İstenmeyen gelin adayı olmak

ceycey83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
48
13
3
Öncellikle herkese merhaba ;
Beni yargılamak isteyenlere sözüm yok hayattaki en kolay şey yargılamaktır nasılsa ..Beni anlayarak yorum yapacaklara çok teşekkür ediyorum şimdiden .
Ben erkek arkadaşımla 2 senedir aynı evde kalıyorum .. (Bunun birçok ailevi maddi manevi nedenleri var)
Erkek arkadaşımın ailesi benim ailemden daha tutucu biz zar zorda olsa onlara bu beraberliği açıp birlikte görüşmeye başladık ..Herşey güzel gidiyordu ailesi beni seviyordu üvey annesi dışında çünkü o erkek arkadaşımıda hiç sevmeyen acı çektiren biri.
Fakat gelin görün ki işler değişti erkek arkadaşım memur olmak için okuduğu saçma bölümü dondurdu açıköğretimden memurlukla alakalı bölümü okumaya karar verdik bizde .. Dondurma kararını biz tanışmadan önce verdi benimle alakası yok ..
Biz işsiz kaldık kira , harçlık erkek arkadaşımın babası yolladı .Az uz bir parayla geçinmeye çalışıyoruz..
Bu 3 aylık işsizlik üzerine erkek arkadaşımın okulunu dondurduğunuda öğrendi babası ve onu dinlemeden bağırıp çağırıp bizi hiç aramadı 10 gün ..
Ben babasıyla erkek arkadaşımın çok üzgün ve hasta olduğunu (gögsü sıkışıyor nefes alamıyor bile stresten)
söylemek için ona msj attım aradı ve benim evime gelip beni destekleyen adam gitmişti karşımda bana çığlık atan sen onu sevmiyorsun yarın sevmediğini anlarsın makarnayı bugün yersin yarın ne olur .. Ben onaylamıyorum düşürüyosunuz birbirinizi vs.. diyen bir baba şok oldum hiçbirşey diyemedim paramda param çalış adam ol dedi iyi günler diyip yüzüme kapattı kaç saat kendime gelemedim .
Erkek arkadaşıma dedim gidim ben nasıl dururum ? Salmadı o anlıcak hatasını vs.. birçok güzel kelimeyle kendime getirmeye çalıştı beni .. Bu iş üvey annesinin işidir diye facebook a bir baktık 1 saat içinde keyfi yerinde bize laf sokan bir sürü şey paylaşmış mutlu olmuş kadın .. Hiçbir saygısızlık yapmadım Allah şahidim olsun .(benim ailemin durumu yok ama yiyecek olsun az uz para olsun maneviyat olsun verirler bizi çok severler. )Erkek arkadaşıma haberi yokmuş gibi davrandırdım babasıyla konuşurken para yollamış banada demişti al para git götür hastaneye diye. Onada sana para yolladım hastaymışsın öyle tahmin ettim demiş . Ben napabilirim erkek arkadaşım özür dilicek birgün senden dedi ama nasıl olcak yardıma ihtiyaçım var bişeyler duymaya .bu kadar uzun oldu kusura bakmayın .

Yaşı kaç erkek arkadaşınızın? Eğer babadan para alma yaşını geçmişse, babasına karşı çıkma hakkı yok. Hem babam para yollasın, ben de keyfime göre yaşayayım olmaz....

