istenmeyen gebelik :(

yazık sana benim eşim çocuğu olmuyor diye üzülüyor senin kide oldu diyemi

ben bebeği kırk kapıda arıyorum
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN
olunca kucağından indirmez merak etme

yanlış anlaşılma oldu galiba ben böyle bir durum yaşamıyorum çok şükür 11 haftalık hamileyim ve eşimde bebeği istiyor ben sadece böyle bir durumda olan varmı veya böyle bir olay yaşayan varmı diye merak ettiğim için bu başlığı açmak istedim

arkadaşım sen iyimisin? neden böyle bir anket yapma çabasındasın onu anlamadım:s napıcan istenmeyen gebelikleri filan sen bak çocuğunaa aa

ya yapmayin boyle seyler lutfen...ben okurken kalbim parcalandi, ben ve esim bebeyimiz olsun diye neler yapiyoruz..sende kalkib hicc alakan olmadigi haldee boyle sorular veriyorsun ..bakarsansa eyer cevap verenlerin cogu bebek isteyen ve sahib olamayanlardir..bu bence biraz bebek isteyenlerle dalga gecmekdir..niyyetiniz bu olmasa bile...uzmeyin insanlari bos yere lutfen.zaten bizim derdimiz bize yetiyor,gidin bebeyinizle ugrasin.

kızlar istemeden sizleri kırdıysam özür dilerim ama amacım kımseyi üzmek değildi yanlis anlasılmasın lütfen

ya sabir..........
boyle anlamsiz seylerle ugrasip zaman harciyacagina arkadasim ;bebgini buyuturken yada onu yasama hazirlarken nerler yapman gerektigi konularina egil bence...
ya sabir.........

kaza sonucu hamile kalıp bebeğini eşi istemeyen varmı aranızda kızlar ?
benim bir oğlum var 9 yasında ve bız 2. çocuğu hıc ıstemıyorduk ama hamıle kaldım eşimle ilk 2 hafta çok kavga ettik ve ben aldıracaktım 2 kere randevu aldım doktordan ama eşım bışeyler bahane edıp erteledi en sonunda ben cok ısrar ettım sen gelemden gıdıp aldırcam dedim oamanda gelıp konustu olsun bşr bebeğimiz ıstıyorum artık bende dıye benı ıkna ettı ve devam kararı aldık

kaza sonucu hamile kalıp bebeğini eşi istemeyen varmı aranızda kızlar ?

benim şuan başımda böyle bir durum var yakız zamanda anormal kanamalarım vardı rahmimden parça alındı ve ilaç tedavisi ile düzeldim dr a ram(spiral) istediğimi söyledim dr bana önce adetini kontrol edelim daha sonra dedi ve ilk adetimi gördüm normal kanamayla normal süreyle dr danıştım tabii 2. adetinde önemli bakalım 28 güne denk gelecek mi dedi daha sonrada spiral için gün verecekti fakat olmadı 2. adetmi göremeden gebe kaldım şuan 5 haftalık 3. gebeliğim küçük oğlum 2,5 yaşında anneye çok bağlı büyük kızım bu yıl okula başlayacak kendimi çok kötü hissediyorum sanki 3.çocuğa bakamayacakmışım gibi geliyor karnımdaki bebeğin günahına girmek istemiyorum ama evdeki çocuklarımıda ihmal etmek istemiyorum çok kötü ruh halindeyim ne yapacağımı bilmiyorum allahım bana yardım et...

ben aldırmaya karar verdim arkadaşlar umarım hayırlısı budur

bir cana kıymak bu kadar kolay olmamalı.icinizdeki can ve canına kıymak büyük günah allah tan korkun lütfen,hic mi allah korkusu yok icinizde,2,5 yaşndaki cocugunuzu bile bile kendi ellerinizle öldürürmüsünz eğer hayır diyorsanz karnnızdakine nasıl kıycaksnz

Son düzenleme:
Yazık günah yaa. Kürtaj videosunu youtube da izleyin bakalım. Ben 10 aydır bebek diye yanıp tutusuyorum siz aldırmak diyorsunuz..
Niye ihmal edecekmissiniz?? Biz de hep ard ardına dogmusuz iyi kötü büyüdük geldik. O da öyle yada böyle büyüyecek.. Ömür boyu içinizden çıkmaz o acı

Biz cocugu bulmak icin cabaliyoruz sizler ise sanki manavdan meyva alir gibi cana hemen kiyiyorsunuz sunu unutma rabbim vermisse bir sey vardir her serde bir hayir her hayirda bir ser unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…