İşten mi çıkarılıyor?

Mihrimah irem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
71
27
88
32
Slm kızlar bi sorum olucak. Erkek arkadasım bi sirkette calısıyo. En yakın arkadasımda o sirkette calısıyo. Arkadasım muhasebede. Sevgilimin kıdem tazminatı hesaplanmıs ve onun görevi için iş ilanı verilmis daha kimse bisey sölememis ama sizce çıkarıyolar mı sevgilimi

Slm kızlar bi sorum olucak. Erkek arkadasım bi sirkette calısıyo. En yakın arkadasımda o sirkette calısıyo. Arkadasım muhasebede. Sevgilimin kıdem tazminatı hesaplanmıs ve onun görevi için iş ilanı verilmis daha kimse bisey sölememis ama sizce çıkarıyolar mı sevgilimi
muhtemelen işten cıkartacaklardır
kıdem tazminati hazırlanmışlar cunku

aynen öyle. özellikle çıkarılan kişiye hiçbirşey söylemiyorlarki işe başvuranlara kötü birşey söylemesin diye.

kıdem alıcak ya bunada sükür ne isimli firmalar var kıdemini vermeden kılıf uydurup salan peki kac paraymıs kıdemi

Sevgiliniz belirsiz süreli is sözlesmesi ile calısıyorsa ve kanundaki gerekli sartları saglıyorsa ise iade davası acabilir ben böyle biliyorum
Jessey olsaydı sorardık dogrusunu ama gitmis.

Belirsiz süreli sözleşmesi var evet pek anlamıyorum bu konuları ama :KK43:
O zaman cıkarsalar bile ise iade davası acabilir ama diger kosulları da saglaması gerek
Avukat arkadas ban yemis yoksa ona sorardık dogrusunu.
Ben pek hakim degilim yanlısım olabilir.

İşten çıkarılma nedeni nedir onuda öğrensin. İşe iade davası açar ama her türlü hakkını aldıysa iş için yetersiz yada ahlaki yönden bir sorun işe sadakatsizlik gibi kavramlar var işe geç gidiyorsa işverenin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmiyosa vb. Şeyler olduysa davanın faydası olmaz

İşten çıkarılma nedeni nedir onuda öğrensin. İşe iade davası açar ama her türlü hakkını aldıysa iş için yetersiz yada ahlaki yönden bir sorun işe sadakatsizlik gibi kavramlar var işe geç gidiyorsa işverenin verdiği görev ve sorumlulukları yerine getirmiyosa vb. Şeyler olduysa davanın faydası olmaz
Davaya falan bulaşmaz sanmıyorum :(

Back
X