İstemeyerek oral seks yapan eş

mileyko

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
82
42
8
2 yıldır evliyim eşimle cinsel hayatımız çok iyi ancak küçük bir sorunumuz var ki ben eşime oral yapmayı çok seviyorum ve çok isteyerek yapıyorum ancak o pek hoşlanmıyor kesinlikle temizliğime çok dikkat eden biriyim asla koku vs yok gerekçe olarak vajinanın ıslak ve kaygan dokusundan rahatsız olduğunu söylüyor benim sevdiğimi bildiği için sadece klitoris kısmına yapıyor ama ben tamamına yapmasını istiyorum bunun bi çözümü var mıdır nasıl ikna ederim

Rahatsız olduğunu açıkça söylemiş daha ikna etmeye gerek yok sonuçta elinden geldiğince yapıyor işte

Neye çözüm arayacağımızı şaşırdık çok zorlamayın klitoristen de olursunuz sonra mazallah. Hiç çözüm aranacak ısrar edilecek bir konu değil bu.

Yorumlarda niye bu kadar anlayışlı herkes erkek kişisine. Erkekler cinsellikte bu kadar hesaplamalı ve tiksinti duyan bir yapıda değil bence. Alacağında cömert, vereceğinde cimri erkek çekilmez. Bence onunkinin ucuna dokunmayın ve deyin ki; sen benimkinden tiksinince, benim de seninkinin ucundan idrar çıktığı aklıma geliyor. Oraya dokunamıyorum.

Ne kadar süredir size oral yapıyor? Yeni başladıysanız belki zamanla alışır. Genel olarak yatakta sizi tatmin ediyorsa zamana bırakın bence.

Yani hoşlanmıyorsa yapacak bir şey yok bence. İstese kendiliğinden yapar zaten daha şirin göstermek için kurdele falan takin dermişim şaka bi yana hiç yoktan iyidir en azından biraz biraz yapıyormus belki zamanla alışır

İstemiyorsa zorlama, tiksinir ters tepebilir, kaş yapacağım derken göz çıkarmayın, cinsel hayatınızın rengi solabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…