• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemiyorum dediğim halde öptü ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Kızlar sevgilim le ilişkimiz çok olmadı küçük bi ilçedeyiz herkes birbirini tanır . Dün bi cafeye gittik iftardan sonra oturduk sonra eve dönerken daha vaktimiz var diye ana cadde kenarında bi parka oturduk banka oturunca yan-yana biraz yakın olduk dudağımdan öpmeye yeltendi istemedim sonra bi kere öpüyüm ne olur çok istiyorum kimse yok diye çocuk gibi ısrar etti ve bi öptü . Bende kalkalım ben bunaldım dedim kalktık özür fln diledi . Bende eve gidince evet çok yakındık içinden geldi ama ben burda yaşıyorum ailem burda sokakta tanıdığım insanlar var istemediğim halde beni hiç düşünmeden öptün biraz hızlı gittik galiba görüşmelerimizi biraz azaltalım dedim oda birsüre özür diledi ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum .sizce abartmışmıyım ?

istenmediğiniz halde öpmesi hoş değil ama çok abartılacak bir şey de değil. Bundan sonra eğer aramazsa amacı bellidir zaten. Eğer ilişkiniz devam ederse de sizin kartlarınızla oynayacak.

Kızlar sevgilim le ilişkimiz çok olmadı küçük bi ilçedeyiz herkes birbirini tanır . Dün bi cafeye gittik iftardan sonra oturduk sonra eve dönerken daha vaktimiz var diye ana cadde kenarında bi parka oturduk banka oturunca yan-yana biraz yakın olduk dudağımdan öpmeye yeltendi istemedim sonra bi kere öpüyüm ne olur çok istiyorum kimse yok diye çocuk gibi ısrar etti ve bi öptü . Bende kalkalım ben bunaldım dedim kalktık özür fln diledi . Bende eve gidince evet çok yakındık içinden geldi ama ben burda yaşıyorum ailem burda sokakta tanıdığım insanlar var istemediğim halde beni hiç düşünmeden öptün biraz hızlı gittik galiba görüşmelerimizi biraz azaltalım dedim oda birsüre özür diledi ama nasıl davranmalıyım bilmiyorum .sizce abartmışmıyım ?
Sevgilin olması seni bazı şeyleri zorlamaya hakkı olduğu anlamına gelmez.
İstemiyorsan bitmiştir.

İstemediğiniz şeyi yapması tacize girer. Sevgiliniz ya da kocanız da olsa bu böyledir. Özür dilemesi sizin tepki vermenizden kaynaklanıyor bence, pişman olacak kapasitede insan bu kadar ısrarcı olup, zorla da bir şey yapmazdı. Ne yapacağınız size kalmış. Ayrılmayacaksanız da daha temkinli olun, daha mesafeli davranın, sınırlarınızı net bir şekilde belirtin.

aynı adam mı bu?

Erkeklerin gerçekten bu tavırlarına sinir oluyorum.Bir kızla birlikte olunca sanki o kız oyuncakmış gibi akıllarına gelen herşeyi (çopu cinsel şeyler) denemek istiyorlar.
Ya bi kere öpiyim mi ? Bir kere gelsene ya birşey olmaz vs.
Canım senden özür dilese de bu çocuk farklı talepleri olmaya devam edecektir haberin olsun.Libido aşıyor çünkü kendini tutamıyor.

Bu patterni çok iyi tanırım.
Sadece cinsellikte değil, neyde olursa olsun.
Sen "Yapma, istemiyorum" dediğin halde yapıyorsa, bu o sınırı ilk ihlal edişidir.
Önce bir ufak geçer bu sınırı, sonra baktı bir kez ihlal edebildi, daha büyük ihlal eder.
Bu insanların senin sınırlarına saygısız yoktur, hep ihlal etmek ister.

Back
X