• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten çıkarılma :(

seni şikayet eden adam ispatlasın o zaman? öyle kuru kuruya iftira atmakla olmuyo o işler. hakkınızı arayın sonuna kadar.
Şimdi araştırıyorum olay tam olarak nedir diye
Yani ya kendi kendimi aklayacağım ya kendi kendimi şikayet edeceğim :(
Umuyorum ki kuru iftirayla kalır yaptığı ve azıcık da olsa utanır

Hanımefendi gergin olmayın.Gerginlik suçlu psikolojisi gibi bir düşünce yaratıyor insanlarda.Her şey olacağına varır zaten.Bu kadar yıpratmayın kendinizi.Ki düzelecek bir hata bence bu kim yaptıysa.Düzelmeyecek hata azdır.İşi yokuşa sürüyorlar bence

Sormayın o kadar kötü hissettim ki kendimi bunu duyunca işten çıkarın bunu denildiğini :KK43:
bi de herkese anlatmış suçlu kesin benmişim gibi :KK43:
Özel üniversitedeyim ve bu olay en tepedeki Ada'mın kulağıma giderse ki sanıyorum ki rektörden bi sonuç alamazsa hoca ona kadar gidecek kesin çıkarılırım işte Hatay'a affı yoktur çünkü onun
Rektörle ve genel sekreterle konuştum işi çözmemi istediler hata nerden kaynaklı bulmamı ama dediğim gibi iş sadece onlarla bitmiyor ne yazık ki :KK43:
Bende üni.de çalışıyorum ama devlet unisi genel sekreterin sekreteriyim ve bi insan işle ilgili hata yaptı DİE işten atıldığını duymadım hiç. Sirket elemanlarından bahsediyorum. Ki bizim uni de bütün olaylar genel sekretere gelir. Bence siz olayı çözmeye odaklanin cozemezsenizde ozrunuzu diler bunun dışında yapabileceğiniz birşey olup olmadığını sorun. Hocanın maddi kaybı cok mu. Maddi kayıptan ötürü mu bu kadar yükleniyor yoksa akademik kariyerinde projenin önemli bi yeri olduğu icin mı.

Çok üzüldüm canım, ama en çok eşinin seni ezmesine. İnşallah hata anlaşılır ve sen işinden olmazsın.

kızlar hepinize iyi Bayram'lar dilerim
Benim Bayram'ım ne yazık ki çok kötü geçiyor :KK43:
Ben bir üniversitede muhasebede çalışıyorum
Projelerden sorumluyum ve yapılan bir hata sebebiyle (kimin hatası henüz belli değil) bir proje kabul edilmemiş ve hocaya son ödeme yapılmıyormuş ve hoca beni sorumlu tutuyor bu durumdan ve işten çıkarılmam için rektörle konuşmuş :KK43:
Çok kötüyüm böyle birşey olursa herşey çıkmakta olur hem çok ihtiyacım var bu işe hem de işimi seviyordum
Çözmeye çalışıyorum yetkili kişilerle görüşüyorum ve bu durumun asla dönüşü olmadığı yönünde bilgi alıyorum
Kızlar çok korkuyorum kimseyle paylaşamıyorum da ailemle konuşsam çok üzülürler eşimle konuşsam o daha beter üzer beni yok niye dikkatli olmadın yok Nasıl yaparsın böyle bi hata diye bi ton laf sayar
Şimdi diyeceksin eeee biz ne yapalım, sadece paylaşmak konuşmak dertleşmek istedim çünkü konuşabildiğim kimse yok bu konuyu :KK43:
Can'ım üzülme düşünme gidince herşeyi düzeltirdin

Hanımefendi gergin olmayın.Gerginlik suçlu psikolojisi gibi bir düşünce yaratıyor insanlarda.Her şey olacağına varır zaten.Bu kadar yıpratmayın kendinizi.Ki düzelecek bir hata bence bu kim yaptıysa.Düzelmeyecek hata azdır.İşi yokuşa sürüyorlar bence
Haklısınız tamamen suçu üerime almış gibiyim şu anda :(
Umarım dediğiniz gibidir umarım hata neyse ya da kiminse çözüme ulaşır

