Işten Atildim!?

Ismı belırtılen kısının sızın yerınıze goreve alındıgından bilginiz oldugunu ve işten cıkarılma sebebınızın gerçek nedenini öğrenmek istediğinizi açıkça söyleyin.. Ortada size yansımayan bir problem veya işe alınan kişinin torpilli olmasından kaynaklanıyor olabilir.

Cok tesekkur ederim mesajlariniz icin.
Az önce telefonda konustuk. Dün morali bozukmusta ondan beni öyle gecistirmis. Bir de benim D.'yi sormam (yani yalaninin yakalamam) kafasini karistirmis ve o yüzden "gercek" nedeni söylemeyi karar vermis:
D. ile birkac hafta önce anlasma imzalamislar cünkü benim agustos ayinda calisamiyacagimi sannetmis. Bunu neden düsündügünü sordum oda ben ona aylar önce agustos da dil kursuna gidecegini söylemistin diye düsündüm calisamiyacagini dedi.
Ben en bastan söylemistim ama sadece bir ihtimal oldugunu ve yakinda kesin bilgi verebilecegime. Oda böyle dedigimi unutmus ve plan yapmak zorunda oldugu icin D.'yi ise almis. WhatsApp'den bir mesaj atmak cok zor birsey galiba.
Normal'de iki hafta önce plan'lari yapan birisi alti hafta önce yapiyor, ben'de inandim.
Hem hani diger calisanlarin daha cok acigi vardi? Hani iyi'di benim agustos'da olmamam cünkü onlar daha fazla calisabilecek diye?
Üff, kafama takmiyorum. Onlar bana daha cok muhtac benim onlara oldugumdan. Kücük bir turistik yerde oturuyorum ve burada Afganistan'dan, Suriye'den ve Afrika'dan gelen cok mülteci ve baska yerler'den geren turist war ve calistigim dükkan'in fiyatlari iyi oldugu icin cogu burada alisveris yapiyor'du ve cogu zaman ben onlara yardimci oluyordum. Öyle de dedi zaten: "Eger calisana ihtiyacimis olursa, ilk seni arariz diye". Ben "tamam" dedim ama maas'imi iki katina cikartsalar bile artik öyle ikiyüzlü ve yalanci insanlarin yaninda calismam.
Bu da yeni bir deneyim benim icin, isten cikartilmak. :) Hayirlisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…