• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istenmeyen annelik

yaaa kadın depresyondayım demiş zaten, bebek istemeyen kadın görünce niye bir garip oluyoruz ki biz. herkes aynı olacak diye birşey yok.

nice istenmeyen bebek, ailesinin göz bebeği olmuş görüyoruz. eski örneklerden.

aslında biz seni hiç istemiyorduk ama hayatımıza gün ışığ gibi girdin diyen nice aile var.

o yüzden tatlım için ferah olsun, eminim onun kucağında ve sana muhtaç olması tüm duygularını tetikleyecektir.
Valla ben de istemeyen gebelik yaşadım 2 defa kürtaj da oldum ama bu kadar hissiz olmadım! Bu işte bi gariplik var yani

Böyle yanlışlıkla hamıle alanları gördükçe acaba ürememizde bir sıkıntımı var dıyorum :deli:
Aynen ben de
bizim girmediğimiz şekil kalmadı yok olmuyor yani
olan da beğenmiyor sinir oluyorum
bilseler ki , bu çocuk istediğin anda ha deyince olmuyor
aslında ne buyuk nimet..............

7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
Vuhuuu taşlanmaya hazır ol.
Sen anne olmazsın zaten
Bi zahmet anne olma zaten tarzı cevaplara hazır ol.
Neden dersen son konuma bakabilirsin.

Aynen ben de
bizim girmediğimiz şekil kalmadı yok olmuyor yani
olan da beğenmiyor sinir oluyorum
bilseler ki , bu çocuk istediğin anda ha deyince olmuyor
aslında ne buyuk nimet..............

İstemsizce güldüm.. Bizde şekilden şekile girmiştik olmuyordu.Etrafımda yok kazayla oldu cümlelerini duyunca deliye dönüyordum.Biz istiyorduk bile bile korunmuyorduk yine olmuyordu ama millet kazayla çocuk nasıl yapıyor diye az düşünmedim yaniii. Rabbim herkese nasip etsin.

Ben istemiyordum zaten ama Allah inşallah tez zamanda isteyenlere versin diye dua ediyorum.
Zamanı vardır mutlaka, en güzel zamanda en sağlıklı şekilde olur inşallah sizin.
ben de ilk baslarda istemedim
ilk 2 sene falan
sonra kararımızı verdiğimizde de olmadığını gördük:)
hayırlısı allah isteyen herkese nasip etsin

İstemsizce güldüm.. Bizde şekilden şekile girmiştik olmuyordu.Etrafımda yok kazayla oldu cümlelerini duyunca deliye dönüyordum.Biz istiyorduk bile bile korunmuyorduk yine olmuyordu ama millet kazayla çocuk nasıl yapıyor diye az düşünmedim yaniii. Rabbim herkese nasip etsin.
ben de anlamıyorum korunarak hamile kalıyorlar
ben maymuna dönüyorum ilişki sonrası ama vermeyen Allah vermiyor yani anlamadım bu işi:)
amin

Kesin takvim veya dışarı yöntemiyle korunuyordunuz değil mi...O korunma olmuyor işte.

7 aylik evliyken hamile kaldim baslarda cok istiyordum cocuk annem ve kayinvalidemin baskisindan istedigimi saniyordum esim 2 sene sonra falan olsun diyordu hamile oldugumu öğrenin ce esimle hic sevinemedik.26 yasindayiz dogunca severiz alisiriz saniyorduk ama ben sevemedim alisamadim.daha yeni araba aldik esimle gezemeden yapacaklarimizi yapamadan bu cocugun olmasi hic iyi olmadi.calistigim icin kim bakacak derdi var.bakici istemiyorum aileden uzagiz butun bunlari dusundukce depresyona girdim bu durumda olan var mi
bizde olmuyor diye depresyondayz. oturup dua edin sükür e din

Başkasının lafıyla hamile kalırsanız olur tabi o çocuğun ne günahı var korunsaydınız

yaaa kadın depresyondayım demiş zaten, bebek istemeyen kadın görünce niye bir garip oluyoruz ki biz. herkes aynı olacak diye birşey yok.

nice istenmeyen bebek, ailesinin göz bebeği olmuş görüyoruz. eski örneklerden.

aslında biz seni hiç istemiyorduk ama hayatımıza gün ışığ gibi girdin diyen nice aile var.

o yüzden tatlım için ferah olsun, eminim onun kucağında ve sana muhtaç olması tüm duygularını tetikleyecektir.
Tesekkur ederim canim insallah dedigin gibi olur

Back
X