İsten ayrilmis güya

bakın bu da bir hayat dersi. elin oğluna anasına güvenmeyeceksin, her dediğini yapmayacaksın, hep yalan dolan. kendine güzel bir hayat kur, bir daha da onları takip etme. onlar seni takip ediyorlar mı.

adam gitmiş, ilişki bitmiş, sen neyin derdindesin, kapat konuyu bence artık

+245777532

öyle ya da böyle, üzücü ama onun hayatında başka biri var artık. bunu bir anca kabullenin. onun batışı veya çıkışı şu saatten sonra size ne bir şey kazandırır ne de kaybettirir. bırakın fikir değişikliklerini, cinsiyet değiştirse bile size ne? önünüze bakın, saplantılı olmayın

Kalbine zor gelse de hakkında hayırlı değilmiş, başka bir açıklaması yok bunun...

"iyi kurtulmuşum onun borçlarını ödemekle hayatımı geçirecektim" demiyorsun da neler neler diyorsun.. bırak naparsa yapsın ya..

Eski sevgiliye nişanlıya bu kadar takıyorsan evli olup ayrılsan kendini yollara vuracaksın demek ki

Adam seni sevmemiş işte. Bunu anlaman için ne olması gerekiyor? Başkasının sevgilisini düşünmeyi bırak.

Etme bulma dünyası. .. alma malumunuz ahini çıkar aheste aheste... Bunlar özetledi bence.

Belki de kız annenlerle beraber otutmyalim gerekirse ben de calisirim dedi
Ah değil de belki kızın isteği zaten çalışan kadın olmaktır ve ikna etmiştir olamaz mı?
Onlar bir şekilde güzel kurarken mutlu olurken orada burada izlemek kendine mutsuzluk aramak zor gelmiyor mu?
Ne halleri varsa gorsunler deme ve kendi hayatına bakma zamanın geldi de geçiyor bile.
Artık normal değil çünkü bu takıntılı ruh halin. Emin ol ben de gecmiste kalıp, olmayan biten ilişkilerine takıntılı kalsaydım şimdi mutsuzdum.
Kendi yoluma bakıp umursamadigim için mutluyum. Bunu yapmak zorundasın faydasız cunku stalklayip durman.

demek ki bahane bulmak istemiş bulmuş sizinle olmamak için hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…