İşten mi çıkayım ne yapayım

Bazı yöneticiler gerçekten çok iğrenç . Ama bazı çalışanlarda hasta olmadan çok kolay rapor alabiliyor . Bu hafta aynı olayı yaşadım , benimle tartışan ve işten çıkarmaya karar verdiğim bir çalışan pazartesi gününe kadar rapor aldı :KK66: gerçi sizin nasıl biri olduğunuzu gerçek mi /yalan mı olduğunu anlaması gerek yönetici olan kişi ...
kendinizi ezdirmeyin tabii ki , allah kolaylık versin . İşten çıkarsanız da , kendinizi garantiye almadan çıkmayın , malum iş bulmak çok zor ..
hakkınızda hayırlısı olsun :KK66:
Benim keyfi degil inanin 2 haftadır acı cekiyorum dayanamadım doktora gittim bana kiziyor keyfimden aldım sanıyor diğer arkadaşlara sinirleniyor onun acısınıda benden çıkarıyor bi ara pesimi bırakmıştı benle uğraşmıyordu hatta buraya onun hakkında da konu açmıştım iste senden hoşlanıyor falan diye yorum yazmışlardı insan boyle mi olur diğer arkadaşlarda rapor alıyor ama ertesi gün devam ediyor ben ne yapayım tatlı dille mi konuşayım bilemedim derdimide anlatamıyorum dayanamıyorum

Cnm benim benim konularımı okumanı şiddetle tavsiye ederim bir yıldır mobingin her türlüsünü görüyorum sana tavsiyem bu insanlar her yerde var olacaklar iradeni kaynetme sinirlenip hata yapma özetle ben bir iftiraya uğradım bir yıldır 9 a karşı bir savaşıyorum içine ağla ama unutma Allah bizimle beraber
Ben sessiz olduğum icin uğruyorum ama artık dayanamıyorum gerçekten pes etme diyor annem ne icin kimin icin sırf ailem icin çalışıyorum sırf onlar icin konunuza bakacagim
Allah sizinde yardımcınız olsun artık dua edicem yoksa bu adamın düzeleceği yok

Teşhisiniz ne

Kasığım ağrıyordu rapor aldım bazı işyerlerinde çok hafif kalır zira ayağı Kırıkken işe gelen yöneticilerimiz vardı

Bu durumda rapor alıp işe gitmemek hastanede yatıyor isen mümkündü gibi bir şey

Net iş tanımınız yok mu sonuçta acil işler yapılsa bile acil olmayan sizin iş tanımınızda olan işler rapor sonrası size kalır bir de yeni iş verilince rapor sonrası hafta çok yoğun olur

Kolay gelsin atlatırsınız bu haftayı da

Teşhisiniz ne

Kasığım ağrıyordu rapor aldım bazı işyerlerinde çok hafif kalır zira ayağı Kırıkken işe gelen yöneticilerimiz vardı

Bu durumda rapor alıp işe gitmemek hastanede yatıyor isen mümkündü gibi bir şey

Net iş tanımınız yok mu sonuçta acil işler yapılsa bile acil olmayan sizin iş tanımınızda olan işler rapor sonrası size kalır bir de yeni iş verilince rapor sonrası hafta çok yoğun olur

Kolay gelsin atlatırsınız bu haftayı da
İnsallah bu haftayı da sabır ceker atlatmaya caliscam artık sinir sistemim çokmuş durumda tatlı dille konuşmaya caliscam anlarsa tabi ayı

Ben sessiz olduğum icin uğruyorum ama artık dayanamıyorum gerçekten pes etme diyor annem ne icin kimin icin sırf ailem icin çalışıyorum sırf onlar icin konunuza bakacagim
Allah sizinde yardımcınız olsun artık dua edicem yoksa bu adamın düzeleceği yok
Ben de size edeceğim özelden de yazabilirsiniz daralınca mobingin kitabını yazarım

İşinizle alakalı yaşadığınız sıkıntıları, iş yerinizde size uygulanan kötü tutumu varsa mobbingi kanıtlayabilirsiniz. Bu sizi , uzun süreli olarak aynı iş yerindede çalışıyorsanız yüksek oranda kıdem tazminatınızı almanızı sağlar hemde haklı nedenle iş akdini feshetmenizden dolayı ihbar bildirim süresine uyma şartınızı ortadan kaldırır. Ayrıca sıklıkla yaşanan maaş kesintisi, parça parça eksik ödeme gibi durumlarda bu türden haklarınız sabittir.

Back
X