Ama onlar için de bu iyi yürekli insanı nasıl bırakırım ? O elinden geleni yapıyor görüyorum :KK43:
Bırak dıye bırşey demedım ki..
Keşke onlara ıhtıyacınız olmasa.. Şuan resmen muhtaçsınız yanı. Köprüyü gecene kadar ayıya dayı dıcen mecburrrrrrrr

aynı evde yasamanıza sozum yok , yetıskın ınsanlarsınız bızde esımle aynı evde yasadık evlenmeden once hatta daha ıyı oluyor ınsanlar bırbırının gercek yuzunu goruyor.
ama sanırım su an henuz ogrencısınız ve gecıcı ıslerde calısarak evınızı gecındırıyorsunuz, ee ıssızlık oluncada kp adayının elıne bakmak zorunda kalmısınız..
su durumda ya okul ısını tamamen askıya alıp duzgun bır ıs bulun her ıkınızde ve kımseden bes kurus ıstemeden evınızde oturun hatta bır nıkah kıyın, mılletın agzı kapansın dugun vs ıstersenız sonra yaparsınız..
ya da okula devam edecegız dersenız, ıs yokken-para yokken-su durumda kımsede sıze bakmak zorunda degıl cok zorluk cekersınız ve bu zamanla ılıskınızı de yıpratır, ıkınızde yurda cıkın okul bıtene kadar bıraz ayrı kalın derım..
onun aılesı daha evlı degıller vs bız bu kızın gecımını saglamak zorundamıyız dıye dusunuyorlardır ve onlar acısından evlatlarından aldıgı her olumsuz kararı sana yorarlar bunları bızde farklı sekıllerde yasadık zamanında o nedenle dedıklerımı bır dusunun..

Yaşı kaç erkek arkadaşınızın? Eğer babadan para alma yaşını geçmişse, babasına karşı çıkma hakkı yok. Hem babam para yollasın, ben de keyfime göre yaşayayım olmaz....
Keyif denen şeyi unuttuk:( daha 23 yaşında birkaç aya memurluk sınavına girecek anlıyacağınız geçiş dönemi bu kapı bekliyoruz açılsın diye başvurmadık yer bırakmadık şuanda

Doldurusa gelmis belliki. Bu adamla evlilik düşünüyor musunuz? ileride cok caniniz sikilacak bu yaşadığınız hic bisey.. olcup tartin iyice nacizene tavsiyem

aynı evde yasamanıza sozum yok , yetıskın ınsanlarsınız bızde esımle aynı evde yasadık evlenmeden once hatta daha ıyı oluyor ınsanlar bırbırının gercek yuzunu goruyor.
ama sanırım su an henuz ogrencısınız ve gecıcı ıslerde calısarak evınızı gecındırıyorsunuz, ee ıssızlık oluncada kp adayının elıne bakmak zorunda kalmısınız..
su durumda ya okul ısını tamamen askıya alıp duzgun bır ıs bulun her ıkınızde ve kımseden bes kurus ıstemeden evınızde oturun hatta bır nıkah kıyın, mılletın agzı kapansın dugun vs ıstersenız sonra yaparsınız..
ya da okula devam edecegız dersenız, ıs yokken-para yokken-su durumda kımsede sıze bakmak zorunda degıl cok zorluk cekersınız ve bu zamanla ılıskınızı de yıpratır, ıkınızde yurda cıkın okul bıtene kadar bıraz ayrı kalın derım..
onun aılesı daha evlı degıller vs bız bu kızın gecımını saglamak zorundamıyız dıye dusunuyorlardır ve onlar acısından evlatlarından aldıgı her olumsuz kararı sana yorarlar bunları bızde farklı sekıllerde yasadık zamanında o nedenle dedıklerımı bır dusunun..
haklısın memurluk sınavı olunca o birkaç aya eğer olursa öyle yapıcam herkes sussun . onun dısında bir kapı açılsa bir iş olsa memurluğa kadar hiçbirsey istemiyorum bende

Sevdiğiniz insan sizin arkanızdaymış madem çok ta önemsemeyin.
Geldi fakat ben çok zor durumdayım benim babam yok arkamda duracak tek kişi annem onunda haberi yok ne yaşadığımdan şuanda . ben o üvey annesine hiçbirşey yapmadım :KK43:
Ne ile geçiniyorsunuz.Üvey anneye birşey yapmadım derken para istiyormuşsunuz,aranızda resmiyet olmadığı için sevgilinle,paraları o kıza yediriyor diye sinirlenmiştir.Evlenseniz durumu değişir belki.

