istenmeyen damat adayı :(

Her şey yolunda giderken.
Artan terör olayları herkesin gözünü korkutur.
Baba kızının ilişkisini öğrenir.
Her duruma olumludur fakat mesleği " asker " ASLA !!! denir.:KK12:
Anne " hayırlısı " der. :110:
Abi " mesleği bıraksın başka kuruma geçsin " der. :KK43:
Meslek bırakılmayacak. Net !
Biz ayrılmayacağız. Net !
Peki.
-İzlemem gereken yol ne ? :KK58:
-Direne direne kavuşmak ! Mı ?:KK200:
- Kim biricik kızını kolay kolay verir ki desem. "Ben geçiş yapmak için 3 sene beklemem. Gelip seni alıcam. Gerekirse kaçıram." diyen delikanlıyı sakinleştirmek mi ? :KK54:
- Mesleği yüzünden bu güzel insan harcanır mı ? :KK51:
( daha tanımadın bile baba :KK43:)

kaçan biri olarak dünyada kimseye kacma fırsatını verme dünyanınnnn en iyi adamıda olsa kimse icin kacılmaz kimse icin

En doğrusunu yaptın. Senden aileni silmeni istedi, ama yapmadığın için terketti çünkü seni yönetemeyeceğini, ezikleyemeyeceğini anladı. Bu yüzden kudurdu. Kukla istiyor o, kendi ailesine bağlayacak seninkini silecek. Oyununa gelmedin.

Ben bu aileye sırtımı çevirmem dedim. Yerini öğrendi o da. Ehh hakkımda hayırlısı artık.

kaçırırsa meslek hayatı sıkıntıya girebilir diye biliyorum
kim kızını verir derken de birçok asker eşi var bak vermişler :)
bende bir polis eşiyim ve şu an doğudayım
baban polisleri sevmez ama damadıyla arkadaş gibidir
meslekten önce insan olması gerekir
asker eşleri ve polis eşleri de insan, bizim ailemizde bir elimiz yağda bir elimiz balda oturalım isterdi
tanışırsa fikri değişir diye düşünüyorum

Kaçmak aslaa denmeli:KK20:
Sabretmek gerekmeli..Tanışınca babalar hemen ısınıyor zaten:KK66:

kaçırırsa meslek hayatı sıkıntıya girebilir diye biliyorum
kim kızını verir derken de birçok asker eşi var bak vermişler :)
bende bir polis eşiyim ve şu an doğudayım
baban polisleri sevmez ama damadıyla arkadaş gibidir
meslekten önce insan olması gerekir
asker eşleri ve polis eşleri de insan, bizim ailemizde bir elimiz yağda bir elimiz balda oturalım isterdi
tanışırsa fikri değişir diye düşünüyorum
Malesef 1 ay oldu biteli.
1 sene önce olsa fikirleri farklı olurmuş.
Ama şimdi zaman kotüymüş.
Annem her gün yüreği ağzında beni birakamazmış oralara.
Ben de çok direndim tanışsınlar anlaşsınlar diye.
Fakat 2 tarafta Tanışmadan düşman oldu birbirine.
Teşekkür ederim cevap için. Mutluluklar :)

Tanışmadan bu tepkiyi aldı :KK43: tanısınca ne kadar iyi olurlar ki :/
Genelde tanışmadan bu tepkiyi verir tanıştıktan sonra oğlum ne zaman gelecek hangi yemekleri seviyor onları yapalım denir:KK70:

Bende ailem istemedigi icin ayrildim. Ve 7 sene cabaladim emek verdim ben bu iliskiye.. 7 sene sonunda nihayetinde tanismaya ikna ettim ailemi, ama yine olmadi. Isinamadilar. Sonuc: BITTI bende de. Ne kadar seversem seveyim ailemi karsima alip kacamadim. 5 ay oldu ayrilali. Özlüyorum onu inkar edemem bunu ama ayrilarakta en dogru karari verdigimi de biliyorum..

ailen haklı askere kız verilir mi? verilmez.
sen bu sevdadan vazgeç.

Bende ailem istemedigi icin ayrildim. Ve 7 sene cabaladim emek verdim ben bu iliskiye.. 7 sene sonunda nihayetinde tanismaya ikna ettim ailemi, ama yine olmadi. Isinamadilar. Sonuc: BITTI bende de. Ne kadar seversem seveyim ailemi karsima alip kacamadim. 5 ay oldu ayrilali. Özlüyorum onu inkar edemem bunu ama ayrilarakta en dogru karari verdigimi de biliyorum..

Aynı duygular içindeyiz. :) elbette bir kalemde silmek kolay olmayacak. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Meslek neden değişmiyormuş peki? Cok mu guzel bir meslekmis kimsenin goremedigi? Bu erkekleri anlamak guc her opsiyonu sunarsin yine de gozlerinin önünü gormezler. Biraktin diye sen suclu olursun. Kac yil bekledin bilmiyorum ama beklemek zor. Neyse olmasi gereken olmuştur icin rahat olsun. Cok sevenler ayrılmaz zaten bana gore.

cok seviyorsaniz bir sekilde cozum bulur ve karsi gelenleri ikna edersiniz.Sevginizin gucune bagli hersey.Hakkinizda hayirisi olsun.

Meslek neden değişmiyormuş peki? Cok mu guzel bir meslekmis kimsenin goremedigi? Bu erkekleri anlamak guc her opsiyonu sunarsin yine de gozlerinin önünü gormezler. Biraktin diye sen suclu olursun. Kac yil bekledin bilmiyorum ama beklemek zor. Neyse olmasi gereken olmuştur icin rahat olsun. Cok sevenler ayrılmaz zaten bana gore.
2 sene kendimi parçaladığımla kaldım neyse :)
Fedakârlıklarım pek göze görülmedi.
Hayırlısı diyorum.

bence ailenin tavrı yanlış. Sırf asker diye bir insan ortada bırakılır mı ya.
Son olaylardan önce askerle sevgili olan evlenen de bir hava olurdu sanırsın alçak dağları o yarattı şimdi durum tersine dönmüş vay memleketin haline. Ne yapacak bu askerler peki? Evlenemeyecek mi hiç?

Back
X