• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstemiyorum dediğim halde öptü ?

Zorla mı öpüyor adam
Kız istemese öpüşmez
Yapıştırır tokatı
Sanki dağa kaldırmış kızı
Bizim kızlarda öpüşmek sevişmek ister amann bana hafif kız demesinler diye naza çeker kendisini
Madem zorla öptü sapık deyip engellesin çocuğu
Ne kadar normallestirmissiniz olayı sizde kadınsınız umarım başınıza gelmez

İzin vermiş olmalısınız ki opebilmis ısrar ettiği zaman kararlı olduğunuzu gisterebilmelisiniz oradan ani bir kalkış yapabilirdiniz

Bence ayrılmalısın çünkü bu istemeden yapma olayları arttıkça artıyor, çok acı bir tecrübe, sevgilin doğru kişi değil

Müge Anlı'nın dediği gibi hormanları burnundan fışkıran biri daha. Kendinizi kullandırmamayı öğrenin artık bi ya. İstemediğin şeyi kimse sana yapmamalı. Kusura bakmayın böyle erkeklerden nefret ediyorum ya nefffret. Uçkuruna sahip olamayan zavallılar.

Zorla mı öpüyor adam
Kız istemese öpüşmez
Yapıştırır tokatı
Sanki dağa kaldırmış kızı
Bizim kızlarda öpüşmek sevişmek ister amann bana hafif kız demesinler diye naza çeker kendisini
Madem zorla öptü sapık deyip engellesin çocuğu
Biz de onu yapmasını söylüyoruz ama anlayana.

O saatte orada ne işi varmış diyorsunuz yani
Hayır olur mu öyle şey.
Hem parkta yakınlaştık deyip hem de burası küçük yer gören olur diye çekindim ifadesi çelişkili değil mi?
Göster ama elletme gibi bir şey bu, ortamı o kadar hazırlarsan adam da tahrik olup öpmek ister bence sevgisiymiş sonuçta.

söz konusu adam hayat kadinlariyla dusup kalkmis, erkek grubunda iğrenc bel alti muhabbetlere girmis, yattigi kadinin fotosunu paylasmis uzerine igrenc muhabbetler etmis bi varlik. konu sahibi hala beni ostemeden öptu diyo.
sen bu kafayla devam et. bakalim istemeden(!) daha neler yasayacaksin!!!
miden nasil aliyo oda ayri bi mevzu
ha bu arada sevgilinin erkek muhabbeti grubunda umarim meşhur olmamissindir

Back
X