canım tam nasıl birşey düşündüğünü bilmiyorum ama.. biz istemeye geldiklerinde browni, kıymalı gül böreği, yaprak sarkması, şekerpare, mercimek köftesi felan yapmıştık.
bide tabi akşam yemeği hazrlamıştık.. burda etli ekmek falan yaptırıyorlar konyada meşur ondan felan da yaptırmıştık..
ama bence siz çok kalabalık olacaksanız çok uğraştırıcı şeylerden ziyade bereketli olacak şeyler yapın..
inan o kargaşada ne yaptığını ne ettiğini bilemiyorsun.. yemekler felan da hiç tasarladığın gibi olmuyor ne yazıkki..
kolay gelsin sana şimdiden canım.. hayırlı olsun..
ooo çeşit çokmuş gerçekten peki okadar insana ayrı tabaklarda mı verdiniz tabak çıkışmaz yahu
Artık evdeki bütün tabakları kullanırız desen renk uyumuna bakmadan olmadı konu komşu akrabadan tabak alırız yellowbomb dert ettiğin şeye bak .
Canım çikolata topları çok güzel oluyor gerçekten, hani bisküviler un ufak yapılarak elde edilen yuvarlak yuvarlak dışı hindistan cevizi ya da fındık kırığı kaplı yapıyoruz biz isteme günümdede yapmıştık kanepeleride çok seviyorum onlarda güzel oluyor özellikle salamlı peynirli türleri. Masaya koyun açık büfe gibi benim öyle olmuştu. Masadan servis edilmişti büyüklere dileyende beğendiğinden almıştı kalkıp.
Canım çikolata topları çok güzel oluyor gerçekten, hani bisküviler un ufak yapılarak elde edilen yuvarlak yuvarlak dışı hindistan cevizi ya da fındık kırığı kaplı yapıyoruz biz isteme günümdede yapmıştık kanepeleride çok seviyorum onlarda güzel oluyor özellikle salamlı peynirli türleri. Masaya koyun açık büfe gibi benim öyle olmuştu. Masadan servis edilmişti büyüklere dileyende beğendiğinden almıştı kalkıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?