Istenmeyen çoçuk olmak

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Ortaokulda ilkokulda lisede hep istenmedim tabi çok iyi arkadaşlarım oldu fakat hayatım boyunca ailemin bile istemediği zamanlar oldu özgüvenim çöktü özsaygım diye birşey kalmadı biri bana en büyük hakareti etse bile umrunda olmuyor kızlar ben bu psikolojiyi nasıl düzeltcem :(

Ortaokulda ilkokulda lisede hep istenmedim tabi çok iyi arkadaşlarım oldu fakat hayatım boyunca ailemin bile istemediği zamanlar oldu özgüvenim çöktü özsaygım diye birşey kalmadı biri bana en büyük hakareti etse bile umrunda olmuyor kızlar ben bu psikolojiyi nasıl düzeltcem :KK43:
işe kendini severek başlayabilirsin

D
iyide geçmişi değişiremezsinki adı üstünde geçmiş ama şuanki halin geçmişi bırak geleceğini bile etkiler
oktor çok ağır ilaçlar verdi çok zor bir hayatın olmuş dedi filan gerçekten bu yaşadıklarımı kimse yaşamadı ya allahım hergün yalvarıyorum

D

oktor çok ağır ilaçlar verdi çok zor bir hayatın olmuş dedi filan gerçekten bu yaşadıklarımı kimse yaşamadı ya allahım hergün yalvarıyorum
hmm tedavi görüyosun yani tedevine kesinlikle devam etmelisin zira avatarında bu ruh halini ele veriyo

Etrafında güvenebileceğin bir kaç kişinin olması gerekiyor. Geçmişi düşünmemeye çalış. Önüne bak. Arkadaşlıklarına emek harca. Yine zor zamanların olur belki ama kendini bu kadar bırakmazsın.

Önce kendinle başlaman gerek..Kendini sev..Kusurlarını sev..Kendine önce sen DEĞER VER ki insanlar sana değer versin..
Bundan çok değil 2-3 yıl önce bende özgüveni sıfır,çok az konuşan,kendini beğenmeyen,beğenilmeyen bir kızdım...
Taki kendimi sevene kadar şuan aldığım iltifatlar,ilgiler,alakalar hep ama hep kendimi sevmem ve güçlü olduğumu göstermem sayesinde oldu..Yanlızda yapabiliceğini göster ailene..

yumurta dıştan kırılırsa hayat son bulur , içten kırılırsa yaşam başlar. Yani diyecegim şu ki degişiklik insanın içinde başlar ilk önce kendini sev ,önemsee

İnsan kendini eleştirebilmeli önce.

Kendi hatalarına karşı farkındalığı yüksek olmalı.

Eğer başkalarını rahatsız edecek taraflarınız varsa o yönlerinizi yumuşatabilirsiniz.

Back
X