Rahatsız olduğunu açıkça söylemiş daha ikna etmeye gerek yok sonuçta elinden geldiğince yapıyor işte2 yıldır evliyim eşimle cinsel hayatımız çok iyi ancak küçük bir sorunumuz var ki ben eşime oral yapmayı çok seviyorum ve çok isteyerek yapıyorum ancak o pek hoşlanmıyor kesinlikle temizliğime çok dikkat eden biriyim asla koku vs yok gerekçe olarak vajinanın ıslak ve kaygan dokusundan rahatsız olduğunu söylüyor benim sevdiğimi bildiği için sadece klitoris kısmına yapıyor ama ben tamamına yapmasını istiyorumbunun bi çözümü var mıdır nasıl ikna ederim
Çok mantıklıymış buyanı istemıyorsa zorlayamazsın karşılıklı olan bişey sende ucunu yala bırak aşağılar kaygandı ondan yapamadım dersın
Evet ben de çok zorlamak istemiyorum bazen şakayla karışık ben yapıyorum sen istediğim gibi yapmıyorsun diyorum o da diyor ki bizimki kuruu kuruAdam gelen sıvıdan hoşlanmıyordur
Ucu kaygan amayanı istemıyorsa zorlayamazsın karşılıklı olan bişey sende ucunu yala bırak aşağılar kaygandı ondan yapamadım dersın
Biraz daha abartın böyle az olduİğrenen adam sevmiyordur arzulamıyordur benim için önemli bana oral yapmayanla ben seks yapmam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?