Doldurusa gelmis belliki. Bu adamla evlilik düşünüyor musunuz? ileride cok caniniz sikilacak bu yaşadığınız hic bisey.. olcup tartin iyice nacizene tavsiyem
Çok güzel giden bir ilişki kalbini sevdiğim bir adam var karşımda oda bende istiyoruz ama ben onun babasının yüzüne nasıl bakıcam bilemiyorum :(

Okulla ilgili kararda bi aileye danissaydiniz. En azindan kararinizdan bahsetseydiniz. Para söz konusu olunca haberleri hemen oluyor ama mevzu okul olunca hic söylememissiniz.

Dünyada düzen böyle. Eger maddi acidan birisine bagimliysaniz bunlari çekersiniz. Madem acikögretime karar verdiniz, o zaman ikiniz de calisacaksiniz. Ya da bu durumu kabulleneceksiniz.

Mesele üvey anne degil. Mesele para.

Sevdiğiniz insan sizin arkanızdaymış madem çok ta önemsemeyin.

Ne ile geçiniyorsunuz.Üvey anneye birşey yapmadım derken para istiyormuşsunuz,aranızda resmiyet olmadığı için sevgilinle,paraları o kıza yediriyor diye sinirlenmiştir.Evlenseniz durumu değişir belki.
yok biz ondan para istemedik ki ben zaten istemedim erkek arkadaşım cok zor kaldığımızda harçlık istiyor babasından üvey annesi ne arıyor ne de soruyor tek yaptığı çat kapı arada gelip evi kontrol edip gitmek

İyi de niye okulunu donduruyor
hem üniversite okuyup hem açık
öğretimden de başka bölüm bitirebilirdi?

Adam para gönderdiği için ben hem oğluma hem elin kızına bakıyorum hesabına girip kinlenmiş.
Sen çalışsaydın ya da ailen aylık belli miktar gönderseydi böyle davranmazdı.

Adamın derdi sadece para, sizin paranız olsa böyle davranmayacak.

Babası bir bakıma kızmakta haklı kusura bakmayın oğlu örgün okuyor sanıyor para gönderiyor ama o babasından habersiz okulu donduruyor gidiyor açıköğretimden bir bölüme yazılıyor ayrıca o okulun bitmesine de baya zaman vardır. Ve sen bu zaman zarfı içinde ne yapıyorsun okuyor musun çalışıyor musun belli değil. Ancak babası çalışın dedi diye iş arıyorum diyorsun bu zamana kadar baba göndermiş siz yemişsiniz bak ailemin de durumu iyi değil diyorsun neye dayanarak aynı evde yaşamaya başladınız.

Babası kira göndermese harçlık göndermese aç açıksınız yani ve daha evli bile olmadığınız kişinin parasını kabul ediyorsun ikinizde kusura bakmayın evde yatıyorsunuz. Sonra laf edilince de kaldıramıyorsunuz madem aynı evde yaşıyorsunuz birşeyler için çaba göstereceksiniz sevgiliniz açıköğretim okuyorsa bir yandan da çalışabilir.

Okulla ilgili kararda bi aileye danissaydiniz. En azindan kararinizdan bahsetseydiniz. Para söz konusu olunca haberleri hemen oluyor ama mevzu okul olunca hic söylememissiniz.

Dünyada düzen böyle. Eger maddi acidan birisine bagimliysaniz bunlari çekersiniz. Madem acikögretime karar verdiniz, o zaman ikiniz de calisacaksiniz. Ya da bu durumu kabulleneceksiniz.

Mesele üvey anne degil. Mesele para.
Kesinlikle öyle para biliyorum ama dedim ya suan iş bulamadık heryere bakıyoruz kısmet denen şey işte olmadı birtürlü biz çalışırken hiçbirşekilde böyle yapmadılar

Back
X