İşten çıkarılmış olabilir mi?

bunun ıcın kımseyı ısten cıkarmazlar zaten kendılerı demıs bız ıstıyoruz oyle olsun dıye
yalnız o gorevlı arkadasda magaza duzenıyle sherlock arasındakı ınce cızgıyı kacırmıs bende ensemde kımseyı ıstemezdım ınsan huzursuz olur yahu

ıcınız rahat olsun bırsey olmamıstır

bu kadar duygusala bağlamanıza gerek yok.hırsızmış gibi hissettiren bir yere ben asla gitmem bir daha mesela ve gölgem gibi peşimdeki görevliyi de uyarırım.her şeyin bir adabı var.tuvalettedir , moladadır, izin günüdür, hastadır, sen görmemişsindir depodadır.biz öyle istiyoruz diyen mağaza sahibi bunun için işten niye adam çıkartsın, ayrıca onun da tavrını beğenmedim, müşteriye öyle cevap verilmez, mağaza politikan o olsa bile müşteriye kusura bakmayın der yollarsın.

Belki izinli, belki molada, belki yemekte... Ettiğiniz şikayet üzerine patrondan aferin bile almış olabilir aslında. Demek ki işini ciddiye alıyor. Rahatsız edici, o konuda haklısınız tabi, o ayrı konu. :) Ama hiç sanmam konulduğunu filan. İşini fazla ciddiye alan insanı niye kovsunlar? En fazla uyarmışlardır.

Bende asla hoşlanmıyorum peşimde gezilmesinden. Hırsız muamelesi mi yapıyorlar yoksa soracağımız birşey olursa diye mi geziyorlar hiç bilmiyorum. İyi yapmışsınız söylemekle, neden gezmelerini istiyorsunuz diye de sorsaydınız keşke.

Görevliye kibarca
Ben bakayım ihtiyacım olursa seslenirim deseniz olay kapanacak.
Biri ikiz gibi mi gezecegiz demiş biri peşimden gelmesen demiş.
Yahu kim ister öyle kaz gibi takip etmeyi mecburlar işte. Kibarca söyleyin bitsin gitsin ama para veriyorsunuz ya maaşa katkı bakimindan tabiki ezebilirsiniz.

Çeşitli giyim mağazalarında çalışan arkadaş ve akrabalarım var . Bazı arkadaşlar “hırsızlık ihtimaline karşı mı ensemizde geziyorlar sürekli?” Diye sormus aydınlatmak istedim :) patronlar çalışanlardan tam verim almak istiyorlar . Maaşını ödüyorsam boş boş dikilemez mantığıyla yani . Müşterinin dibinden ayrılmayın ihtiyacı olduğu her an dibinde bitin , ürünü almaları için ikna çabasında olun şeklinde talimat veriyorlar çalışanlara . Müşteriden uzakta beklemeleri işverenin asla hoşuna gitmiyor yani . Çalışan arkadaşlarda çok meraklı değil emin olun peşimizde dolaşmaya ama neticede işi o . Çok rahatsız olduğumda “ben biraz bakayım sizide çok yormayayım , birşeye ihtiyacım olduğunda size sesleneceğim:) diyorum sorun olmuyor :)

Yok canım bunun için işten çıkartılmaz.
Patron biz istiyoruz böyle olmasını demiş, yine de ilgileneceğim lafı da klasik bir laf

En uyuz olduğum şey. Kac kere bu yüzden almadan geri çıktım. Sadece bakıyorum diyorum ,ben bi bakayim size seslenirim diyorum ama yok. Oyle boyle degil direkt dibimde . Iyi yerler de zaten rahatsiz etmeden gozle takip edip kisa mesafeden hemen seslenince geliyorlar ama diğerlerinde öyle kibarlikla falan olmuyor , ilgilenmiş gözükmekle dipdibe kol kola ürün bakmayı ayırt edemiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…