İşten ayrılıp kpss çalışsam mı?lütfen yardımcı olun arkadaslar

nazlibugu nazlibugu şunu soylemedende gecemiyicem kazanip kazanmaman birazda nasip isidir ama sirf bu kisiler icin isi birakmazda bubsinava girmezsen omur bi dahaki seneye kadar pismanlik yasayacaksin
Bu gün konuştum canım 2 hafta süre istedi bende en son bu cumaya kadar kalabilirim sonra kalamam sınava az kaldı dedim..ağladı bu gün birde çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok bu konuda bi tavsiye verebilirmisin..benim gittiğime üzülmüyordur da kendi napicak ona ağlıyor galiba ya.. çok mu kötü düşünüyorum?

Yani durumu iyi annenin canım anne baba ayri..bir kere çok üzerime gelmişti bende böyle devam etmektense ayrılmak mantıklı ben işi birakiyorum dedim ama çocuktan dolayı değil dedim..biliyorum dedi benim yüzümden evet dedim o zaman çocuk için kaldım..canım benden çok memnun çocuğuna gözüm gibi bakıyorum sesimi bile yukseltmiyorum hiç bir zaman hep sakin bir ortam oluşturuyorum çocuk için.

Valla agzim acik kaldi normal memur kadar aliyormussunuz

Inan isin ucunda gelecegin olmasa birak demezdim ben bu kadar iyi oldigini tahmin eymiyirdum 2008 2009 yillari arasinda ben 200 220 aliyordum desigim gibi yaptigim islerde cabasi

Insalkah pisman olmazsin kazanirsin ve iyiki cıkmisim dersin

Bu gün konuştum canım 2 hafta süre istedi bende en son bu cumaya kadar kalabilirim sonra kalamam sınava az kaldı dedim..ağladı bu gün birde çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok bu konuda bi tavsiye verebilirmisin..benim gittiğime üzülmüyordur da kendi napicak ona ağlıyor galiba ya.. çok mu kötü düşünüyorum?

O kisiyi iyi tanimadigim icin yani neden aglafigini soyleyemem ama
Su varki artik kendimizi karsi taraftan kiymetli gormeliyiz boyle olmafigi surece ezildikce eziliriz

Sana soyle soyleyeyim babam calismami helw hele o isi yapmami hic istwmiyordu defalarca babamdan dayak yedim yinede birakmadim

Yeri geldi maasim 10-15 gun gecikti agzimi acip ihtiyacim var demedim ustune ustluk kontorum yok diye azar isittim

Ve zamani geldi hic borcun harcin varmi kendini ona gore hazirla falan demeden oylece isime son verdi
Sahiden kisilik olarak iyi merhametli biriydi bende bazen bu huyunu gordukce vicdan azabi çekiyordum

Ama bugunku aklim olsa o bana yol vermeden ben giderdim

Birde su vardi ki ben ozellikle borc yapardim ki babam bunu bilsinde beni cikarmaya kalkmasin onu yuzustu jirakmayayim diye bunu cok iyi bildigi halde ani verilmis bir karar gibi babamla arama girmek istemediklerini soyleyerek isime son verdiler

Ama sonra isleri dusuncede babamin razi olmadigini bildigi halde defakarca kez cagirdi iyikide gitmemisim diyorum

Cunku emanet cocugun yukumlulugu cok fazla bildigin insani yaslandiriyor tabiki seninki daha iyi

Biz onlari bu kadar dusunurken bence karsi tarafinda bizleri dusunmesi lazimdi

Bence konusu acilirsa geleceğimi dusunmem lazim yoksa bu kadar zamansiz ayrilmazdim en azindan birini bulmanizi beklerdim de

Ama nolur derslerine sikı calis ki pismanlik yasamayasin ilerde

Bence yetiştirebileceksen çık ve çalış.. Yetiştiremeyeceksen de çık yine de, sonraki sınav dönemine daha da iyi hazırlanırsın..

Umarım kazanırsınız :KK33:

O kisiyi iyi tanimadigim icin yani neden aglafigini soyleyemem ama
Su varki artik kendimizi karsi taraftan kiymetli gormeliyiz boyle olmafigi surece ezildikce eziliriz

Sana soyle soyleyeyim babam calismami helw hele o isi yapmami hic istwmiyordu defalarca babamdan dayak yedim yinede birakmadim

Yeri geldi maasim 10-15 gun gecikti agzimi acip ihtiyacim var demedim ustune ustluk kontorum yok diye azar isittim

Ve zamani geldi hic borcun harcin varmi kendini ona gore hazirla falan demeden oylece isime son verdi
Sahiden kisilik olarak iyi merhametli biriydi bende bazen bu huyunu gordukce vicdan azabi çekiyordum

Ama bugunku aklim olsa o bana yol vermeden ben giderdim

Birde su vardi ki ben ozellikle borc yapardim ki babam bunu bilsinde beni cikarmaya kalkmasin onu yuzustu jirakmayayim diye bunu cok iyi bildigi halde ani verilmis bir karar gibi babamla arama girmek istemediklerini soyleyerek isime son verdiler

Ama sonra isleri dusuncede babamin razi olmadigini bildigi halde defakarca kez cagirdi iyikide gitmemisim diyorum

Cunku emanet cocugun yukumlulugu cok fazla bildigin insani yaslandiriyor tabiki seninki daha iyi

Biz onlari bu kadar dusunurken bence karsi tarafinda bizleri dusunmesi lazimdi

Bence konusu acilirsa geleceğimi dusunmem lazim yoksa bu kadar zamansiz ayrilmazdim en azindan birini bulmanizi beklerdim de

Ama nolur derslerine sikı calis ki pismanlik yasamayasin ilerde
gerçekten sizin ki zormuş arkanızda bir aileniz olsaymış inanın sizde cekmezmissiniz..güvenilir kimseninizin olmaması elinizi kolunuzü baglamis.
Maasi gerçekten iyi ama ben zaten uzun sureli düşünmüyordum en geç ekim 1 de cukicaktim erkene aldım..şunu da söyleyeyim o kadar maaşı gül yüzüm için vermiyor ev isleri+yemek +çocuğun butun işleri benden önce kimseye emanet edip yurt dışına çıkmamış 1 hafta gül gibi baktım çocuğa..izmire gitti 4 gün 1 hafta denizliye gitti yani bana güveniyor okulda öğretmenleri ile ben konuşuyorum spor gidiyor oradaki hocaları ile ben konuşuyorum dertlerini sorunlarıni ben çözüyorum ...cumaertesi yarım gün parka götürüyorum yani çok fazla yaptığım şey vardı..şunu soyleyeyim cumaertesi gunleri özel öğretmen geliyordu ben varım diye artık almıyor onu(e onada maaş ödüyordu).çok şükür borcum harcim da yok belki öyle bi şey olsa elim kolum bağlanırdi..zaman ayırıp yazıyorsunuz ya çok teşekkürler

Back
X