• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

istemiyor:(

basak_basak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
31
0
36
selam bayanlar çok dertlı ve depresyondayım resmen bu aralar..eşimle severek evlendik 5 yıllık evliyiz 2 cocugumuz var kızım yenı altı aylık. normalde de balık etli bir bayandım ama kısa boylu oldugum için hep kılolu gozukuyorum.dogumdan sonra bı onbes kılo fazlam var ..eşim bır yıldır benımle beraber olmuyor kıloluyum die bu aralar sık kavga edıyoruz eve sureklı gec geliyor artık danamadım cekip gitmeyı dusundum.tartısmamızı kaynanma anlattım.onu arayıp konusmus canım ıstemıyor sısko pıs fln cok zoruma gıttı ..ne yapacagımı bılmıyorum zaman ve fırsat vermıyo zayıflamam ıcın.:((

Disinizi biraz olsun sıkıp, guzel bir diyet ve duzenli spor ile pek ala bu kilolari rahatlikla verebilirdiniz..
Siz pes etmissiniz..
Cekip gitmek bana kolaya kacmak gibi geliyor..
Hirslanip, eski kilonuza donebilirsiniz..

Esinizin uslubu cok kotu.
Size destek olabilirdi..
Birlikte yuruyuse cikabilirdiniz..

Kilo başa bela arkadaş bende 24 kilo gitti daha var 9 aylık bebişim süt artırıcı cay içiyorum yediğime dikkat ediyorum bazı adamlar adam olamıyor nağcam eldeki malzeme bu kendin için yap herşeyi kendine güven ve en önemlisi kendini güzel olduguna ve her şeyi başaracagına inan kocanın yanında 2 kilo vermişim ama kalçam böyle güzel duruyor girdigim yakışıyor biraz göbek var onuda sporla eğitimi tamam gibi sözler söyle bir ablam bana erkek karsında bazı şeyleri görme ama biz adamların yanında ay kilo aldım göbeğim cıktı göğsüm sarktı şuramda iyi degil dedikçe adamlar daha dikkat ediyor ve begenmiyorlar bizi sen kendini öv ortam güzel buram güzel diye ara ara bak gör değişecek sana olan tutumu allah kolaylık versin evinizin mutlulugu daim olsun

Disinizi biraz olsun sıkıp, guzel bir diyet ve duzenli spor ile pek ala bu kilolari rahatlikla verebilirdiniz..
Siz pes etmissiniz..
Cekip gitmek bana kolaya kacmak gibi geliyor..
Hirslanip, eski kilonuza donebilirsiniz..

Esinizin uslubu cok kotu.
Size destek olabilirdi..
Birlikte yuruyuse cikabilirdiniz..
evet hıc destek olmuyor dısarda afedersınız kendını tatmın ediyormus acık acık soyledı yuzume..basladım rejıme ama spor yapacak vaktım yok cocuklarım yuzunden.

Kilo başa bela arkadaş bende 24 kilo gitti daha var 9 aylık bebişim süt artırıcı cay içiyorum yediğime dikkat ediyorum bazı adamlar adam olamıyor nağcam eldeki malzeme bu kendin için yap herşeyi kendine güven ve en önemlisi kendini güzel olduguna ve her şeyi başaracagına inan kocanın yanında 2 kilo vermişim ama kalçam böyle güzel duruyor girdigim yakışıyor biraz göbek var onuda sporla eğitimi tamam gibi sözler söyle bir ablam bana erkek karsında bazı şeyleri görme ama biz adamların yanında ay kilo aldım göbeğim cıktı göğsüm sarktı şuramda iyi degil dedikçe adamlar daha dikkat ediyor ve begenmiyorlar bizi sen kendini öv ortam güzel buram güzel diye ara ara bak gör değişecek sana olan tutumu allah kolaylık versin evinizin mutlulugu daim olsun
dısarda 90 60 90 bayanları goruyor eve geldıgınde benı görünce heralde midesı bulanıyor:( ona ıkı tane cocuk vermısım evime bakıyorum alilesı benı kaybetmeyı hic istemıyor herkes tarafından sevilen biriyim..ama kocam sevmedıkten sonra neye yarar:(

evet canım malesef:KK43:( cocuklarım ıcın katlanıyorum
Annem -18 sene abim ve benim için katlandı sonuç hiç. Kocaman bi hiç. Boşa geçen vakit. Üzgünüm ama hayatında başka biri olma ihtimali de var cocuklariniz için birşey yapmak istiyorsanız gururunuzu kaybettiğiniz yerden gidip alın ve yolunuza bakın. Annem seneler boyunca su anına kadar hep kendi çalıştı hep kendi baktı bize ha zaman zaman 2 3 ay halasina babanneme falan bırakrmış ama hepsi bizim için. 2008de boşandılar şimdi ikisi de başkalarıyla evli ki annem tapiyordu babama bi zamanlar

ne yapacagımı bilmiyorum aileme gıtsem cocukalrını bırak oyle gel dıyo ısımde yok calısıp bakabılme durumu gıbı bırakamıyorumda cok caresızım:KK61:

şişko pis ne ya ne kadar yobaz bi adam..destek olsun kilo vermene laf edeceğine..sanki kolay bi şey çocuk doğurmak

Sağlığın icin once spor ve beslenme düzenine dikkat etmelisin
Bu laflar agır laflar gerisini sen biliyorsun zaten ..

kaynanana neden anlatıyosun başka adammı kalmadı allah aşkına..
ayrıca 1 yıldır adam nasıl duruyor sevişmeden o da ilginç (fiziken onlar daha hassaslar bu konularda)
pis demesi de ayrı bir terbiyesizlik. 2 çocuk vermişsin nedir bu hareketler.
eşine güzel görünmek için bişeyler yap. eşinden beklentilerini alamayan adamın gözü hemen dışarı kayıyor gözü çıkasılcaların yanlış anlaşılmasın onaylamıyorum .. ama maalesef bu böyle.

ya ne bu erkeklerdeki özgüven anlamıyorum!sen doğur bakalım iki çocuğu ne oluyosun...senin için intikam vakti kocan için değil kendin için güzelleş;hemen kilo vericem diye bişey yok(kiloyu sağlık için ver tabii ama yavaş yavaş) kiloluyken de güzel olan kadınlar var;kendine yakışan şeyler giy,saçlarını kolayca şekil verilebilecek bi model kestir,makyaj yap evde dahi olsan yap,ben çlaışmıyorum zaten kim görcek beni düşüncesine sakın kapılma;sanki her gün bi yere hazırlanıyormuşcasına giyin süslen aynaya baktığında nelerin değiştiğini göreceksin;isterse o mükemmel kocan(!) fark etmesin bile güzelliğini sokağa çıktığında insanların bile tavrı olur iyi görününce ve kendini daha iyi hissedersin...ha bi de kocanın çirkin taraflarını gör;mesela uzun boylu düzgün fizikli olabilir ama burnu çirkindir sen burna odaklan ,hep çirkin tarafını gör sakın gözünde yüceltme onu

Back
X