Bende üni.de çalışıyorum ama devlet unisi genel sekreterin sekreteriyim ve bi insan işle ilgili hata yaptı DİE işten atıldığını duymadım hiç. Sirket elemanlarından bahsediyorum. Ki bizim uni de bütün olaylar genel sekretere gelir. Bence siz olayı çözmeye odaklanin cozemezsenizde ozrunuzu diler bunun dışında yapabileceğiniz birşey olup olmadığını sorun. Hocanın maddi kaybı cok mu. Maddi kayıptan ötürü mu bu kadar yükleniyor yoksa akademik kariyerinde projenin önemli bi yeri olduğu icin mı.
Maddi kayıp var ne yazıkki :(
Bu yüzden bu kadar sinirlemiş durumda
Ve sanırım bu yüzden böyle cezalandırmak istiyor beni
Umarım dediğiniz gibi olur bizim okulda hata yapan pek affedilmedi bu zamana kadar çoğunlukla işten çıkarıldılar :(

Evet en kötü senaryoda olacak olan o sanırım
Ahhh eşim bi anlasa onun bu kadar beni eleştirmesi bu kadar yargılaması kendime güvenimi kaybettirdi iyice ve artık yaptığım hiçbi işten emin olamıyorum resmen kesin hata yapıyorumdur yanlıştır diye :KK43:

Yerinde olsam işimi değil eşimi daha fazla dert ederdim... cidden allah yardimcin olsun. Lutfen kendini ezdirme... buna izin veren sensin izin verme.... asla.... o senin kocan senin sahibin felan degil.

Yerinde olsam işimi değil eşimi daha fazla dert ederdim... cidden allah yardimcin olsun. Lutfen kendini ezdirme... buna izin veren sensin izin verme.... asla.... o senin kocan senin sahibin felan degil.
Amin teşekkür ederim
Belki de haklısın ben izin veriyorumdur ama kavgayla anlattım güzellikle anlattım bağırarak anlattım tatlı dille anlattım ama anlamadı anlamıyor eleştiremeyecek miymişe getiriyor olayı o önemsemese bu kadar eleştirmezmiş falan filan inan yoruldum ona dert anlatmaktan o yüzden kafa yoramıyorum ona

korkunun ecele faydası yok canım çıkarılırsan da hiçbirşeyin sonu değil
Öyle haklısın hiçbirşeyin sonu değil ama garip bir panik halindeyim akşam az da olsa sakinleşmiştim sabah yine kalp çarpıntısıyla ne olacak korkusuyla uyandım offf yaaaa :(

Arkadaşım Benide işten cikardilar. En fazla çalışan insan bendim. Fakat benimle çalışmak istemediler. Olumsuz idareden kaynaklanan eksikleri söylüyorum diye sen çok konuşuyorsun deyip attılar beni işten. B hatta maaşımı bile az verdiler. Bende başka yerlere başvurdum. 500 lira fazla maasla ise başladım hemde daha az mesaiyle bosver arkadaşım eğer ekmek yiyemiyorum zorlama. Allaha havale et. Daha iyisini bulursun üzülme.

Arkadaşım Benide işten cikardilar. En fazla çalışan insan bendim. Fakat benimle çalışmak istemediler. Olumsuz idareden kaynaklanan eksikleri söylüyorum diye sen çok konuşuyorsun deyip attılar beni işten. B hatta maaşımı bile az verdiler. Bende başka yerlere başvurdum. 500 lira fazla maasla ise başladım hemde daha az mesaiyle bosver arkadaşım eğer ekmek yiyemiyorum zorlama. Allaha havale et. Daha iyisini bulursun üzülme.
Hey Allahım demek herşeye he demek gerekiyor ki iyi olasın
Ama senin adına sevindim 500 lira şu Zaman'da gayet iyi para belki orada devam etsen 3 5 senede alamayacağın zam
İnşallah Hakkı'mda hayırlısı olur başka bişe diyemiyorum ama bu belirsizlik ve korku beni tüketti iç gündür :(

Back
X