İşten çıkarılmış olabilir mi?

TeslaninOsilatoru

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2015
1.527
3.487
133
Merhabalar Bi kaç hafta once bir magazaya girdim daha once aldıgım bir urunu degıştırmek için bana yardımcı olacak eleman da değişim için geldiğimi biliyordu. Değişim için gittiğimden biraz memnuyetsizlik hissettim ne alacağımı biliyordum ama bu sefer iyice içime sinsin diye iki uc urun daha deneyıp oyle karar vermek istedim. Magazada calısanlar musterılerı takıp eder bunu bılıyorum fakat neredeyse aynı anda atıyorduk adımlarımızı golgem gıbı pesımdeydı. Askıdakı dokunduğum urunlerı duzeltıyordu falan bozulmamasına ragmen. Ben de cıkarken magaza sahıbıne soyledım çok yakından takıp ediyorlar calısanlar (tamam takip etsinler ama nefesini de hissetmeyeyim ensemde) hemen dıbımde ve rahatsız oldum falan dedım asla gosterme ısım verme falan olmadı magaza sahıbı de biz ıstıyoruz boyle olmasını yıne de ılgılenecegım dedı pekı tesekkur ederım deyıp cıktım. Bugun aynı yere tekrar gıttıgımde o kadını goremedım bu yuzden İsten cıkarılmış olamaz değil mi? olmasın nolur bi daha agzımı açmayacagım

Ben kötü bişey fark etsem bile söyleyemiyorum ayıp olmasın diye

Ya izinlidir ya yemeğe çıkmıştır. Yada işten çıkarıldı. Bir daha gidip bak bence çaktırmadan.

İşten çıkatıcak olsaydı biz istiyoruz böyle olmasını diye size açıklama yapılmazdı...muhtemelen çıkarılmamıştır..yemek çay molası ve izin günü olabilir

Zannetmiyorum böyle birşey yüzünden çıkarılacağını; diyelim ki çıktı, çıkmışsa bile sizinle bir ilgisi yoktur dert etmeyin.

İşten çıkartacak insan biz istiyoruz böyle olmasını demez.Ayrıca gerçek olan bir şikayetini dile getirmişsin,senlik bir durum yok.

Bu sebepten tabiki işten cikarilmaz ama iyiki soylemissiniz bu tür durumlarda söylemek gerek sanki calacakmissin gibi her adımında arkanda.. eskiden Gratis çalışanları yapardı diye inadına gitmezdim en nefret ettiğim sey

Çok hassassınız.isten çıkmış da çıkarılmış da olabilir ama sebep siz olamazsınız alt tarafı gölge gibi pesimde gezdi deyince çalışanın ekmegiyle oynamazlar rahat olun.

Çok hassassınız.isten çıkmış da çıkarılmış da olabilir ama sebep siz olamazsınız alt tarafı gölge gibi pesimde gezdi deyince çalışanın ekmegiyle oynamazlar rahat olun.
İşe muhtac bir suru insan var biri gelir biri gider nasıl olsa dıye duşunmus olmalarından korktum cunku yenı calısanlar gordum orda

Zaten kendileri istiyormuş hiç sanmam part time çalışıyordur vs yemektedir depodadır fln

Ben o tür durumda arkamı dönüp peşimden gelmeseniz diyorum. Zaten küçücük dükkan en az iki kişi çalışıyor oluyor ve kalabalık da olmuyor. Yani hırsızlık olmaması için yapıyorlarsa çok rahatsız edici, müşteri için yapıyorlarsa gereksiz. O tür mağazalarda hırsızlık olmaz zaten, gözüyle takip etse yeter. Ben rahatsız oluyorum ve çıkıyorum oradan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…