Bu gün konuştum canım 2 hafta süre istedi bende en son bu cumaya kadar kalabilirim sonra kalamam sınava az kaldı dedim..ağladı bu gün birde çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok bu konuda bi tavsiye verebilirmisin..benim gittiğime üzülmüyordur da kendi napicak ona ağlıyor galiba ya.. çok mu kötü düşünüyorum?
O kisiyi iyi tanimadigim icin yani neden aglafigini soyleyemem ama
Su varki artik kendimizi karsi taraftan kiymetli gormeliyiz boyle olmafigi surece ezildikce eziliriz
Sana soyle soyleyeyim babam calismami helw hele o isi yapmami hic istwmiyordu defalarca babamdan dayak yedim yinede birakmadim
Yeri geldi maasim 10-15 gun gecikti agzimi acip ihtiyacim var demedim ustune ustluk kontorum yok diye azar isittim
Ve zamani geldi hic borcun harcin varmi kendini ona gore hazirla falan demeden oylece isime son verdi
Sahiden kisilik olarak iyi merhametli biriydi bende bazen bu huyunu gordukce vicdan azabi çekiyordum
Ama bugunku aklim olsa o bana yol vermeden ben giderdim
Birde su vardi ki ben ozellikle borc yapardim ki babam bunu bilsinde beni cikarmaya kalkmasin onu yuzustu jirakmayayim diye bunu cok iyi bildigi halde ani verilmis bir karar gibi babamla arama girmek istemediklerini soyleyerek isime son verdiler
Ama sonra isleri dusuncede babamin razi olmadigini bildigi halde defakarca kez cagirdi iyikide gitmemisim diyorum
Cunku emanet cocugun yukumlulugu cok fazla bildigin insani yaslandiriyor tabiki seninki daha iyi
Biz onlari bu kadar dusunurken bence karsi tarafinda bizleri dusunmesi lazimdi
Bence konusu acilirsa geleceğimi dusunmem lazim yoksa bu kadar zamansiz ayrilmazdim en azindan birini bulmanizi beklerdim de
Ama nolur derslerine sikı calis ki pismanlik yasamayasin ilerde