Okulum bitmedi henüz maalesefÇok zor bir kararÇalışıyor musunuz?
Bunu çok düşünüyorum bunun için bambaska biryere yerlesip hayatımdaki herkesi silmem ve bebeğe iyi bir gelecek için baya bir param olması lazım tabi bunların hiçbiri kolay değil yanımda beni anlayacak ailemden biri olduğunu sanmıyorumKendi ayaklarin ustunde duramaz misin. Gizliden gizliye sana yardimci olacak aileden biri yok mu
Ahh be gülüm neden doğru düzgün korunmadın ki? Şimdi yazık değil mi bebeğe? Tabiki çaresizsin yapacak birşey yok.Ama sevgilin resmen kullanmış seni. Allah onu beter etsin.Lütfen yardımcı olun 9 haftalık hamileyim bebeğimi çok istiyorum fakat ben evli değilim evlilik planı yaptığım adam R çizdi. Ben bebeğimiz için bile olsa evlenmesini beklerdim, ama o evlenmeyecekmiş daha gençmiş doğur istersen diyor ama ortada nikah yok birsey yok kim bu sekilde doğurmak ister? aile düzeni olmayan ilerde mutsuz olacak bir çocuk.. Aileme gelince arkamda durmayı geç evlatlıktan reddederler hatta yaşamamı istemezler yani orasını düşünmek istemiyorum.. çevremden dolayı mümkün değil evlenmeden dünyaya getirebilmemBen her iki yöndende bebeğimle ortada kalıyorum kısacası.. Bu durumun getirisi, doktorumun dahi önerdiği tek tavsiye kürtaj. Yani bebeğimle beraber benide öldürecekler yaşarken. Benim en büyük fobim kürtaj ve bebeğimle büyük bir bağ kurdum ona çok üzülüyorum kendimede çok kızıyorum benim hayallerim bu değildi benim cocugum mutlu bir ailede çok güzel yetişecekti.. Ama suan ya kürtaj yada ilerde belkide keşke doğmasaydım diyecek bir çocuk benim ona bu iki kötülüğü yapmayada hakkım yok lütfen bana bir akıl verin lütfen acılarımız son bulsun artık
Ben 22 o 28 ben onun hiçbir sözüne inanmıyorum ki artık veririm bakarım diyor ama ben asla güvenmiyorumMaddi destek vermezmi sana? Yaşlar kaç?
Benim konu hakkimda bilgim yok. Kadin siginma evleri nasil ve ne sekilde destek oluyorlar acaba Bebek cok zorlu surec . Bu surecte mddi olarak yalnizsaniz bile manevi olarak destege ihtiyaciniz var.Bunu çok düşünüyorum bunun için bambaska biryere yerlesip hayatımdaki herkesi silmem ve bebeğe iyi bir gelecek için baya bir param olması lazım tabi bunların hiçbiri kolay değil yanımda beni anlayacak ailemden biri olduğunu sanmıyorum
28 yaş evlenmek için normal bir yaş.. Evli olabilir mi acaba? Calısıyor mu?Ben 22 o 28 ben onun hiçbir sözüne inanmıyorum ki artık veririm bakarım diyor ama ben asla güvenmiyorum
Korundum aslında fakat o küçük ihtimal beni buldu. Zaten ben şok oldum biz kaç aydır ciddi adımlar planlıyorduk. Tepkisine inanamadım. Ama bu ondan çıkacaktır eminim kalbi olan insan bebeğini ortada bırakmazdıAhh be gülüm neden doğru düzgün korunmadın ki? Şimdi yazık değil mi bebeğe? Tabiki çaresizsin yapacak birşey yok.Ama sevgilin resmen kullanmış seni. Allah onu beter etsin.
