- 28 Şubat 2018
- 2.475
- 2.844
- 63
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Cok sukur.belli etmesede oda cok uzuluyor insallah duzelir ya.boyle hayal etmemsdim hamileligi ben.Aynı şeyleri yaşadım düzeliyor zamanla
Hele o clear erkeklere özel şampuanından tiksinirdim
İki hamilelikte de çok uzaklaştık cinsellik yok denecek kadar azdı. Şuan çocuklar izin verdiği sürece devam ediyor.
düzeliyor canım merak etme. Ben önce den eşimin ellerini alıp bilhassa koklardım. Bayılırdım teninin kokusuna. Her gece sarılıp uyurduk. Hamile kalınca nasıl tiksinmeye başladım anlatamam ellerini hareket ettirdikçe bile koku gelirdi sakallarından saçından nasıl öğürürdüm, hoppp çıkarırdım ne var ne yok. Banyo yapardı duş jeli şampuan kokusundan yanımda yatırmazdım. Evde ne kadar mum şampuan duş jeli varsa çöpe gitti. Halıları kaldırdım hala sermiyorum. Korkuyordum sizin gibi ya bu durum geçmezse die. 10 gündür hafif hafif geçti. En azından artık sarılabiliyorum :) Sevgi sözcükleri söyleyebiliyorum.Kizlar 2 bucuk aylik hamileyim ve esimden cok uzaklasdim.evet hamileligim zor geciyor surekli mide bulanmasi surekli uyku halsizlik ve ustune ustluk esimden sogudum.Normalmi acaba hamilelik hormonlori yuzundenmi?dogumdan sonra duzelirmi??bilgisi olan varmi bu konuda.kendiside farkinda benim sarilmama bile izin vermiyosun diyor.Kokulara karsi cok hassaslasdim sampuan kokan saclarina bile tahammul edemiyorum.adamin kendi kokusu bile bana itici geliyor.Cinsel iliski desen sifirlarda.Eskisi gibi degiliz ne sarilarak uyuya biliyorum nede adamin sarilmasina dayana biliyorum.Cok korkuyorum ya duzelmezse?
yo cok tesekkur ederim gercekten morel oldu cumleleriniz.ayni dedikleriniz bendede var.siz kac ayliksiniz?ben 2 bucuk aylik hamileyim bakalim ne zaman gecicekdüzeliyor canım merak etme. Ben önce den eşimin ellerini alıp bilhassa koklardım. Bayılırdım teninin kokusuna. Her gece sarılıp uyurduk. Hamile kalınca nasıl tiksinmeye başladım anlatamam ellerini hareket ettirdikçe bile koku gelirdi sakallarından saçından nasıl öğürürdüm, hoppp çıkarırdım ne var ne yok. Banyo yapardı duş jeli şampuan kokusundan yanımda yatırmazdım. Evde ne kadar mum şampuan duş jeli varsa çöpe gitti. Halıları kaldırdım hala sermiyorum. Korkuyordum sizin gibi ya bu durum geçmezse die. 10 gündür hafif hafif geçti. En azından artık sarılabiliyorum :) Sevgi sözcükleri söyleyebiliyorum.Geçiyor merak etme. Rabbim kolaylık versin. 3 aylık dönem gerçekten çok zor daha 2 gün önce serum yedim yine. Ne çektiğimi ben bilirim. İnşAllah benim kadar zor geçmez hamileliğiniz.
