• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oral ilişki sorunsalı

Biri geçenlerde şey yazmıştı göt yıkama konusu varmış burda yorumları çok komik diye demin arama kısmına yazıyım da okuyup gülerim dedim "popo göt nasıl yıkanır" diye yanlışlıkla konu açıyodum nerdeyse😔 Bütün karizmam gidecekti of yaa

Genitalim için kullandığım silikon tırtıklı temizleme pedim var, Intim Gel kullanarak o pedle tertemiz detaylıca masaj yaparak temizliyorum. Hemen sonrasında oral seks yaşandığı için mis gibi kokuyor. Ne akıntı ne koku problemim var. Gayet memnunum. Spontan geliştiğinde ayaküstü vs zaten oralsız oluyor. Taze duş almadan oral seks yaşayamıyorum.
İsmi ne acaba pedin

E ıslak mendil daha kötü yapıyor? Anını büyüsü bozulmaz, yatağa girmeden iki dk su tutsanız bile yeterli bence büyütüyorsunuz

Giyinik konuşmanız bittiyse buraya bekleniyorsunuz my hope my hope Lyanna Mormont Lyanna Mormont 😈
Aaa etiket yapmışsın yeni fark ediyorum. Bende durumlar vahim. Bugün 15 kpss sorusu çözdüm sonra yine aklıma başka şeyler geldi. Hani gün içinde başka şeyler de yapıyorum dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum odak noktamı değiştiriyorum ama acilen sevişmem gerekiyor artık. Sevişmezsem derslere odaklanmam da zor 😐

Kızlar merhaba. Benim uzun zamandır rahatsız olduğum bir sorunum var. Her ne kadar bebiş dolayısıyla biraz seyrekleşmiş olsa da eşimle çok şükür güzel bir cinsel hayatımız var. Hemen hemen her ilişkide oral mutlaka yapar ama gelin görün ki ben temizlik ve koku takıntımdan kurtulamıyorum. Aslında bariz bir koku yok ama ter vs çok kapalı bölge illa kokar diye ilişki öncesi mutlaka güzel kokan bir ıslak mendille iyice temizlenme ihtiyacı duyuyorum. Duş bile almış olsam yine de iyice temizlemeden içim rahat etmiyor. Gelin görün ki bu noktada bir kısır döngü başlıyor. Islak mendil kullanımı haliyle akıntı yapıyor ve ben akıntı yüzünden daha çok ıslak mendil kullanma ihtiyacı duyuyorum. İlişki başlatacağını anladığım an anın büyüsünü bozup temizlenmek için tuvalete koşuyor olmam da cabası🤦Eşi oral yapan hanımlar sizler ne yapıyorsunuz? Ben bu döngüden nasıl kurtulurum bi akıl verin bana nolur 🙄
O şekilde kimyasal şeyler kullanmak doğru değil ki çok zararlı bir şey yapıyorsunuz bence. Kendi haline bıraksanız doğal yapısı gereği temiz bir yer zaten orası. En azından sadece suyla temizleyin. İlişki öncesi bi duş alırsınız tamam başka türlü şeylere gerek yok :)

Back
X