- 4 Şubat 2015
- 905
- 323
- 103
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işe kendini severek başlayabilirsinOrtaokulda ilkokulda lisede hep istenmedim tabi çok iyi arkadaşlarım oldu fakat hayatım boyunca ailemin bile istemediği zamanlar oldu özgüvenim çöktü özsaygım diye birşey kalmadı biri bana en büyük hakareti etse bile umrunda olmuyor kızlar ben bu psikolojiyi nasıl düzeltcem![]()
Çok denedim kimse sevmeyince olmuyor be bacımişe kendini severek başlayabilirsin
arkadaşın falan yok muÇok denedim kimse sevmeyince olmuyor be bacım![]()
arkadaşın falan yok mu
iyide geçmişi değişiremezsinki adı üstünde geçmiş ama şuanki halin geçmişi bırak geleceğini bile etkilerVar fakat sırf arkadaşla olmuyor hep aklıma geçmiş geliyor
oktor çok ağır ilaçlar verdi çok zor bir hayatın olmuş dedi filan gerçekten bu yaşadıklarımı kimse yaşamadı ya allahım hergün yalvarıyorumiyide geçmişi değişiremezsinki adı üstünde geçmiş ama şuanki halin geçmişi bırak geleceğini bile etkiler
hmm tedavi görüyosun yani tedevine kesinlikle devam etmelisin zira avatarında bu ruh halini ele veriyoD
oktor çok ağır ilaçlar verdi çok zor bir hayatın olmuş dedi filan gerçekten bu yaşadıklarımı kimse yaşamadı ya allahım hergün yalvarıyorum
uh Halim berbat hayatta gün yüzü görmedim bende Allah canımı alsa keşke gerçektenhmm tedavi görüyosun yani tedevine kesinlikle devam etmelisin zira avatarında bu ruh halini ele veriyo
böyle deme dua et bol bol tedavi olmaya devam etR
uh Halim berbat hayatta gün yüzü görmedim bende Allah canımı alsa keşke gerçekten
Dimi yabiri sana hakaret ediyor ve umursamıyorsan bence tam tersi ermişsin artık nirvanaya ulaşmışsın anladın mı tebrikler valla keşke senin gibi olsam bigün
Var fakat sırf arkadaşla olmuyor hep aklıma geçmiş geliyor[/QUOTE
ne yaşaďınki geçmişinde?