İstenmeyen bebek..siz olsanız napardınız?

Çok zor bir karar Çalışıyor musunuz?

Maddi destek vermezmi sana? Yaşlar kaç?

Kendi ayaklarin ustunde duramaz misin. Gizliden gizliye sana yardimci olacak aileden biri yok mu
Bunu çok düşünüyorum bunun için bambaska biryere yerlesip hayatımdaki herkesi silmem ve bebeğe iyi bir gelecek için baya bir param olması lazım tabi bunların hiçbiri kolay değil yanımda beni anlayacak ailemden biri olduğunu sanmıyorum

Ahh be gülüm neden doğru düzgün korunmadın ki? Şimdi yazık değil mi bebeğe? Tabiki çaresizsin yapacak birşey yok.Ama sevgilin resmen kullanmış seni. Allah onu beter etsin.

Benim konu hakkimda bilgim yok. Kadin siginma evleri nasil ve ne sekilde destek oluyorlar acaba Bebek cok zorlu surec . Bu surecte mddi olarak yalnizsaniz bile manevi olarak destege ihtiyaciniz var.
Biliyorum belki cok kisi kizacak ama bebegin dogmasini o kadar istiyorum ki , keza annesin de iatedigini hissediyorum. Acaba babasinin annesii ile gorusmek nasil fikir olabilir.

Ahh be gülüm neden doğru düzgün korunmadın ki? Şimdi yazık değil mi bebeğe? Tabiki çaresizsin yapacak birşey yok.Ama sevgilin resmen kullanmış seni. Allah onu beter etsin.
Korundum aslında fakat o küçük ihtimal beni buldu. Zaten ben şok oldum biz kaç aydır ciddi adımlar planlıyorduk. Tepkisine inanamadım. Ama bu ondan çıkacaktır eminim kalbi olan insan bebeğini ortada bırakmazdı

Çok zor bi karar
Maddi sorunları çözseniz bile manevi olarak savaşacak gücünüz var mı bence en önemlisi bu.

Bende çok istiyorum ve 2 aydan büyük bebek cok korkuyorum.. Ve doktor haftasına göre daha iri olduğunu söyledi sağlıklı bir gebelik zaten ama adam beni salak yerine koymuş kendisine güvendim bakireydimde 2 yıl kostu pesimden kandırdı beni suan benimle evlenmemek için cok saçma bahaneler söylüyor bende istemiyorum onu zaten ailesiyle konussam bile onlarıda dinlemez dinlese bile yarın birgün benide aldatabilir hiç güvenmiyorum ona hiç

Çok zor bir durum rabbim yardımcın olsun

Çok zor bi karar
Maddi sorunları çözseniz bile manevi olarak savaşacak gücünüz var mı bence en önemlisi bu.
Evet hersey paraylada çözülmüyor tek basına o dönemler cocuk yetiştirmek cok cok zor hersey her türlüde üzüleceğime eminim..

Belki ailesi maddi manevi destek olur. Böyle durumlarda kürtaj olacaksa bile en azından ailelerden birinin bilmesi gerekir diye düşünüyorum

Kendi ayaklarınız üstünde duramıyorsanız, herkese rest çekip yalnız kalmaya gücünüz yoksa malesef yapacağınız şey belli. Bu halde onu dünyaya getirmek faydadan çok zararına olur.

Yasal olarak 10 hafta diye biliyorum kürtaj süresi . Sağlıklı düşünmeniz gerekiyor . Bir bebek resmen bir mucize .. Ama hayat öyle bir sınav ki . Kimi hastane hastane gezer olmaz , kimi birçok sebepten dolayı aldırır . Sizi üzmek için yazmadım bunları . Yakın bir arkadaşımın başından da geçti aynısı . Ve oğlanın abisinin bebeği yeni doğmuştu Max 1 haftalık falan . Kardeşine kürtaj parası gönderdi ve gözünü kırpmadan aldıralim bebeği dedi . Rabbim öyle bir imtihan eder ki insanın aklı durur . Ya o abisinin bebeğini alsaydı elinden . O erkek arkadaşınızda yanınızda değilse çıkar bunun acısı ondan . Çıksın da zaten .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…