Biliyor cok destek bana gecicek diyor ama oda uzuluyor sarilmiyoruz hic diyor.Çok normal bir durum o dönemde insanda ayrı bir hassasiyet oluyor ama bence bu durumu eşinizle de konuşup izah edin şahsi olarak üstüne alınıp üzülmesin hormonlarla alakalı ve geçici bir durum olduğunu o da bilsin bence :)
Şuan 16 haftanın içindeyim. Hafifledi çok şükür. Zaten 4. ayına kadar sürer diyorlar. Biraz daha sabır sadece. Rabbim kolaylık versin bütün hamişlereB
yo cok tesekkur ederim gercekten morel oldu cumleleriniz.ayni dedikleriniz bendede var.siz kac ayliksiniz?ben 2 bucuk aylik hamileyim bakalim ne zaman gecicek
DüzelirKizlar 2 bucuk aylik hamileyim ve esimden cok uzaklasdim.evet hamileligim zor geciyor surekli mide bulanmasi surekli uyku halsizlik ve ustune ustluk esimden sogudum.Normalmi acaba hamilelik hormonlori yuzundenmi?dogumdan sonra duzelirmi??bilgisi olan varmi bu konuda.kendiside farkinda benim sarilmama bile izin vermiyosun diyor.Kokulara karsi cok hassaslasdim sampuan kokan saclarina bile tahammul edemiyorum.adamin kendi kokusu bile bana itici geliyor.Cinsel iliski desen sifirlarda.Eskisi gibi degiliz ne sarilarak uyuya biliyorum nede adamin sarilmasina dayana biliyorum.Cok korkuyorum ya duzelmezse?
düzeliyor canım merak etme. Ben önce den eşimin ellerini alıp bilhassa koklardım. Bayılırdım teninin kokusuna. Her gece sarılıp uyurduk. Hamile kalınca nasıl tiksinmeye başladım anlatamam ellerini hareket ettirdikçe bile koku gelirdi sakallarından saçından nasıl öğürürdüm, hoppp çıkarırdım ne var ne yok. Banyo yapardı duş jeli şampuan kokusundan yanımda yatırmazdım. Evde ne kadar mum şampuan duş jeli varsa çöpe gitti. Halıları kaldırdım hala sermiyorum. Korkuyordum sizin gibi ya bu durum geçmezse die. 10 gündür hafif hafif geçti. En azından artık sarılabiliyorum :) Sevgi sözcükleri söyleyebiliyorum.Geçiyor merak etme. Rabbim kolaylık versin. 3 aylık dönem gerçekten çok zor daha 2 gün önce serum yedim yine. Ne çektiğimi ben bilirim. İnşAllah benim kadar zor geçmez hamileliğiniz.
Kizlar 2 bucuk aylik hamileyim ve esimden cok uzaklasdim.evet hamileligim zor geciyor surekli mide bulanmasi surekli uyku halsizlik ve ustune ustluk esimden sogudum.Normalmi acaba hamilelik hormonlori yuzundenmi?dogumdan sonra duzelirmi??bilgisi olan varmi bu konuda.kendiside farkinda benim sarilmama bile izin vermiyosun diyor.Kokulara karsi cok hassaslasdim sampuan kokan saclarina bile tahammul edemiyorum.adamin kendi kokusu bile bana itici geliyor.Cinsel iliski desen sifirlarda.Eskisi gibi degiliz ne sarilarak uyuya biliyorum nede adamin sarilmasina dayana biliyorum.Cok korkuyorum ya duzelmezse?
Aynı durum şuan bizde de mevcut. Eşim sarılmaya geliyo itiyorum bildiğin. Ağzı hep kokuyor gibi geliyor. Bende kaygılıyım.Kizlar 2 bucuk aylik hamileyim ve esimden cok uzaklasdim.evet hamileligim zor geciyor surekli mide bulanmasi surekli uyku halsizlik ve ustune ustluk esimden sogudum.Normalmi acaba hamilelik hormonlori yuzundenmi?dogumdan sonra duzelirmi??bilgisi olan varmi bu konuda.kendiside farkinda benim sarilmama bile izin vermiyosun diyor.Kokulara karsi cok hassaslasdim sampuan kokan saclarina bile tahammul edemiyorum.adamin kendi kokusu bile bana itici geliyor.Cinsel iliski desen sifirlarda.Eskisi gibi degiliz ne sarilarak uyuya biliyorum nede adamin sarilmasina dayana biliyorum.Cok korkuyorum ya duzelmezse?
Agzi eli, saci , benimde esim hic sarilmiyorsun sarilincada itiyorsun diyor of duzelir insallah arkadaslar duzeldigini soyluyor.sizde kac aylik?Aynı durum şuan bizde de mevcut. Eşim sarılmaya geliyo itiyorum bildiğin. Ağzı hep kokuyor gibi geliyor. Bende kaygılıyım.Tek değilsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?