İstenmeyen damat

Gercekten imasız soruyorum;cevaplanırsa sevinirim.
-bir insan kollarını neden jiletler?

Hmm,sadece kolumu değil ben üst bacaklarımı falan da kesmiştim büyük bir bıçakla ( görünmeyen yerler daha doğrusu ).Aşırı sinir anında bir şeyleri kırıp dökmekten daha çabuk durduruyordu sinirimi,en azından o an öyle hissetmiştim.Sonra tedavi oldum tabii.Biraz da depresyona bağlı sanırım.Yani sabah ''bugün de mi yaşıyorum'' diye kalkınca kolun mu kesilmiş,bir yerin mi kopmuş çok önemli olmuyor.Depresyonu daha da besliyor gibi sanki bilemiyorum.Öyle hissediyordum o dönemler.
Hala hayata karşı çok pozitif bakabilen bir insan değilim,ama en azından çözümü vücuduma zarar vermekte bulmuyorum.Geçici bir dönem bu bence.Yani bu yola başvuran insanlar bir süre sonra bunun da çözüm olmadığının farkına varıyorlar gibi geliyor bana.

İnanın ediyor 😁 ben yaşıyorum bunu.ben hatta ergenliğe girmeden çekiyorum. İnatlığı söz dinlememe illede yapcam demeleri aynı benim küçüklüğüm
Yaa ama ama ben ergenliğe kadar pamuk gibi bir kızdım. Ergenlikte ruhumu şeytana sattım ahahhaha. Neyse sonra duruldum uzun sürse de kaderimse çekerim napim😁

Hmm,sadece kolumu değil ben üst bacaklarımı falan da kesmiştim büyük bir bıçakla ( görünmeyen yerler daha doğrusu ).Aşırı sinir anında bir şeyleri kırıp dökmekten daha çabuk durduruyordu sinirimi,en azından o an öyle hissetmiştim.Sonra tedavi oldum tabii.Biraz da depresyona bağlı sanırım.Yani sabah ''bugün de mi yaşıyorum'' diye kalkınca kolun mu kesilmiş,bir yerin mi kopmuş çok önemli olmuyor.Depresyonu daha da besliyor gibi sanki bilemiyorum.Öyle hissediyordum o dönemler.
Hala hayata karşı çok pozitif bakabilen bir insan değilim,ama en azından çözümü vücuduma zarar vermekte bulmuyorum.Geçici bir dönem bu bence.Yani bu yola başvuran insanlar bir süre sonra bunun da çözüm olmadığının farkına varıyorlar gibi geliyor bana.

aslında nişanlım benden kat kat daha pozitif bir insan ama ben hiç bir yerimi kesmeyi düşünmedim. umarım atlatmıştır . Siz sanırım hala yaşıyorsunuz bu durumu ama artık tepkisiz kalmışsınız bunu anladım yazdıgınızdan.. :/

Bende de biraz jilet var. :) Eşime hiç zarar vermedim, vermeyi dusunmedim, insana, hayvana zarar vermedim evde eşya filanda kirip dökmedim. Biraz agresiflik var ama zamanla o bile azaldi. Vucuduma zarar vermeye devam etmedim, genel olarak hayatimdan, evliligimden mutluyum diyebilirim.

Eşimin ailesi hakkimda ne dusunuyordur hiç bilmiyorum tabi. :KK70: BENCE manyak diyorlardir onlarda.

Başkalarının eşlerinin fırtınalı ergenlikler geçirip durulmuş olması sizinkinin de öyle olacağı anlamına gelmiyor.Örnekleri kendinize baz almayın.Kendi gözlemleriniz ne?Aileler çoğu zaman yanılmaz bunu da göz önünde bulundurun.

Başkalarının eşlerinin fırtınalı ergenlikler geçirip durulmuş olması sizinkinin de öyle olacağı anlamına gelmiyor.Örnekleri kendinize baz almayın.Kendi gözlemleriniz ne?Aileler çoğu zaman yanılmaz bunu da göz önünde bulundurun.
Haklısınız kendi ailem onaylıyor o konuda sorun yok sadece amcam uzaktan gördüğü kısmıyla yorum yaptı oturup konuşmadı.. ve evlenmemizi istemiyor aslında aynı evde yaşayın boşanmış bi kadın olmanı istemem dedi.. bu da benim aileme ters

Back
X