- 23 Ağustos 2012
- 51.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.904
- 898
- Konu Sahibi yingyang92
Pazar?
Pazarlari yayiliyorum genelde, ya yuruyuse cikiyorum ya da spora , gunun cogunda evde yayiliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazar?
Ben sadece kendimi kaldırıyorum ve giydiriyorum. Saat 7 oluyor.Sabah 6:30 kalkiyorum kahvaltiyi hazirlayip kizimi da kaldiriyorum 7:30 kahvalti saati.
Yarim saat hazirlanma sureci derken isim evime yakin gidis donus sorunum olmuyor. 18:30 cikis saatim.
Ama ben de yetemiyorum.
Evde yemek yoksa yemek yapiyorum ve saat 21:00 de yemek masasina oturuyoruz.
Gun bitiyor.
Hafta sonu camasir, ev temizligi derken firsat buldukca disari atiyorum kendimi
Belki sosyal hayatınız yok ama bir anne olarak günlük 8-8bucuk saatlik uyku düzeniniz sayesinde parlak bir cildiniz, iyi bir kalp sağlığınız ve yüksek odaklanma gücünüz vardır. O taraftan bakın istersenizSaat 6,30 gibi kalkıyorum. Eve gelmem 7, 7,30 oluyor. Sonra yemek hazırla, ye, kaldır derken 10 gibi uyuyorum. Çocuklu kadınlara bu zaman dilimi nasıl yetiyor? Ben sadece kendime bakabiliyorum
Bazen 30 saat de yetmiyor,Zaman kavramını kaldıralım ,İnsanları sayıların arasına sıkıştırdılar....Sorum ciddi, neden gülündü anlamadım. Gün bence de 30 saat olmalı.
Ben anne değilim ama.Belki sosyal hayatınız yok ama bir anne olarak günlük 8-8bucuk saatlik uyku düzeniniz sayesinde parlak bir cildiniz, iyi bir kalp sağlığınız ve yüksek odaklanma gücünüz vardır. O taraftan bakın isterseniz![]()
Anne olmadığınız halde vakit kalmiyorsa o zaman sizin gezmeye eğlenmeye gönlünüz yok pek.Ben anne değilim ama.
Yorgun hissediyorum kendimi eve gelip, yemek yapınca. Bir de onu kaldırması var.Anne olmadığınız halde vakit kalmiyorsa o zaman sizin gezmeye eğlenmeye gönlünüz yok pek.
Böyle şeyler içinden gelmezse yük olur insana zaten. Severek yapılan her şey için zaman da bol enerji de.
Sanirim uğraştırıcı menüler hazırlıyorsunuz, yoksa o kadar surmemesi lazım. Ayrıca iki kişilik nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz ki onu kaldirmak da bu kadar yoruyor?Neler hazırlıyorsunuz yemek olarak? Acaba ağır yemekler yediğiniz için ağırlık mi çöküyor? Dört başı mamur sofralar mi kuruyorsunuz her gün her gün calistiginiz halde?Yorgun hissediyorum kendimi eve gelip, yemek yapınca. Bir de onu kaldırması var.
Eşim yok, normal bekar yemeği.. Ama yine de vakit alıyor. Sİz neler hazırlıyorsunuz?Sanirim uğraştırıcı menüler hazırlıyorsunuz, yoksa o kadar surmemesi lazım. Ayrıca iki kişilik nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz ki onu kaldirmak da bu kadar yoruyor?Neler hazırlıyorsunuz yemek olarak? Acaba ağır yemekler yediğiniz için ağırlık mi çöküyor? Dört başı mamur sofralar mi kuruyorsunuz her gün her gün calistiginiz halde?
Siz de eşiniz de çalışıyorsa iş yükü hep sizde değildir umarım, eşinizden destek alıyor musunuz?
Bu arada isterseniz bir kan değerlerinizi ölctürün, Demir eksikliği otomatik olarak yorgunluk olarak dönüyor insana.