Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaza sonucu hamile kalıp bebeğini eşi istemeyen varmı aranızda kızlar ?
yanlış anlaşılma oldu galiba ben böyle bir durum yaşamıyorum çok şükür 11 haftalık hamileyim ve eşimde bebeği istiyor ben sadece böyle bir durumda olan varmı veya böyle bir olay yaşayan varmı diye merak ettiğim için bu başlığı açmak istedim
yanlış anlaşılma oldu galiba ben böyle bir durum yaşamıyorum çok şükür 11 haftalık hamileyim ve eşimde bebeği istiyor ben sadece böyle bir durumda olan varmı veya böyle bir olay yaşayan varmı diye merak ettiğim için bu başlığı açmak istedim
benim bir oğlum var 9 yasında ve bız 2. çocuğu hıc ıstemıyorduk ama hamıle kaldım eşimle ilk 2 hafta çok kavga ettik ve ben aldıracaktım 2 kere randevu aldım doktordan ama eşım bışeyler bahane edıp erteledi en sonunda ben cok ısrar ettım sen gelemden gıdıp aldırcam dedim oamanda gelıp konustu olsun bşr bebeğimiz ıstıyorum artık bende dıye benı ıkna ettı ve devam kararı aldıkkaza sonucu hamile kalıp bebeğini eşi istemeyen varmı aranızda kızlar ?
kaza sonucu hamile kalıp bebeğini eşi istemeyen varmı aranızda kızlar ?
Rabbim verdiyse hakkinizda hayirlisi buymus arkadasim
ben aldırmaya karar verdim arkadaşlar umarım hayırlısı budur![]()
Yazık günah yaa. Kürtaj videosunu youtube da izleyin bakalım. Ben 10 aydır bebek diye yanıp tutusuyorum siz aldırmak diyorsunuz..