evet bende de öyle. babacigim demeyeyim de annem hep saman alevi gibi delirir sonra normale doner. büyük ihtimalle diger psikolojik problemlerim gibi bunun da sorumlusu annem

ben de stresli olaylara hic gelemem. hatta eski ev arkadasimin hakkimda kötü konuştuğunu ogrenmistim. cook yakindik uni bitip ayri sehirlere dagilsak da bulusmaya devam ederdik. hic sormadim etmedim, engelledim gecti:) hatta bana borcu vardi önce onu istedim gayet normal sekilde, gonderince engelledim :) baska arkadaslarimla da hayal kırıklığı yasayinca, hayatimdan cikarmaya karar verdiysem genelde konusmam bile engellerim, sen sag ben selamet :)
bir sevgilimle ayrilmak icin hic sebebim yoktu cok uyumluyduk. degil kavga tartisma fikir ayriligimiz bile yoktu. ama sonra birden aramızdaki çekim bitti amcaoglu gibi oldugumuzu hissettim. her gun evden ayrilacagim diye cikiyordum,elele eve donuyordum :) isyerindekiler dalga geçiyordu "yine mi ayrilamadin" diye. oyle boyle derken cocuk sordu "sen bana birsey soylemek istiyorsun, soyleyemiyorsun, kivraniyorsun kac zamandir. hadi oturalim konusalim" diye

oyle konusabildim de ayrildik
kaosa gelemiyorum, yemek yarışmalarinda bile kavga ediyorlar ya hic izleyemem.
ama yine de gecen senelerde kendimi daha da gelistirdim , eskiye oranla daha basariliyim . terapistim "hep mutlu olmak zorunda degiliz" demisti, ona göre ben kendimi cok sevdigim icin kendimi mutsuz edecek anlardan kaciyormuşum