- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
adam gitmiş, ilişki bitmiş, sen neyin derdindesin, kapat konuyu bence artıkBilmyenler icin kisa ve oz eks nisanlim beni fedakar olmadigim icin terk etmis 2 ay sonrasa ailesinin tanistirdigi baska bi kizla cikmaya baslamisti.. Suan duydugum habere gore cok zor durumdaymis isten ayrilmis kredi borclari var sevgilisine demiski Calisacaksin yoksa evlenemeyiz !!! Ben sok !! Ulan ben caliscam isi birakamam dedim diye beni terk ettin nisan attin beni ortada biraktin madem bayanin calismasina karsi degildin simdi ne oldu ? Ailesi de diyormus ki ayni evde oturmayalim ev alalim size ikinizde calisirsaniz evde alirsiniz demis .. Ulan ben yalvardim zamaninda ev alalim ayri duralim diye.. bana zamaninda katttiiiyen yapmayiz dedikleri seyleri simdi yapiyorlar .. Birde isini okadar cok seviyordu ki okadar ovunuyorduku maasi yeter bize sen calisma diye ortaligi yikiyordu zamaninda simdi ne olduda o cok sevdigi isi birakmis( ben uni mezunu kariyer sahibiyim okadar emek verdim okumak icin isimden memnunum is arkadaslarimida cok seviyorum) kizlar ben bu isi cozemedim...ahim mi tutacak yoksa yine ben mi uzulecegim yinede Bana haber veren kisisiyede soyledim ki hic bir haber verme bundan sonra ne iyi ne kotu onunla ilgili hic birsey duymak istemiyorum dedim tmm dedi..
bence artık fazla abarttınız…
sizi anlayabiliyorum ama artık yetmez mi? boşverin. adam hemen başkasını bularak kazığı atmış zaten. çalıştırmış, ayrı eve çıkmış şuymuş buymuş. bunların hepsi teferruat
bakın bu da bir hayat dersi. elin oğluna anasına güvenmeyeceksin, her dediğini yapmayacaksın, hep yalan dolan. kendine güzel bir hayat kur, bir daha da onları takip etme. onlar seni takip ediyorlar mı.
Etme bulma dünyası. .. alma malumunuz ahini çıkar aheste aheste... Bunlar özetledi bence.Bilmyenler icin kisa ve oz eks nisanlim beni fedakar olmadigim icin terk etmis 2 ay sonrasa ailesinin tanistirdigi baska bi kizla cikmaya baslamisti.. Suan duydugum habere gore cok zor durumdaymis isten ayrilmis kredi borclari var sevgilisine demiski Calisacaksin yoksa evlenemeyiz !!! Ben sok !! Ulan ben caliscam isi birakamam dedim diye beni terk ettin nisan attin beni ortada biraktin madem bayanin calismasina karsi degildin simdi ne oldu ? Ailesi de diyormus ki ayni evde oturmayalim ev alalim size ikinizde calisirsaniz evde alirsiniz demis .. Ulan ben yalvardim zamaninda ev alalim ayri duralim diye.. bana zamaninda katttiiiyen yapmayiz dedikleri seyleri simdi yapiyorlar .. Birde isini okadar cok seviyordu ki okadar ovunuyorduku maasi yeter bize sen calisma diye ortaligi yikiyordu zamaninda simdi ne olduda o cok sevdigi isi birakmis( ben uni mezunu kariyer sahibiyim okadar emek verdim okumak icin isimden memnunum is arkadaslarimida cok seviyorum) kizlar ben bu isi cozemedim...ahim mi tutacak yoksa yine ben mi uzulecegim yinede Bana haber veren kisisiyede soyledim ki hic bir haber verme bundan sonra ne iyi ne kotu onunla ilgili hic birsey duymak istemiyorum dedim tmm dedi..
demek ki bahane bulmak istemiş bulmuş sizinle olmamak için hayırlısı olsun.Bilmyenler icin kisa ve oz eks nisanlim beni fedakar olmadigim icin terk etmis 2 ay sonrasa ailesinin tanistirdigi baska bi kizla cikmaya baslamisti.. Suan duydugum habere gore cok zor durumdaymis isten ayrilmis kredi borclari var sevgilisine demiski Calisacaksin yoksa evlenemeyiz !!! Ben sok !! Ulan ben caliscam isi birakamam dedim diye beni terk ettin nisan attin beni ortada biraktin madem bayanin calismasina karsi degildin simdi ne oldu ? Ailesi de diyormus ki ayni evde oturmayalim ev alalim size ikinizde calisirsaniz evde alirsiniz demis .. Ulan ben yalvardim zamaninda ev alalim ayri duralim diye.. bana zamaninda katttiiiyen yapmayiz dedikleri seyleri simdi yapiyorlar .. Birde isini okadar cok seviyordu ki okadar ovunuyorduku maasi yeter bize sen calisma diye ortaligi yikiyordu zamaninda simdi ne olduda o cok sevdigi isi birakmis( ben uni mezunu kariyer sahibiyim okadar emek verdim okumak icin isimden memnunum is arkadaslarimida cok seviyorum) kizlar ben bu isi cozemedim...ahim mi tutacak yoksa yine ben mi uzulecegim yinede Bana haber veren kisisiyede soyledim ki hic bir haber verme bundan sonra ne iyi ne kotu onunla ilgili hic birsey duymak istemiyorum dedim tmm dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?