İstemeyerek eşimden uzaklastim ((

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Kizlar 2 bucuk aylik hamileyim ve esimden cok uzaklasdim.evet hamileligim zor geciyor surekli mide bulanmasi surekli uyku halsizlik ve ustune ustluk esimden sogudum.Normalmi acaba hamilelik hormonlori yuzundenmi?dogumdan sonra duzelirmi??bilgisi olan varmi bu konuda.kendiside farkinda benim sarilmama bile izin vermiyosun diyor.Kokulara karsi cok hassaslasdim sampuan kokan saclarina bile tahammul edemiyorum.adamin kendi kokusu bile bana itici geliyor.Cinsel iliski desen sifirlarda.Eskisi gibi degiliz ne sarilarak uyuya biliyorum nede adamin sarilmasina dayana biliyorum.Cok korkuyorum ya duzelmezse?

Cok sukur.belli etmesede oda cok uzuluyor insallah duzelir ya.boyle hayal etmemsdim hamileligi ben.

düzeliyor canım merak etme. Ben önce den eşimin ellerini alıp bilhassa koklardım. Bayılırdım teninin kokusuna. Her gece sarılıp uyurduk. Hamile kalınca nasıl tiksinmeye başladım anlatamam ellerini hareket ettirdikçe bile koku gelirdi sakallarından saçından nasıl öğürürdüm, hoppp çıkarırdım ne var ne yok. Banyo yapardı duş jeli şampuan kokusundan yanımda yatırmazdım. Evde ne kadar mum şampuan duş jeli varsa çöpe gitti. Halıları kaldırdım hala sermiyorum. Korkuyordum sizin gibi ya bu durum geçmezse die. 10 gündür hafif hafif geçti. En azından artık sarılabiliyorum :) Sevgi sözcükleri söyleyebiliyorum. Geçiyor merak etme. Rabbim kolaylık versin. 3 aylık dönem gerçekten çok zor daha 2 gün önce serum yedim yine. Ne çektiğimi ben bilirim. İnşAllah benim kadar zor geçmez hamileliğiniz.

B
yo cok tesekkur ederim gercekten morel oldu cumleleriniz.ayni dedikleriniz bendede var.siz kac ayliksiniz?ben 2 bucuk aylik hamileyim bakalim ne zaman gecicek

Çok normal bir durum o dönemde insanda ayrı bir hassasiyet oluyor ama bence bu durumu eşinizle de konuşup izah edin şahsi olarak üstüne alınıp üzülmesin hormonlarla alakalı ve geçici bir durum olduğunu o da bilsin bence :)

B
yo cok tesekkur ederim gercekten morel oldu cumleleriniz.ayni dedikleriniz bendede var.siz kac ayliksiniz?ben 2 bucuk aylik hamileyim bakalim ne zaman gecicek
Şuan 16 haftanın içindeyim. Hafifledi çok şükür. Zaten 4. ayına kadar sürer diyorlar. Biraz daha sabır sadece. Rabbim kolaylık versin bütün hamişlere

Düzelir
İkinci trimesterda da o senden kaçar

Benim de 18 hafta böyle geçti
Hala kabus gibi geliyor
Eşime severek bi parfüm almıştım
Halen yasaklı listesinde

ben de aynı durumdayım. eşimden soğuma durumu yok çok seviyorum. ama bana yaklaşmasını pek istemiyorum. o da sarılmak istiyor.karnımı okşuyor falan. pek ses çıkarmıyorum ama fazla üstüme gelince azcık uzak dur diyorum.3,5 aylık hamileyim. ama ben açıkça anlattım. midem çok kötü ve içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. kendini grip olduğunda halsiz hissettiğindeki anları düşün. şuan öyle hissediyorum diyorum. sağolsun çok anlayışlı yaklaşıyor. bence sende durumunu anlat hissettiklerini bilsin.

Ben de aşırı koku aliyordum. Eşimin kokusu çok gelirdi ama sevmiştim onun kokusunu ya :)) biz de etkilemedi. Ama o aşırı koku alma düzeliyor zamanla. Hayırla alın kucağınıza...

düzelir merek etmeyin ilk çocukta yaşadım bunu.
3.ÇOCUĞUMA HAMİLEYM ondada yaşıyorum.
5.ayı devirdim hala kokudan nefret ediyorum parfum deterjan ve yemek kokusu ,çocuklarımın eşimin kokusu derken şimdilerde azcık rahatladım .Mesela hala yumuşayıcı kullanamıyorum çamaşırlara kusuyorum ve baş ğgrısı mide bulantısı yapıyor.
Eşinizi kırmadan açıklayarak üstesinden gelmelisiniz.
Eminm anlayacaktır.

Aynı durum şuan bizde de mevcut. Eşim sarılmaya geliyo itiyorum bildiğin. Ağzı hep kokuyor gibi geliyor. Bende kaygılıyım. Tek değilsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…