Canim çocuk okula gidiyor bana sabah 9 da gidiyor demişti 11.30da götürüyorum geri almak için 4 de gidiyorum 1 saat okulda oynuyor okul çıkışı eve getirip üzerini değiştirip yemeğini yedirip oyun oynamam gerek ödevlerini yaptırmam sonra hergün duş aldırmam lazım yoksa kabul etmiyor. Hani ben çocuğun işlerini yapmaktan gocunmuyorum ama çocuk okuldayken işler yemek istemesi evin temilimini istemesi çok zorluyor eğer bi şey (ona göre) eksik olsa not yazıyor asiyor..tatlımm şunları şunları yap ornegin,evi haftada 2-3 süpürüp silelim ki evde toz olmasın gibi..
Inan seni oyle iyi anliyorum ki birde sıcak olduklari icin iyi davrandiklari zaman reddetmeye utaniyoruz
Bak sana şöyle soyleyeyim ben is gorusmesine gittigim zaman bana demisti ki senden hicbir is beklemiyirum sadece oynadiginiz dagityigini zaman onu topla
Ama sonrasinda o evde yapmadigim is kalmadi banyo duvarlaribdan tutda halilarina kadar yıkatmisligi var
Son gittigim gun bile bir suru isini yaptirdi
Bak benim calistigim 2 yil boyunca tek bir gun o eve temizlikci cagirmadi benden sonra duzenli olarak temizlikci almaya baslamis demekki yarim yamalak bir maasla her iki isinide yillarca bana yapyirmis
Seninki okul cagindaymis benimki kucuktu ve onu uyuttuktan sonra evin altindan girer ustunden cikar temizlerdim
1 saat fazla uyusun diye dualar ederdim
Yani kendimden gectim ben anne olsam tek derdimin cocugumla iyi ilgilenilmesi olurdu
Sabahtan aksama kadar calisan bi ibsan o yorgunlukla cocukla ne kadar iyi ilgilenebilir ki
Oglen aralarida cocugun teyzeleri yemege gelirdi onlara yemek hazirlar bide onlari toplardim
Birde memnun edemezdim ayri mesele simdi cok sukur ki cikmisim diyorum brnce senin ne guzel elinde egitimin var yarin ilk isin cocugun annesini karsina alip konusmak olsun bence