İstenmeyen Gebelik

emilarun

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
1
0
1
32
Konyada yaşıyorum 29 yaşındayım Bi kızım var 6 yaşında eşimle boşanma asamasindayim ve 5.5 haftalık hamileyim ve bebeği istemiyor ekonomik koşullarda iki çocuğa tek başıma bakmam mümkün değil aldırmak istiyorum kürtaj olabilecegim bi yer var mıdır daha önce böyle bisey Başıma gelmemişti caresizim.

Konyada yaşıyorum 29 yaşındayım Bi kızım var 6 yaşında eşimle boşanma asamasindayim ve 5.5 haftalık hamileyim ve bebeği istemiyor ekonomik koşullarda iki çocuğa tek başıma bakmam mümkün değil aldırmak istiyorum kürtaj olabilecegim bi yer var mıdır daha önce böyle bisey Başıma gelmemişti caresizim.
Yasal süresi var .
İstemiyorsanız gidin hastaneye aldırın.

Bu arada kürtaj korunma yöntemi değil, gebelik istemiyorsanız daha dikkatli korunun.

Boşanma aşamasına 1 gecede gelmediğinize göre o halde hala nasıl seks yapabiliyorsunuz? Hastaneye gideceksin doktor halledecek

Eşim istemiyor diyorsunuz öncelikle tamamen sizin karar vermeniz gerek. Sonra aldırıp daha da olumsuz etkilenebilirsiniz

eşimle boşanma asamasindayim ve 5.5 haftalık hamileyim ve bebeği istemiyor
Bosanma asamasına gökten zembillemi geldiniz? Korunma bilmez bosanma asamasina gelir seks yapar hamile kalınca caresizim:KK43:(((
Ne yapacaginizi biliyorsunuz.Gidin aldirin herkes kürtaj desin bana göre cinayet by.

Herhangi bir yer önerisi mi soruyorsunuz gerçekten? En yakın sağlık kuruluşuna gitmeniz mantıklı dimi?

Hem neden çocuğa bakmıyorsun, eşin kusura bakmasın ama 2 çocuk için ayrı ayrı nafaka ödemek zorunda.

Şu anda ayrı evlerde misiniz yoksa kendiniz mi boşanmak istiyorsunuz anlamadım...

Bakımını sağlayamayacaksanız dünyaya getirmeyin. Çocuk için bir ömür boyu bunun ceremesini çekmek çok büyük bir haksızlık olur.

Sorunuza gelince herhangi bir yer bilmiyorum. Geçmiş olsun şimdiden

1.5 ay öncesine kadar cinsel hayatınız vardı.Son 1.5 ayda ne oldu da boşanmak istiyorsunuz. Bosanna konusunda eminmisiniz?Vazgeçersiniz bebeğe yazık olur

yargılamak gibi olmasın ama bu duydugum kaçıncı yaa. cidden işin sırrı bu mu... etrafımda asla geçinemeyip birbirinin surqatına bakmayan kocasının arkasından dedikodu yayan ne kadar kadın varsa boşanma davası açıldıgı ay gebe kaldı şaka ggibi ya. eşinle anlaşamadıgın 1aymı yani. madem sevmiyosunuz nasıl aynı yataga giriyosunuz aklım almıyo.. bu arada siz kararınızda eminsiniz bahsettigim çiftler hiçbişey olmamış gibi doguru her pazar mutlu aile selfileri atıyolar ahhahaha çıldırıcam :D

Back
X