işten soğutan patronum

Aslında imkanınız olacak o kapıyı çarpıp çıkacaksınız "kapına da işine de" diyip.. Güzel kapak olurdu hadsize.

Kızım zaten ne kahrını çekiyorsun. İşin bir kaç ay sonra bitecek işten çıkacaksa höt höt ol madem. Çıkmadan 1 ay önce de ara 170 ı sigortam yatmıyor maaş zamanında alamıyoruz veya işte problem her neyse şikayet et. Gelip ottursunler. Maaş vermemezlik etmeye yemez bir tarafları o zaman

Maalesef yıllar önce görev yaptığım hastanenin sahibi ve baş hekimi de aynı bu şekildeydi. Hastaya indirim yapardı ağzı ile söylerdi bana da şu kadar alacaksın die. Hastadan o miktarı aldığımda kıyametleri koparırdı ben sana öyle birşey söylemedim diye.

Her sabah akşamdan kalan hesapları kendisine götürmem için daha kahvaltımı yapmadan mazlum' u getirin bana der gibi odasına çağırırdı. Her Allah' ın günü bağırıp çığırıp kahvaltımı yaptırırdı deyim yerindeyse. En sonunda da tazminatımı verdi çıkardı işten Bunak herif

Allah kolaylık versin ne diim :S

Valla SGK ya şikayet ettiğinde direk kapatılır. Tabi ispat gerekir. Sen orada çalıştığını ve haksız kovulduğunu ispatla mahkemede hakkını alırsın. Korkma bunun gibi gereksizlerden.

Evet sezonluk işlerde SGK durumu nasıl işler bilmiyorum. Ama haksız yere kovulup hakkını alamadığını ispatladığın sürece kazanırsın. Bir de sigortasız çalıştırılıyormuş ya hiç düşünme SGK ya şikayet et.

sigortasız çalışan ben değilim başka çalışanlar onlarda kendi istekleriyle öyle çalışıyorlar ama yanlış işte kabul edilmemesi gerekiyor.bi de suriyeli çalıştırıyorlar kaçak yani. ben kendim çıkıcam işten onlar çıkarırlar mı bilmiyorum. henüz söylemedim ama ekim sonu herkes çıkıcak. işyeri kapanacak. geriye müdür, teknikte çalışan elemanlar kalacak. zaten benden önce benim yerime çalışan kimse kalmıoyormuş kışın, çıkıyolarmış .beni de çıkarılar diye düşünüyorum. zaten ben de çıkmak istiyorum .zaten bilerek girdim işe. tecrube kazanmak için.bakalım hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…