- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Abartmışsın tabi
Öpüşmek de ne var
Askerlik arkadaşı mısın adamın sen?
Bir insan sevdiğini öpmek ister
Daha ileriye götürmek istemiyorsan tavrını koy tabi
Zorla mı öpüyor adamSorun öpüşmek değil ki..
Sorun adamın kızın vücut dokunulmazlığını ihlal etmesi...
Bunun adı tacizdir.
Hayır hayırdır.
İnsan yeri gelir kocasına bile bu gece sevişmek istemiyorum diyebilmeli..
Zorla mı öpüyor adam
Kız istemese öpüşmez
Yapıştırır tokatı
Sanki dağa kaldırmış kızı
Bizim kızlarda öpüşmek sevişmek ister amann bana hafif kız demesinler diye naza çeker kendisini
Madem zorla öptü sapık deyip engellesin çocuğu
Grupta mevzu elif haberiniz olsun. Bir sonraki aşama, istemedi ama şurasına dokundum burasını tuttum vb. deme olasılığı yüksek.
Az bile tepki vermişsiniz sinirlariniza saygı duymayan insanlara müsamaha gostermeyinKızlar sevgilim le ilişkimiz çok olmadı küçük bi ilçedeyiz herkes birbirini tanır . Dün bi cafeye gittik iftardan sonra oturduk sonra eve dönerken daha vaktimiz var diye ana cadde kenarında bi parka oturduk banka oturunca yan-yana biraz yakın olduk dudağımdan öpmeye yeltendi istemedim sonra bi kere öpüyüm ne olur çok istiyorum kimse yok diye çocuk gibi ısrar etti ve bi öptü . Bende kalkalım ben bunaldım dedim kalktık özür fln diledi . Bende eve gidince evet çok yakındık içinden geldi ama ben burda yaşıyorum ailem burda sokakta tanıdığım insanlar var istemediğim halde beni hiç düşünmeden öptün biraz hızlı gittik galiba görüşmelerimizi biraz azaltalım dedim oda birsüre özür diledi ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum .sizce abartmışmıyım ?
Taciz edildiyse ayrılsın o zaman engellesin adamıBir anda öpmüş olamaz mı?
Kız belli ki bşr şey diyememiş. Ama ilk başta hayır demiş. adamın ikinci kez sorması tacizdir.
Bakın sizde kadınsınız. Desteklemeyin şu zihniyeti.
Bir kadın hayır diyorsa ikinci kez sorulmaz, ısrar edilmez. Aksi net tacizdir.
Taciz edildiyse ayrılsın o zaman engellesin adamı
Ben şu zihniyeti destekleyecek bir insan değilim
Bu duruma taciz diyemezsin
Taciz edilen bir kadın o insanı hayatından çıkarır net
Hem adamı hala istiyor hem taciz diyorsa orda sorun var
Seni zor durumda bırakacağını düşünmemesi çok kötü. Sevgilin dahi olsa sen istemediğini söylemene rağmen zorla öpmesi kötü. Abartmamışsın o saçmalamış. Bencilce davranmış. Seni tanıyan biri görse ne olur diye senden önce seni düşünmeyen biriyle ilişkini bir daha düşün canım.Kızlar sevgilim le ilişkimiz çok olmadı küçük bi ilçedeyiz herkes birbirini tanır . Dün bi cafeye gittik iftardan sonra oturduk sonra eve dönerken daha vaktimiz var diye ana cadde kenarında bi parka oturduk banka oturunca yan-yana biraz yakın olduk dudağımdan öpmeye yeltendi istemedim sonra bi kere öpüyüm ne olur çok istiyorum kimse yok diye çocuk gibi ısrar etti ve bi öptü . Bende kalkalım ben bunaldım dedim kalktık özür fln diledi . Bende eve gidince evet çok yakındık içinden geldi ama ben burda yaşıyorum ailem burda sokakta tanıdığım insanlar var istemediğim halde beni hiç düşünmeden öptün biraz hızlı gittik galiba görüşmelerimizi biraz azaltalım dedim oda birsüre özür diledi ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum .sizce abartmışmıyım ?
O saatte orada ne işi varmış diyorsunuz yaniHem parkta yakınlaştık diyorsun hem de öptüğüne kızıyorsun.
Çekiniyorsan o kadar yaklaşmayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?