İstemiyorum dediğim halde öptü ?

bence haklısın canım abartmıyorsun böyle devam et aileni düşünmende çok güzel.
ailen seni çok güzel yetiştirmiş maşallah nerde dur diyeceğini biliyorsun duygularına kapılıp gitmiyorsun :)
buda seni her kötülükten korur

Abartmışsın tabi
Öpüşmek de ne var
Askerlik arkadaşı mısın adamın sen?
Bir insan sevdiğini öpmek ister
Daha ileriye götürmek istemiyorsan tavrını koy tabi

Abartmışsın tabi
Öpüşmek de ne var
Askerlik arkadaşı mısın adamın sen?
Bir insan sevdiğini öpmek ister
Daha ileriye götürmek istemiyorsan tavrını koy tabi

Sorun öpüşmek değil ki..
Sorun adamın kızın vücut dokunulmazlığını ihlal etmesi...
Bunun adı tacizdir.
Hayır hayırdır.
İnsan yeri gelir kocasına bile bu gece sevişmek istemiyorum diyebilmeli..

Sorun öpüşmek değil ki..
Sorun adamın kızın vücut dokunulmazlığını ihlal etmesi...
Bunun adı tacizdir.
Hayır hayırdır.
İnsan yeri gelir kocasına bile bu gece sevişmek istemiyorum diyebilmeli..
Zorla mı öpüyor adam
Kız istemese öpüşmez
Yapıştırır tokatı
Sanki dağa kaldırmış kızı
Bizim kızlarda öpüşmek sevişmek ister amann bana hafif kız demesinler diye naza çeker kendisini
Madem zorla öptü sapık deyip engellesin çocuğu

Bir anda öpmüş olamaz mı?
Kız belli ki bşr şey diyememiş. Ama ilk başta hayır demiş. adamın ikinci kez sorması tacizdir.

Bakın sizde kadınsınız. Desteklemeyin şu zihniyeti.
Bir kadın hayır diyorsa ikinci kez sorulmaz, ısrar edilmez. Aksi net tacizdir.

Bu adam yarın bir gün o arkadaş grubunda seninle yaşadıklarını da anlatırsa hiç şaşırma. Hem bana arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim derler, arkadaslarının da sevgilinin de muhabbetleri çok iğrenç. Böyle basit adamlarla ne işiniz var .

Az bile tepki vermişsiniz sinirlariniza saygı duymayan insanlara müsamaha gostermeyin

Adam diğer konudaki yazdıklarına göre iğrenç bir şey. Ben geçmişte olmuş deyip görmezden gelemezdim öyle birini de isteyerek bile öpmem. Ama sen istemediğin halde bile bile öpüyor. Senin söylediğini dinlemeyip saygı göstermiyor.

Taciz edildiyse ayrılsın o zaman engellesin adamı
Ben şu zihniyeti destekleyecek bir insan değilim
Bu duruma taciz diyemezsin
Taciz edilen bir kadın o insanı hayatından çıkarır net
Hem adamı hala istiyor hem taciz diyorsa orda sorun var

Sen neden yeni konu açıyorsun ki ? Önceki konuda cevaplamıştık ama hiç bi işe yaramamış.. devam et sen o cocukla süpersiniz

Bu adam tekin Papuç değil, senle yaşadığı şeyleri abartarak arkadaşlarına aktaracak cinsten ki yazışmalarda falanca kızla grup yapalım konuşmaların şahit olmuşsun. Oradaki grup mesaj grubu değil tabi. Yarın bir gün o falanca ismin yerine senin ismini yazmaları an meselesidir. Erkeğin ergeninden görmemişinden uzak durmak lazım.

İnsan bazen kocasından bile taciz görür.
Belli ki şokla buraya konu açmış.

Diyelim ki otobüste bir adam kadını elledi. Kadın belki korktu, belki şoka girdi. AMa o an bağırıp çağıramadı. E o zaman buna da taciz demeyelim.

Sizin dediğiniz ile tecavüze uğrayan kadınlara bağırmadığı için rızası vardır demek aynı şey.
Ya da kocasının, ÖZ BABASININ yıllarca cinsel saldırılarına maruz kalan bir kadına "ilk seferinde neden ayrılmamış, ayrılmadıysa taciz değildir bu" demekle aynı şey.

Neyse ki sizin taciz değildir demenizle taciz olmaktan çıkmıyor.

Seni zor durumda bırakacağını düşünmemesi çok kötü. Sevgilin dahi olsa sen istemediğini söylemene rağmen zorla öpmesi kötü. Abartmamışsın o saçmalamış. Bencilce davranmış. Seni tanıyan biri görse ne olur diye senden önce seni düşünmeyen biriyle ilişkini bir daha düşün canım.

Hem parkta yakınlaştık diyorsun hem de öptüğüne kızıyorsun.
Çekiniyorsan o kadar yaklaşmayacaksın.

Istemem yan cebime koy durumu olmus biraz bence. Kesin ve net bir sekilde istemediginizi anlatsaydiniz cesaret edemezdi,
Ayrica zorla opme nasil oluyor bi anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…