Guvence isteyin. Hayatinizi kurmaniz icin para versin yukku para. Arabasi varsa satsin bisi yapsin. Olmaz miBen 22 o 28 ben onun hiçbir sözüne inanmıyorum ki artık veririm bakarım diyor ama ben asla güvenmiyorum
Bende çok istiyorum ve 2 aydan büyük bebek cok korkuyorum.. Ve doktor haftasına göre daha iri olduğunu söyledi sağlıklı bir gebelik zaten ama adam beni salak yerine koymuş kendisine güvendim bakireydimde 2 yıl kostu pesimden kandırdı beni suan benimle evlenmemek için cok saçma bahaneler söylüyor bende istemiyorum onu zaten ailesiyle konussam bile onlarıda dinlemez dinlese bile yarın birgün benide aldatabilir hiç güvenmiyorum ona hiçBenim konu hakkimda bilgim yok. Kadin siginma evleri nasil ve ne sekilde destek oluyorlar acaba Bebek cok zorlu surec . Bu surecte mddi olarak yalnizsaniz bile manevi olarak destege ihtiyaciniz var.
Biliyorum belki cok kisi kizacak ama bebegin dogmasini o kadar istiyorum ki , keza annesin de iatedigini hissediyorum. Acaba babasinin annesii ile gorusmek nasil fikir olabilir.
Çok zor bir durum rabbim yardımcın olsunKorundum aslında fakat o küçük ihtimal beni buldu. Zaten ben şok oldum biz kaç aydır ciddi adımlar planlıyorduk. Tepkisine inanamadım. Ama bu ondan çıkacaktır eminim kalbi olan insan bebeğini ortada bırakmazdı
Evet hersey paraylada çözülmüyor tek basına o dönemler cocuk yetiştirmek cok cok zor hersey her türlüde üzüleceğime eminim..Çok zor bi karar
Maddi sorunları çözseniz bile manevi olarak savaşacak gücünüz var mı bence en önemlisi bu.
Belki ailesi maddi manevi destek olur. Böyle durumlarda kürtaj olacaksa bile en azından ailelerden birinin bilmesi gerekir diye düşünüyorumBende çok istiyorum ve 2 aydan büyük bebek cok korkuyorum.. Ve doktor haftasına göre daha iri olduğunu söyledi sağlıklı bir gebelik zaten ama adam beni salak yerine koymuş kendisine güvendim bakireydimde 2 yıl kostu pesimden kandırdı beni suan benimle evlenmemek için cok saçma bahaneler söylüyor bende istemiyorum onu zaten ailesiyle konussam bile onlarıda dinlemez dinlese bile yarın birgün benide aldatabilir hiç güvenmiyorum ona hiç
Birtek sıkıntı para değil benim yanımda bebeklik cocukluk ergenlik dönemlerinde kimse olmayacak ben nasıl mutlu edebilirim ailesiz bir cocuğu tek basıma baba sevgisi nedir bilmeyecek belkide bilmiyorum suan düsünemiyorum zatenGuvence isteyin. Hayatinizi kurmaniz icin para versin yukku para. Arabasi varsa satsin bisi yapsin. Olmaz mi
Yasal olarak 10 hafta diye biliyorum kürtaj süresi . Sağlıklı düşünmeniz gerekiyor . Bir bebek resmen bir mucize .. Ama hayat öyle bir sınav ki . Kimi hastane hastane gezer olmaz , kimi birçok sebepten dolayı aldırır . Sizi üzmek için yazmadım bunları . Yakın bir arkadaşımın başından da geçti aynısı . Ve oğlanın abisinin bebeği yeni doğmuştu Max 1 haftalık falan . Kardeşine kürtaj parası gönderdi ve gözünü kırpmadan aldıralim bebeği dedi . Rabbim öyle bir imtihan eder ki insanın aklı durur . Ya o abisinin bebeğini alsaydı elinden . O erkek arkadaşınızda yanınızda değilse çıkar bunun acısı ondan . Çıksın da zaten .Birtek sıkıntı para değil benim yanımda bebeklik cocukluk ergenlik dönemlerinde kimse olmayacak ben nasıl mutlu edebilirim ailesiz bir cocuğu tek basıma baba sevgisi nedir bilmeyecek belkide bilmiyorum suan düsünemiyorum zaten(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?