İsten ayrilmis güya

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
Bilmyenler icin kisa ve oz eks nisanlim beni fedakar olmadigim icin terk etmis 2 ay sonrasa ailesinin tanistirdigi baska bi kizla cikmaya baslamisti.. Suan duydugum habere gore cok zor durumdaymis isten ayrilmis kredi borclari var sevgilisine demiski Calisacaksin yoksa evlenemeyiz !!! Ben sok !! Ulan ben caliscam isi birakamam dedim diye beni terk ettin nisan attin beni ortada biraktin madem bayanin calismasina karsi degildin simdi ne oldu ? Ailesi de diyormus ki ayni evde oturmayalim ev alalim size ikinizde calisirsaniz evde alirsiniz demis .. Ulan ben yalvardim zamaninda ev alalim ayri duralim diye.. bana zamaninda katttiiiyen yapmayiz dedikleri seyleri simdi yapiyorlar .. Birde isini okadar cok seviyordu ki okadar ovunuyorduku maasi yeter bize sen calisma diye ortaligi yikiyordu zamaninda simdi ne olduda o cok sevdigi isi birakmis( ben uni mezunu kariyer sahibiyim okadar emek verdim okumak icin isimden memnunum is arkadaslarimida cok seviyorum) kizlar ben bu isi cozemedim...ahim mi tutacak yoksa yine ben mi uzulecegim yinede Bana haber veren kisisiyede soyledim ki hic bir haber verme bundan sonra ne iyi ne kotu onunla ilgili hic birsey duymak istemiyorum dedim tmm dedi..

psikolojik destek almayı düşün cidden takıntı yaptın bu kişiyi normale gitmiyor durumun haberin olsun

Olan olmuş biten bitmiş, niye bu kadar takılıyorsunuz.
Boşverin...
netice olarak o hayatına yön vermiş, başka biri ile evlilik planları yapıyor.
sen neden hayatına devam etmiyorsun? Neden hala ondan gelen haberlere kulak kabartıyorsun.
Geç söylemişsin sana bu haberi getirene, daha ilk anlatacağı zaman diyecektin "duymak istemiyorum" diye...
Böyle psikolojini bozarsın...

Bunun haberini kim veriyor size ? Nerden ogreniyorsunuz bu kadar detayli ?

bence artık fazla abarttınız…
sizi anlayabiliyorum ama artık yetmez mi? boşverin. adam hemen başkasını bularak kazığı atmış zaten. çalıştırmış, ayrı eve çıkmış şuymuş buymuş. bunların hepsi teferruat

Büyük konuşmuş size şimdi onları yalıyor. Ama dert etmeyin, sizin isteklerinize saygı duymayacak bi insanla ömür çürütmek istemezdiniz heralde. Dikkat ederseniz diğer kıza da istemediği bişeyi dayatıyor. Kız çalışmak istese çalışırdı zaten. İşi gücü yok, ama ev alıp borçlanma maddi olarak daha sıkıntılı bir hayat yaşama derdindeler. Aslında mutlu değiller. Ama sizin beklentileriniz gerçekleştiği için sinir oluyorsunuz. Oh olsun deyin ve sizi mutlu edecek adamı arayın

Bi arkadaşım en çok çok kuaföre gidiyor diye tartışıyordu eski sevgilisi ile..
Sonra duydu ki yeni sevgilisi ile kuaför dükkanı açmış :)) gidim bi fon cektireyim tutmayın beni diye bagirmisti duyduğunda :)))

Sizinle öyleydi şimdi böyle.. hiç takilmayin.. belli bi fikri yokken atıp tutan biri imiş..

Valla bu zamanda 2 kısı çalışmadan geçinmek ımkansız.olmayacagını anlamıs demekkı

Ya şu ah tutma meselesini hiç anlamam..neden sizin ahınız tutsun.yaşanmış bitmiş.sizin zamanınızda şartlar öyleymiş , şimdiki ilişkideki şartları farklı demekki.benim eşimde çalışmamı istemedi ilk evlendik.sonra işleri planladığı gibi gitmedi,aşkım istemesemde bir süre çalışabilirsen biraz rahatlarız demişti , gittim çalıştım ,sonra işleri yoluna girdi ben yine evdeyim çalışmıyorum.hayatı mecburen koşullara göre şekillendiriyoruz.ahınızla alakası yok.eğer ah almak okadar basit olsaydı dünyada taş taş üstünde kalmazdı.nyse yaşanmış bitmiş artık takmayın bunları kafaya

Başkasıyla evlilik düşünen adamı kalbinde tutma artık.

üfff ne boş insanmış bunun için parmaklarınızı mı yordunuz? kuzum hiç gerek yok.bi kere nişan atmış biri olarak diyorum ki;beyaz atlı prens geliyor.arkadaki deveye ne bakıosun Allasen :)

Size haberleri kim getiryorsa o kişi ilede arkadaşlığınızı bitirin zira sizi düşünen birisi olsaydı bu durumları size anlatmazdı .

adam seni sevmemiş bu kadar basit.

Size bu habeeri tasiyan kisinin dogru anlattigina eminmisiniz?
Yapmam der yaparsin dusmem der dusersin buyuk konusmamak lazimis.
Bunlarin cakisma ayri ev olmaz muhabeti bence aile ici size uygulanan bi tur mobing mis.

Eskileri takip etmeyi bırakın.
Muhtemelen sizi istemedikleri için işi yoksa sürmüşler. İsteklerini kabul ettirip sizin üzerinizde baskı kurmaya çalışmışlar.
Yada yine baskı kurarak hayat boyu size dediklerini yaptırabilmek için baştan işi sıkı tutmak istemişlerdir.
Her şekilde bitmiş gitmiş.
Takip etmeyi haber almayi bırakın.
Yeni ilişkisini biliyor olmanız bile garip geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…