- 7 Ağustos 2015
- 71
- 27
- 88
- 32
- Konu Sahibi Mihrimah irem
-
muhtemelen işten cıkartacaklardırSlm kızlar bi sorum olucak. Erkek arkadasım bi sirkette calısıyo. En yakın arkadasımda o sirkette calısıyo. Arkadasım muhasebede. Sevgilimin kıdem tazminatı hesaplanmıs ve onun görevi için iş ilanı verilmis daha kimse bisey sölememis ama sizce çıkarıyolar mı sevgilimi
Bu yük ihtimalSlm kızlar bi sorum olucak. Erkek arkadasım bi sirkette calısıyo. En yakın arkadasımda o sirkette calısıyo. Arkadasım muhasebede. Sevgilimin kıdem tazminatı hesaplanmıs ve onun görevi için iş ilanı verilmis daha kimse bisey sölememis ama sizce çıkarıyolar mı sevgilimi
Yönetici pozisyonundamuhtemelen işten cıkartacaklardır
kıdem tazminati hazırlanmışlar cunku
Sevgilim yönetici pozisyonunda farklı bi durum olamaz mıaynen öyle. özellikle çıkarılan kişiye hiçbirşey söylemiyorlarki işe başvuranlara kötü birşey söylemesin diye.
sanmam... ama umarım iyi birşeydir.Sevgilim yönetici pozisyonunda farklı bi durum olamaz mı
kıdem alıcak ya bunada sükür ne isimli firmalar var kıdemini vermeden kılıf uydurup salan peki kac paraymıs kıdemiSlm kızlar bi sorum olucak. Erkek arkadasım bi sirkette calısıyo. En yakın arkadasımda o sirkette calısıyo. Arkadasım muhasebede. Sevgilimin kıdem tazminatı hesaplanmıs ve onun görevi için iş ilanı verilmis daha kimse bisey sölememis ama sizce çıkarıyolar mı sevgilimi
30 binkıdem alıcak ya bunada sükür ne isimli firmalar var kıdemini vermeden kılıf uydurup salan peki kac paraymıs kıdemi
Belirsiz süreli sözleşmesi var evet pek anlamıyorum bu konuları amaSevgiliniz belirsiz süreli is sözlesmesi ile calısıyorsa ve kanundaki gerekli sartları saglıyorsa ise iade davası acabilir ben böyle biliyorum
Jessey olsaydı sorardık dogrusunu ama gitmis.
O zaman cıkarsalar bile ise iade davası acabilir ama diger kosulları da saglaması gerekBelirsiz süreli sözleşmesi var evet pek anlamıyorum bu konuları ama
yinere sağ ol canımmmO zaman cıkarsalar bile ise iade davası acabilir ama diger kosulları da saglaması gerek
Avukat arkadas ban yemis yoksa ona sorardık dogrusunu.
Ben pek hakim degilim yanlısım olabilir.
Davaya falan bulaşmaz sanmıyorumİşten çıkarılma nedeni nedir onuda öğrensin. İşe iade davası açar ama her türlü hakkını aldıysa iş için yetersiz yada ahlaki yönden bir sorun işe sadakatsizlik gibi kavramlar var işe geç gidiyorsa işverenin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmiyosa vb. Şeyler olduysa davanın faydası olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?