kötüyüm kızla gayet mutlu. ben ne olucam kızlar akıl verin yardım edin tam 2 haftadr ilçla serumla ayaktaym ailem haber beklerkn ben onlara tekrar nasl bitti derim. bu kadar çok severkn niye yaptı bana başkası var dese ne yapabilirm. napıcam nasıl düzelicm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?