- 26 Ekim 2012
- 30
- 5
- 288
Arkadaşlar ben okulöncesi öğretmeniyim.. subatta kpssyi 0.40 gibi bir puanla kayip ettim.çok uzuldum bu sürede iş aradım sonunda 4 ay önce istanbulda yeşilköy de bir çocuğun ablalık (bakıcısı) iş teklifi aldım ve başladım..bu süreçte kpss ye hiç çalışamadım hem çocuk bakımı hem ev işlerini yapıyorum inanın çok yoruluyorum onun için motive olup çalışamadım..arkadaşlar dün bir akadasimla konuştüm işi bırak aslı bir an önce alan çalmaya başla diyor o geçen yıl atandı arkadaşimla konuşurken annem de yanımdaydı o da işi bırak kpss ye çalış diyor.
Arkadaşlar bende çok yorulsam da işi şuan bırakmak istemiyorum Ekimde bırakıp ondan sonra kpss ye çalışmak istiyorum yani para biriktirmek istiyorum ama alan sınavına da 2 ay var çalışıp atanma ihtimalim küçükte olsa var...
Birde baktığım çocuğun yaz tatilinde ameliyat olma ihtimali var ben işi bırakırsam onlarda mağdur olucak.. lütfen bana bi akıl fikir verin arkadaşlar siz olsanız naparsiniz?
Arkadaşlar bende çok yorulsam da işi şuan bırakmak istemiyorum Ekimde bırakıp ondan sonra kpss ye çalışmak istiyorum yani para biriktirmek istiyorum ama alan sınavına da 2 ay var çalışıp atanma ihtimalim küçükte olsa var...
Birde baktığım çocuğun yaz tatilinde ameliyat olma ihtimali var ben işi bırakırsam onlarda mağdur olucak.. lütfen bana bi akıl fikir verin arkadaşlar siz olsanız naparsiniz?