• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşten çıkarılma :(

kızlar hepinize iyi Bayram'lar dilerim
Benim Bayram'ım ne yazık ki çok kötü geçiyor :KK43:
Ben bir üniversitede muhasebede çalışıyorum
Projelerden sorumluyum ve yapılan bir hata sebebiyle (kimin hatası henüz belli değil) bir proje kabul edilmemiş ve hocaya son ödeme yapılmıyormuş ve hoca beni sorumlu tutuyor bu durumdan ve işten çıkarılmam için rektörle konuşmuş :KK43:
Çok kötüyüm böyle birşey olursa herşey çıkmakta olur hem çok ihtiyacım var bu işe hem de işimi seviyordum
Çözmeye çalışıyorum yetkili kişilerle görüşüyorum ve bu durumun asla dönüşü olmadığı yönünde bilgi alıyorum
Kızlar çok korkuyorum kimseyle paylaşamıyorum da ailemle konuşsam çok üzülürler eşimle konuşsam o daha beter üzer beni yok niye dikkatli olmadın yok Nasıl yaparsın böyle bi hata diye bi ton laf sayar
Şimdi diyeceksin eeee biz ne yapalım, sadece paylaşmak konuşmak dertleşmek istedim çünkü konuşabildiğim kimse yok bu konuyu :KK43:

Benim bildiğim aile destek olur hele ki eş nasıl bir kafa yapısına sahipse eşiniz bilemedim.
Sonucu merak ettim ,inşallah herşey yoluna girmiştir.

O zaman sen kendi yöneticin ile bu durumu konuş. Simdi bu hoca senin kovulman icin kulis yapiyordur. Kimlere sikayet etmisse gidip kendini onlara aciklaman lazim bir sekilde. Muhasebeci olarak devlet destekli bir proje de ne gibi bir hata yapmış olabilirsin ki ödeme iptal edilmiş. İptal edilme sebebi muhasebe kayıtları değilse seni bağlayan bişey olamaz. İptal edilme sebebini bulman lazım.
hatanın benim hazırlattığım raporda olduğu ileri sürüldüğü için sorumlu ben oluyorum
yani ben sadece YMM ile görüştüm rapor için veri gönderdim o da hazırladı sonra hazırlanan raporu ben hocaya ilettim o da sisteme yükledi işte o raporda hata varmış
ama ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama benim gönderdiğim veriler doğru rapor yanlışsa raporu hazırlayan ve raporu kontrol etmekle yükümlü kişinin sorumlu olması gerekmez mi

insallah yoluna girsin hersey canim , yazarsin bakiyorum.. Bencede bosver suanda netlessin... Hakkinda hayirlisi olsun, haketmedigin hic biseyden sorumlu olma insallah
inşallah canım
bi netleşsin inşallah güzel haberleri vermek istiyorum burada
eşime de o zaman anlatacağım ki böyle böyle şeyler yaşadım diye

Ailem her dam arkamda olur ama eşim en basit şeylerde bile eleştirdiği için ona açamıyorum bu konuyu :KK43:
Ben de böyle düşünmeye çalışıyorum belki herşey daha güzel olur ama içimdeki sıkıntı bu düşüncemi tamamlamama izin vermiyor :KK43:
İşsiz kalmak üzeresin ve seni bunaltacak diye bu konuyu ona açamıyorsun. O kacaya hiçbişyeyini açma bence!!!

hatanın benim hazırlattığım raporda olduğu ileri sürüldüğü için sorumlu ben oluyorum
yani ben sadece YMM ile görüştüm rapor için veri gönderdim o da hazırladı sonra hazırlanan raporu ben hocaya ilettim o da sisteme yükledi işte o raporda hata varmış
ama ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama benim gönderdiğim veriler doğru rapor yanlışsa raporu hazırlayan ve raporu kontrol etmekle yükümlü kişinin sorumlu olması gerekmez mi

Aynen öyle kuzum. Çok dert etme. Benden veri istediler ben verileri gönderdim. Onlarin hazırladığı rapor kriterleri karşılamamis de geç.

