- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- Konu Sahibi TeslaninOsilatoru
-
Ben kötü bişey fark etsem bile söyleyemiyorum ayıp olmasın diyeMerhabalar Bi kaç hafta once bir magazaya girdim daha once aldıgım bir urunu degıştırmek için bana yardımcı olacak eleman da değişim için geldiğimi biliyordu. Değişim için gittiğimden biraz memnuyetsizlik hissettim ne alacağımı biliyordum ama bu sefer iyice içime sinsin diye iki uc urun daha deneyıp oyle karar vermek istedim. Magazada calısanlar musterılerı takıp eder bunu bılıyorum fakat neredeyse aynı anda atıyorduk adımlarımızı golgem gıbı pesımdeydı. Askıdakı dokunduğum urunlerı duzeltıyordu falan bozulmamasına ragmen. Ben de cıkarken magaza sahıbıne soyledım çok yakından takıp ediyorlar calısanlar (tamam takip etsinler ama nefesini de hissetmeyeyim ensemde) hemen dıbımde ve rahatsız oldum falan dedım asla gosterme ısım verme falan olmadı magaza sahıbı de biz ıstıyoruz boyle olmasını yıne de ılgılenecegım dedı pekı tesekkur ederım deyıp cıktım. Bugun aynı yere tekrar gıttıgımde o kadını goremedım bu yuzden İsten cıkarılmış olamaz değil mi? olmasın nolur bi daha agzımı açmayacagım
İşten çıkatıcak olsaydı biz istiyoruz böyle olmasını diye size açıklama yapılmazdı...muhtemelen çıkarılmamıştır..yemek çay molası ve izin günü olabilirMerhabalar Bi kaç hafta once bir magazaya girdim daha once aldıgım bir urunu degıştırmek için bana yardımcı olacak eleman da değişim için geldiğimi biliyordu. Değişim için gittiğimden biraz memnuyetsizlik hissettim ne alacağımı biliyordum ama bu sefer iyice içime sinsin diye iki uc urun daha deneyıp oyle karar vermek istedim. Magazada calısanlar musterılerı takıp eder bunu bılıyorum fakat neredeyse aynı anda atıyorduk adımlarımızı golgem gıbı pesımdeydı. Askıdakı dokunduğum urunlerı duzeltıyordu falan bozulmamasına ragmen. Ben de cıkarken magaza sahıbıne soyledım çok yakından takıp ediyorlar calısanlar (tamam takip etsinler ama nefesini de hissetmeyeyim ensemde) hemen dıbımde ve rahatsız oldum falan dedım asla gosterme ısım verme falan olmadı magaza sahıbı de biz ıstıyoruz boyle olmasını yıne de ılgılenecegım dedı pekı tesekkur ederım deyıp cıktım. Bugun aynı yere tekrar gıttıgımde o kadını goremedım bu yuzden İsten cıkarılmış olamaz değil mi? olmasın nolur bi daha agzımı açmayacagım
Evet tekrar gıtmeyı dusunuyorum ah almaktan korkarımYa izinlidir ya yemeğe çıkmıştır. Yada işten çıkarıldı. Bir daha gidip bak bence çaktırmadan.
Emin olun onlar da bizim pesimizde gezmeye merakli degilBende bi mağaza çalışanına sinir olup ,böyle yapışık ikiz gibi mi gezcez demiştim.
Sinir bozucu gerçekten.
Çok hassassınız.isten çıkmış da çıkarılmış da olabilir ama sebep siz olamazsınız alt tarafı gölge gibi pesimde gezdi deyince çalışanın ekmegiyle oynamazlar rahat olun.Merhabalar Bi kaç hafta once bir magazaya girdim daha once aldıgım bir urunu degıştırmek için bana yardımcı olacak eleman da değişim için geldiğimi biliyordu. Değişim için gittiğimden biraz memnuyetsizlik hissettim ne alacağımı biliyordum ama bu sefer iyice içime sinsin diye iki uc urun daha deneyıp oyle karar vermek istedim. Magazada calısanlar musterılerı takıp eder bunu bılıyorum fakat neredeyse aynı anda atıyorduk adımlarımızı golgem gıbı pesımdeydı. Askıdakı dokunduğum urunlerı duzeltıyordu falan bozulmamasına ragmen. Ben de cıkarken magaza sahıbıne soyledım çok yakından takıp ediyorlar calısanlar (tamam takip etsinler ama nefesini de hissetmeyeyim ensemde) hemen dıbımde ve rahatsız oldum falan dedım asla gosterme ısım verme falan olmadı magaza sahıbı de biz ıstıyoruz boyle olmasını yıne de ılgılenecegım dedı pekı tesekkur ederım deyıp cıktım. Bugun aynı yere tekrar gıttıgımde o kadını goremedım bu yuzden İsten cıkarılmış olamaz değil mi? olmasın nolur bi daha agzımı açmayacagım
İşe muhtac bir suru insan var biri gelir biri gider nasıl olsa dıye duşunmus olmalarından korktum cunku yenı calısanlar gordum ordaÇok hassassınız.isten çıkmış da çıkarılmış da olabilir ama sebep siz olamazsınız alt tarafı gölge gibi pesimde gezdi deyince çalışanın ekmegiyle oynamazlar rahat olun.
Zaten kendileri istiyormuş hiç sanmam part time çalışıyordur vs yemektedir depodadır flnMerhabalar Bi kaç hafta once bir magazaya girdim daha once aldıgım bir urunu degıştırmek için bana yardımcı olacak eleman da değişim için geldiğimi biliyordu. Değişim için gittiğimden biraz memnuyetsizlik hissettim ne alacağımı biliyordum ama bu sefer iyice içime sinsin diye iki uc urun daha deneyıp oyle karar vermek istedim. Magazada calısanlar musterılerı takıp eder bunu bılıyorum fakat neredeyse aynı anda atıyorduk adımlarımızı golgem gıbı pesımdeydı. Askıdakı dokunduğum urunlerı duzeltıyordu falan bozulmamasına ragmen. Ben de cıkarken magaza sahıbıne soyledım çok yakından takıp ediyorlar calısanlar (tamam takip etsinler ama nefesini de hissetmeyeyim ensemde) hemen dıbımde ve rahatsız oldum falan dedım asla gosterme ısım verme falan olmadı magaza sahıbı de biz ıstıyoruz boyle olmasını yıne de ılgılenecegım dedı pekı tesekkur ederım deyıp cıktım. Bugun aynı yere tekrar gıttıgımde o kadını goremedım bu yuzden İsten cıkarılmış olamaz değil mi? olmasın nolur bi daha agzımı açmayacagım
Aynenn öyle keyfimizden internetten almıyoruz, satış elemanları huzur vermiyor ki.İzinlidir merk etmeyin
Hepsi öyle gölge gbi geziyo insanı alışverişten soğutuyolar
Patronların istediği tabi bu onlarda meraklı değildir ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?