Sana sozmazlarsa da amirine söyle veya yazılı olarak dilekçe gibi bişey verebilir misin bilmiyorum. Yazılı olarak kayıt altına alınırsa güzel olur hiç birşey yapamazlar

kızlar merhabalar,
bu konuda bana çok yardımcı oldunuz
çok destek verdiniz
içimin az da olsa ferahlamasına sebep oldunuz
Allah hepinizden razı olsun
son gelişmeler çok güzel
deşifre olmamak adına ayrıntı vermek istemiyorum ama şöyle ki ortada proje destekçisi kuruluşun ilgili iki birimi arasında kaynaklanan bir iletişimsizlik söz konusuymuş yani bırakın benimle ilgili okulla ve yürütücü hocayla ilgili bile bişe yokmuş ortada
tabii ben bunu 2 ay gibi bi zamanda anladım ve bu iki ayda ne kalp ağrıları çektim ne ağladım bir ben bilirim
çok sevgili(!!!) hocam da araştırmadan soruşturmadan benim işten çıkartılmamı bile istedi
bütün okula işi beceremediğimi hata yaptığımı yaydı
ve ben stresten kaç gece uyku uyumadım
eğer ki eski yönetim olsaydı hocanın atın bunu okuldan lafıyla şimdi ben işsizdim hem ne için koskoca bir hiç için ortada olmayan bir hata için :KK43:
çok mutluyum çok huzurluyum ama çok da kırgın ve kızgınım
benim yerle bir ettiği imajımı, güvenilirliğimi nasıl toparlayacak, ya da toparlayacağım
çünkü herkesin kafasında hata yapan Rosebud imajı var
ve daha kötüsü çektiğim sıkıntı,stres
Allaha havale ediyorum başka da bişe demiyorum

kızlar merhabalar,
çok destek verdiniz
son gelişmeler çok güzel
deşifre olmamak adına ayrıntı vermek istemiyorum ama şöyle ki ortada proje destekçisi kuruluşun ilgili iki birimi arasında kaynaklanan bir iletişimsizlik söz konusuymuş yani bırakın benimle ilgili okulla ve yürütücü hocayla ilgili bile bişe yokmuş ortada
tabii ben bunu 2 ay gibi bi zamanda anladım ve bu iki ayda ne kalp ağrıları çektim ne ağladım bir ben bilirim
çok sevgili(!!!) hocam da araştırmadan soruşturmadan benim işten çıkartılmamı bile istedi
eğer ki eski yönetim olsaydı hocanın atın bunu okuldan lafıyla şimdi ben işsizdim hem ne için koskoca bir hiç için ortada olmayan bir hata için :KK43:
benim yerle bir ettiği imajımı, güvenilirliğimi nasıl toparlayacak, ya da toparlayacağım
herkes neyın ne oldugunu bılır buyuzden hıc kafanızı takmayın
kırılmakta kızmakta haklısınız yasadıgınız bı talıhsızlık ama sonucta neyın ne oldugu cıkmıs bu guzel bı haber :)
işiniz rast gıtsın

kızlar merhabalar,
çok destek verdiniz
son gelişmeler çok güzel
Olsun arkadaşım yine de çok şükür.
İnan bu da iyi gelişme.
Sen hiç merak etme,Rabbim çok büyük.
Gün olur devran döner elbet,gerçekler elbet ortaya çıkar da zamanını Rabbim bilir.
İnan ben sevindim çok.

herkes neyın ne oldugunu bılır buyuzden hıc kafanızı takmayın
kırılmakta kızmakta haklısınız yasadıgınız bı talıhsızlık ama sonucta neyın ne oldugu cıkmıs bu guzel bı haber :)
işiniz rast gıtsın
amin teşekkür ederim :KK200:
evet haklısınız Allahıma binlerce şükür olsun ki hatam olmadığı ortaya çıktı çok mutluyum ama olay bu kadar büyüdüğü için inanılmaz kızgınım çünkü ben bu stresimi ister istemez kızıma yansıttım :(
ama neyse dediğiniz gibi takmıyorum Allaha havale ettim ben onu

Olsun arkadaşım yine de çok şükür.
İnan bu da iyi gelişme.
Sen hiç merak etme,Rabbim çok büyük.
Gün olur devran döner elbet,gerçekler elbet ortaya çıkar da zamanını Rabbim bilir.
İnan ben sevindim çok.
çok teşekkür ederim canımm :KK200:
binlerce şükür olsun herşey ortaya çıktı ve ben çok rahatladım, Allahım nasıl gergin nasıl mutsuzdum, Allah bir daha yaşatmasın böyle bişeyi bana
eğer ortaya çıkmasaydı işten atılmasam bile böyle bir suçlamanın geri dönüşleri belki işten atılmaktan ağır olacaktı

çok teşekkür ederim canımm :KK200:
binlerce şükür olsun herşey ortaya çıktı ve ben çok rahatladım, Allahım nasıl gergin nasıl mutsuzdum, Allah bir daha yaşatmasın böyle bişeyi bana
eğer ortaya çıkmasaydı işten atılmasam bile böyle bir suçlamanın geri dönüşleri belki işten atılmaktan ağır olacaktı
Rica ederim.
İş sıkıntısı nedir iyi bilirim.
Allahım beterinden korusun inşallah.

Back
X